Båtar till salu

Four Winns 318 Vista 2007

Arrow
Arrow
PlayPause
ArrowArrow
Slider

TILLFÄLLE! Letar du efter en nyare snygg och mäktig 30-33 fots targa / flytande sommarstuga i premiumklassen med god rymd och gott om sov- och sittplatser i prisklass dryga 700.000 SEK? Missa inte denna PEDANTSKÖTTA VÄLUTRUSTADE Four Winns 318 Vista 2007 som säljes till riktigt bra höstpris med nya sötvatten kylsystem monterade på motorerna! Båten är i en VÄLDIGT GOD KONDITION. Skrov och överbyggnad ser nästan ut som de var nya och båten har endast gått 360 timmar sedan den var ny!

Denna eftertraktade Four Winns modell med bredd hela 3,28m har breda skarndäck, öppningsbar vindruta, rejäla trappsteg med grabbräcke ned till sittbrunnen och en stor djup badbrygga som gör det enkelt och säkert att röra sig överallt ombord.

I den lyxiga sittbrunnen finns en stor U-soffa med bord för 5 personer som kan bäddas ned till en skön solbädd eller extra sovplatser för 2 personer. Stor Wet-bar med ett helt nytt kylskåp finns bredvid U-soffan. Framme på BB-sida finns en skön 2 sitssoffa/solbrits och vid den välplanerade förarplatsen på SB sida finns 2 bekväma kaptensstolar med uppfällbara sittdelar. Här sitter man helt kanon och har god uppsikt ut när man kör.

I den rymliga exklusiva kabinen med ljust trägolv och mörk träinredning i mahognyfanér kan 5 vuxna kan sova gott. Här finns alla faciliteter och bekvämligheter som behövs för att ha ett riktigt gott liv ombord. Stort komplett kök, 3-sits soffa med teakbord som kan sättas upp framför soffan, rymligt komplett badrum med dusch och vakuumspoltoalett, stor bred masterbed i fören med draperi som kan dras för, 32″ LCD-TV och midkabin med riktig 1,20m bred resårmadrass och draperi. Det finns också gott om skåp och andra förvaringsutrymmen.

Båtens vassa V-bottenskrov erbjuder tillsammans med de kraftfulla bränslesnåla Mercruiser 350 MAG motorerna med duopropdrev en mjuk & härlig körupplevelse även vid körning i grövre sjö. Båtens prestanda är mycket god, den planar på ett par sekunder och det är inga problem att åka fort även när ni är ett större sällskap ombord.

Båten som ej har några skador eller skavanker utöver minimalt slitage visas inomhus i Trelleborg och den säljes fullt genomgången med garanti på att den är fullt fungerande mekaniskt vid båtens försäljnings- och leveranstillfälle.

Underhåll: Båten är servad och underhållen varje år. Senaste motorservice är gjord i april -19. Senaste drevservice är gjord i april -18, motorerna fick nya tändstift i samband med motorservice -18. Drevbälgarna och motorernas avgaslimpor och knän är skiftade -17. Hela båten är ordentligt polerad och vaxad i sept -19.

Är du intresserad av denna båt? Välkommen att kontakta oss här!

Se annonsen för denna båt på Blocket genom att klicka här

Pris: 729 900 699 900

År 2007
Längd 10,06 meter
Bredd 3,28 meter
Motor 2x Mercruiser 350 MAG MPI
Läs mer

Monterey 355 SY 2007

Arrow
Arrow
PlayPause
ArrowArrow
Slider

TILLFÄLLE! Letar du efter en riktigt snygg och rymlig premium midkabin / familjebåt med längd ca 11 meter för ca 1 mio SEK? Denna OTROLIGT FINA, VÄLSKÖTTA och VÄLUTRUSTADE svensksålda Monterey 355 SY 2007 med starka och mycket  bränslesnåla Volvo Penta D4 260 hk dieslar med låga gångtimmar har ett minimalt slitage. Missa inte att se denna skönhet!

Denna stora premiumcruiser har ett vasst V-bottenskrov som gör att båten går mjukt och fint i grövre sjö. Planlösningen är optimal med en stor dineringsgrupp och en loungesoffa i den rymliga exklusivt inredda kabinen där 4 vuxna & 2 barn sover gott. Ett stort fullutrustat kök och ett rymligt badrum med vakuumspoltoalett & dusch finns.

Sittbrunnen är stor, lyxig och ytterst välplanerad. Här sitter upp till 10 personer bekvämt varav 6 st mittemot varandra kring uppdukat bord i akterns stora soffgrupp. Bakre delen av soffgruppen med ett stort förvaringsutrymme under kan konverteras till en skön dubbel solbädd/extra sovplatser för 2 personer. Stor wet-bar med vask, gasolspis, kylskåp och en stor djup badbrygga med infälld badstege finns.

Utrustningsmässigt har båten bogpropeller med fjärr, Webastovärmare med utblås i kabin, i badrum och i sittbrunnen, elektriska fjärrstyrda ankarspel både i för och i akter, komplett fullhöjdscampingkapell i nyskick, flexiteak i sittbrunn och på badplattform, öppen pulpet med badstege i fören, Nautilock, bränslecell, inverter m.m.

Båten som är ett riktigt bra långsiktigt val för den kvalitetsmedvetna köparen och visas i Stockholm säljes med garanti på att den är fullt fungerande!

Underhåll: Dreven är renoverade och ompackade -18. Stor motorservice gjord inför säsong -18. Liten service med skifte av oljor och filter inför säsong -19. Båten är bottenmålad, polerad och vaxad varje år.

Är du intresserad av denna båt? Välkommen att kontakta oss här!

Se annonsen för denna båt på Blocket genom att klicka här

Pris: 1 079 900 SEK 1 049 900 SEK

År 2007
Längd 10,76 meter
Bredd 3,44 meter
Motor 2x Volvo Penta D4-260
Läs mer

Galeon 325 HT 2011

Arrow
Arrow
PlayPause
ArrowArrow
Slider

EFTERTRAKTAD HT BÅT! Letar du efter en riktigt läcker och oslagbart välplanerad 30-33 fots toppmodern HT båt i premiumklassen med en stor kraftfull dieslmotor i prisklass kring 1,5 mio SEK? Missa inte denna väldesignade Galeon 325 HT som med sitt vassa välbyggda skrov & en stor Volvo Penta D6 370 hk motor erbjuder dig en felfri prestanda kombinerad med en imponerande bränsleekonomi.

Polska Galeon är ett av de mest säljande europeiska båtmärkena idag. Detta i och med båtarnas höga kvalitet, dess utmärkande aggressiva design som gör dem mycket iögonfallande och båtarnas mycket välgenomtänkta flerfunktionella planlösningar som uppskattas riktigt mycket av oss som föredrar denna typen av motorbåtar.

Detta är den perfekta smidiga bekymmersfria båten för paret eller familjen som älskar båtlivet och vill kunna utnyttja sin båt från tidig vår till sen höst. HT:n med stora vindrutor med maximalt ljusinsläpp, den stora öppningsbara solluckan, den öppna flerfunktionsplanlösningen med stora sköna soffgrupper med bord och ett extra kök med vask, spis, kylskåp, förvaring och avställning uppe i sittbrunnen bidrar tillsammans med akterkapellet och den rejäla värmeanläggningen med utblås i alla kabiner, i badrum och i sittbrunn till att denna båt blir komplett!

Den öppna planlösningen i aktern med båtens stora djupa badplattform och den stora soffgruppen i aktern med stort förvaringsutrymme under och flippbart ryggstöd som gör att ni även kan sitta vända bakåt. Ryggstödet kan också fällas ned så ni får en stor skön solbädd eller extra sovplatser för 3 personer.

Den rymliga kabinen med stora sidofönster och 3 toppluckor för maximalt ljusinsläpp, 2 stora stängda dubbelkabiner, 3-sits soffa med bord, ett stort kök och ett rymligt komplett badrum är exklusivt inredd och mycket trivsam.

Utrustningsmässigt har båten bogpropeller, dubbla akterpropellrar (alla fjärrstyrda), Webasto värmeanläggning, el-ankarspel i aktern, Zipwake elektriska automatiska trimplan, centraldammsugare, solcellspanel, teakdurk i sittbrunn & på badbrygga, elektrisk spoltoalett, komplett modern navigation med autopilot och & alla motordata digitalt m.m.

Båten säljes med garanti på att båten är fullt fungerande vid båtens försäljnings- och leveranstillfälle.

Underhåll: Varvsskött & inomhusförvarad över vintern sedan ny. Drevet ompackat och storservat med nya bälgar -18. Service varje år med skifte av oljor och filter, senaste service gjord i juni -19. Svart botten- och drevmålning, senast -19

Är du intresserad av denna båt? Välkommen att kontakta oss här!

Se annonsen för denna båt på Blocket genom att klicka här

Pris: 1 649 900 1 599 900

År 2011
Längd 10,20 meter
Bredd 3,35 meter
Motor 1x Volvo Penta D6-370
Läs mer

Princess V50 2002

Arrow
Arrow
PlayPause
ArrowArrow
Slider

TILLFÄLLE PÅ UNIK PRINCESS V50 TILL NEDSATT PRIS!

ERBJUDANDE! FÅ YACHT CONTROL MED FJÄRRSTYRNING AV HELA BÅTEN INKL. MONTERING & INSTALLATION FÖR +115.000 SEK! Erbjudandet gäller till 5 okt-19 då båten lyfts för vinterförvaring i varmhall.

Letar du efter en nyare riktigt läcker, rymlig och välplanerad 15-16 m targa i premiumklassen i RIKTIG TOPPKONDITION med kraftfulla Volvo Penta dieslar? Missa inte denna ytterst välutrustade exklusiva pärla Princess V50 med skrov och överbyggnad som är som nya som sedan höst-18 blivit rejält förädlad och uppgraderad för över 500.000 SEK och komplett genomgången mekaniskt.

Båten har breda skarndäck så det är enkelt att röra sig ombord, den är lättmanövrerad och går fantastiskt fint i sjön. Den har härlig rymd och en kanonfin planlösning med stor bekväm U-soffa för 7 personer både i sittbrunn och i salong, ädel inredning i vackert faneer, stängda lyxiga sovkabiner med egna badrum med separata duschkabiner, stort kök med glashäll, micro, kyl med frysfack, is- & kaffemaskin, stor wet-bar med ny induktionshäll och nytt kylskåp i sittbrunn, välplanerad förarplats med dubbelt kaptenssäte, stort lyxigt soldäck för 3 personer i aktern, elektriskt öppningsbart garage för rib eller jetski upp till 3,30 m m.m.

Utrustningsmässigt har denna Princess V50 det mesta, fin teakdurk i kabin, sittbrunn och på badbrygga, komplett fullhöjdscampingkapell -17, ny klädsel i sittbrunn och nya soldynor på fördäck -19, bog- och akterpropeller m fjärr, stor kraftfull och nyservad generator, dubbla Webastovärmare med utblås i alla kabiner, i salong & i sittbrunn, aircondition med värme och kyla med utblås i alla kabiner, ny Garmin autopilot, ny kompl. 12” Garmin Axiom touch navigation med fishfinder och komplett motordata, NMEA 2000 nätverk, infälld elektrisk landgång med fjärr, nytt fjärrstyrt belysningssystem med dimmer i hela båten, nytt grymt integrerat Alpine ljudsystem i hela båten m.m.

Båten har aldrig varit i Medelhavet. Motorerna har fått nya turbo -17. Båten är uppgraderad för ca 500.000 SEK sedan höst -18 och totalt genomgången maskinellt. Också elsystemet är genomgånget. Stor motorservice, polering och vaxning och ny bottenmålning är gjord under vår -19.

Denna Princess V50 som är storservad av proffsmekaniker och vinterförvarad i varmhall säljes med garanti på att drivlinor, elsystem och all övrig betydande utrustning är i fullt fungerande kondition vid båtens försäljnings- och leveranstillfälle.

Bytesaffär med en större och nyare Princess kan vara intressant. Förslag mottages.

Är du intresserad av denna båt? Välkommen att kontakta oss här!

Se annonsen för denna båt på Blocket genom att klicka här!

Pris: 2 599 900 2 469 900

År 2002
Längd 15,49 meter
Bredd 4,22 meter
Motor 2x Volvo Penta D12 EDC
Läs mer

Delta 34 SW 2011

Arrow
Arrow
PlayPause
ArrowArrow
Slider

Beskrivning

TILLFÄLLE PÅ PRISSÄNKT MYCKET FINT HÖSTKLIPP! Är du ute efter en snabb, säker och stilren flerfunktionsbåt för långa säsonger med en grym sjöduglighet och en genuin körkänsla som också är en perfekt semesterbåt för den större familjen? Missa inte dennafina och mycket välutrustade Delta 34 SW som med de stora Volvo Penta D4:or och sitt lätta och mycket starka stegbottenskrov (ingen planingströskel!) har en oslagbar bränsleekonomi med förbrukning endast ca 1,85l i marschfart 30 knop!

Båten som endast har 1 ägare sedan ny är riktigt exklusiv och rikligt utrustad. Planlösningen är kanonfin och mångfunktionell med en stor ljus salong med ett stort elektriskt öppningsbart panoramaglastak på nära 5 kvm som öppnar upp kabinen på ett härligt sätt under sommarens sköna dagar, en smidig skjutdörr vid förarplatsen ut till det breda sidewalkdäcket på SB lånsida som gör båten trygg och bekväm att ta sig runt, en stor nedbäddbar och konverteringsbar dineringsgrupp, ett stort kök med Corianbänkskiva, 85l Isotherm kylskåp, gasolugn och gasolspis, en stor ljus mastercabin i fören, en fin rymlig toalett med elektrisk spoltoalett och handfat i design av Philippe Starck och Vola vattenkran, ett eget lyxigt duschrum med Vola vattenkvarn och sittbänk m.m.
Det stora akterdäcket med 3 rejäla fasta sittbänkar med lastutrymme i och ett rejält avtagbart bord kan kompletteras med lösa stolar. Under alla durkar finns praktiska stuvutrymmen. Ett skrov byggt med vakuuminjicerad vinylester, glasfiber och divinycell gör Delta 34:an riktigt stark och lätt. Och tack vare Deltas stegbotten uteblir planingströskeln och båten får klassens bästa prestanda och lägsta bränsleförbrukning. Båten som alltid är vinterförvarad inomhus i varmhall är kontinuerligt servad av aukt. Volvo Penta mekaniker.

Båten säljes fullt genomgången med ny motor- och drevservice, ny botten och drevmålning och ny polering och vaxning inför årets säsong.

Är du intresserad av denna båt? Välkommen att kontakta oss här!

Se annonsen för denna båt på Blocket genom att klicka här!  

Pris: 1 949 900 SEK 1 799 900 SEK

År 2011
Längd 11,10 meter
Bredd 3,30 meter
Motor 2x Volvo Penta D4 300 EVC diesel
Läs mer

Sunseeker Manhattan 50 2007

Arrow
Arrow
PlayPause
ArrowArrow
Slider

Beskrivning

TILLFÄLLE PÅ NYCKELKLAR YACHT SOM ÄR PRISSÄNKT MED YTTERLIGARE 250.000 SEK!

Är du ute efter en nyare välutrustad 50-55 fots flybridge i premiumkvalitet och i en riktigt läcker design med kanonfin rymd och helmodern planlösning i prisklass kring 4 mio SEK? Missa inte denna mycket vackra engelska Sunseeker Manhattan 50 lyxyacht med de eftertraktade kraftfulla MAN 1200 dieslarna på 2x800hk. Båten som haft 2 tidigare ägare har idag gått ca 990 välservade timmar, är i en mycket god kondition mekaniskt och har en riktigt imponerande utrustningslista!

Utmärkande för denna mycket prisvärda båt är att den är väldigt rymlig för sin storlek med stora ytor och utrymmen från akter till för. Båten har också en imponerande stor och lyxig flybridge med wet-bar, kyl, stor solbädd och stor loungegrupp där upp till 10 personer kan sitta riktigt bekvämt och umgås och njuta av sommarhalvårets alla sköna soliga dagar.

Båtens sjöegenskaper är riktigt bra och komforten i båten är mycket hög. Du sitter som en kung vid en av båtens sköna förarplatser och har kanonfin uppsikt ut när du kör bl.a. tack vare de stora expressfönstren runtom dig.

Planlösningen med de 2 stora ljusa och lyxiga dubbelkabinerna med egna badrum med separata duschkabiner, dubbelkabinen med våningssäng, det stora lyxiga köket innan hallen till kabinerna, den bekväma dineringsgruppen för 7 personer plus 2-sits soffan i den väl tilltagna salongen, det stora akterdäcket med 6-sits soffa och gott om plats för ett ordentligt teakmöblemang framför och den stora lyxiga flybridgen gör denna lyxbåt helt fulländad!

Utrustningsmässigt har båten dubbla Eberspräscher värmeanläggningar plus en stor airconditionanläggning, en kraftfull Kohler generator, kraftfulla Lewmar bog- och akterpropellrar hydraulisk landgång med 300kg lyftkraft i aktern, tvättmaskin, diskmaskin, dubbla kompletta Raymarine navigationssystem med radar & autopilot i NMEA nätverk och mycket mera.

Båten är kontinuerligt underhållen och servad av auktoriserad MAN marinmekaniker. Båten säljes med garanti på att drivlinorna är genomgångna och i fullt fungerande kondition vid båtens försäljnings- och leveranstillfälle.

Båten är vinterförvarad inomhus i varmhall minimum vartannat år. Senaste stora service inkl. skifte av motorernas styrboxar blev gjord höst-16. Båtens säljes nyckelfärdig i vattnet d.v.s. med ny motorservice, ny bottenmålning med nya zink och ny polering och vaxning.

Bytesförslag med nyare 42-50” Fairline, Princess, Sunseeker eller Azimut  beaktas.

Är du intresserad av denna båt? Välkommen att kontakta oss här!

Pris: 4 249 900 SEK NU 3 749 900 SEK

År 2007
Längd 16 meter
Bredd 4,62 meter
Motor 2x MAN 1200
Läs mer

Bavaria 38 Sport 2006

Arrow
Arrow
PlayPause
ArrowArrow
Slider

Beskrivning

TILLFÄLLE PÅ MYCKET FIN BÅT TILL NEDSATT PRIS! Är du ute efter en nyare läcker, rymlig och välplanerad 12m targa med kraftfulla Volvo Penta IPS dieslar med ca 25% lägre förbrukning än med vanliga drev i mycket god kondition och med låga gångtimmar så missa inte denna riktigt fina och rejält påkostade Bavaria 38 Sport som säljes med ny service, ny bottenmålning och ny polering och vaxning inför årets säsong.

Båten har breda skarndäck så det är enkelt att röra sig ombord, den är mycket lättmanövrerad tack vare sina IPS drev och bogpropeller och går kanonfint i sjön. Den har en fin rymd och bra planlösning med en stor bekväm U-soffa för 6 pers både i sittbrunn och i salong, ädel träinredning, stängda lyxiga sovkabiner, rymligt badrum med dusch, stort kök med ny induktionshällspis, stor kyl med frysfack & mycket förvaring, stor wet-bar med glashällspis, kyl & förvaring i sittbrunn, välplanerad förarplats med kaptenssäte, el-öppningsbar lucka till garage för gummibåt och en stor djup extern badplattform med infälld badstege.

Utrustningsmässigt har båten nästan allt man kan önska sig. De bästa motorerna med IPS-drev, nytt campingkapell, bogpropeller, elverk, Webasto värmesystem med utblås i kabin och i sittbrunn, aircondition, inverter 2400w, el-ankarspel, ny GPS med radar, videoövervakningskameror med inspelning, ny varmvattenberedare m.m. Totalt är båten uppgraderad med ny utrustning för över 220.000 SEK sedan 2016. Förutom årlig service, den senaste utförd i juni -19, är bränsletankarna rensade -17.

Båten finns för visning och provkörning i Nyköping och säljes med garanti på att drivlinorna är i fullt fungerande kondition vid båtens försäljnings- och leveranstillfälle.

Är du intresserad av denna båt? Välkommen att kontakta oss här!

Se annonsen för denna båt på Blocket genom att klicka här!  

Pris: 1 449 900 SEK NU 1 349 900 SEK

År 2006
Längd 11,80 meter
Bredd 3,84 meter
Motor 2x VolvoPenta IPS 400 DP
Läs mer