Båtar till salu

JUST NU – KAMPANJRÄNTA ENDAST 1,95% VID KÖP AV BÅT MED VÅR FÖRMÅLIGA FINANSIERING GENOM WASA KREDIT. TA TILLFÄLLET I AKT OCH KÖP BÅT GENOM OSS NU!

Yamarin 76 DC 2008 med ny trailer

Arrow
Arrow
PlayPause
ArrowArrow
Slider

Letar du efter en nyare snygg och sportig nordisk daycruiser i storlek 7,5-8 meter i premiumkvalitet med trailer i prisklass 500-600 tusen för dags- och weekendturer med bad, lek och övernattning? Missa inte denna väldigt fina mycket välutrustade och extremt välhållna svensksålda Yamarin 76 DC med en kraftfull bränslesnål Yamha F250 från 2008. Båten som är uttagen 2009 har endast gått 246 timmar och har endast 1 tidigare ägare.

Båten har bl.a. bogpropeller och Webasto värmesystem med utblås i kabin och i sittbrunn. Båtens fina kompletta campingkapell är nytt från 2018 och en helt ny fin Fogelsta 30 km obromsad trailer värde 49.000 SEK ingår i båtens pris.

Yamarin 76 DC är en av de mest populära daycruiserna i Norden i sin storlek.
Denna välbyggda och mycket välgenomtänkta båt passar både för större familjen och för kompisgänget. Båtens köregenskaper och säkerhet är hög. Så är du på jakt efter en daycruiser som kombinerar utmärkta köregenskaper med en härlig rymd och komfort för dig och dina passagerare så är detta båten för dig.

Den rymliga perfekt planerade sittbrunnen har förutom ett rejält pentry med Wallasspis, vask och kylskåp en stor inbjudande U-soffa med teakbord där bak där hela 6 personer sitter bekvämt. Soffan kan enkelt bäddas ned till en skön solbädd alternativt extra sovplatser för 2 personer. Även kabinen där 2 vuxna och 1 barn kan sova gott är djup och rymlig. Ytterligare en fin bekvämlighet är en riktig vattentoalett med septitank med tömning via däcksventil.

Båten som ej har några skador och skavanker visas inomhus i Lomma. Garanti på att båten och dess motor är i fullgod kondition ingår.

Underhåll: Motorn är fullservad av Yamaha serviceverkstad t.o.m. 2018. Höst 2019 blev den storservad av Lomma Båtservice och fick bl.a. kamrem skiftad. Ny polering & vaxning och bottenmålning blev också gjord höst 2019.

Är du intresserad av denna båt? Välkommen att kontakta oss här!

Pris: 549 900 SEK

År 2008 (uttagen 2009)
Längd 7,52 meter
Bredd 2,60 meter
Motor Yamaha F250 AETX 4-takt
Läs mer

Chaparral 350 Signature 2007

Arrow
Arrow
PlayPause
ArrowArrow
Slider

Letar du efter en fullt utrustad modern, stilig och välplanerad targa i premiumklassen med längd kring 11 m i prisklass kring miljonen? Denna väldigt fina svensksålda Chaparral 350 Signature (kallad 330 Signature i USA) med moderna kraftfulla Volvo Penta D4 dieslar är sparsamt använd och mycket välskött. Slitaget på båten är minimalt och den har endast gått ca 500 timmar sedan ny.

Båten har ett rejält peke och öppna grabbräcken i fören samt öppningsbar vindruta med rejäla trappsteg ned till sittbrunnen så det är lätt gå ombord. Skrovet är vasst och välkonstruerat vilket gör att båten går riktigt mjukt och fint även i grövre sjö.

Planlösningen i denna exklusiva cruiser är kanon. En stor soffgrupp med dubbla klaffbord för hela 9 personer finns bak i aktern. På BB-sida finns en rejäl wet-bar med kylskåp, vask, isbox och avställning. Framför finns en bekväm solbrits/2-sits soffa. Den välplanerade lyxiga förarplatsen har en dubbel kaptenssoffa med uppfällbara främre sittdelar för halvstående körning.

Den stora rymliga kabinen har en öppen planlösning med dubbla loungegrupper som båda kan bäddas ned till sovplatser. I den stora gruppen i förpiken där 7 personer sitter gott till bords sover 2 vuxna och 1 barn gott. Draperi finns så förpiken kan avskärmas från salongen. Stort komplett kök med stort rf kylskåp och mycket förvaring och stort komplett badrum med dusch finns. I den stora stängda midkabinen finns stor förvaringsmöbel med vask och en fåtölj.

Utrustningsnivån i båten är hög. T.ex. finns både bog- och akterpropeller, generator, aircondition med kyla och värme, elektriskt ankarspel i fören, komplett campingkapell i gott skick m.m.

Båten som finns för visning inomhus i Landskrona säljes fullt vårrustad med ny motor- och drevservice, ny polering och vaxning, ny bottenmålning och med garanti på att båtens drivlinor & alla elektriska funktioner som rör båtens drift & säkerhet är fullt fungerande vid båtens försäljnings- & leveranstillfälle.

Underhåll: Båten är motor- och drevservad efter varje säsong av professionell marinmekaniker. Motorerna inkl.  värmeväxlare samt båtens strömsystem är helt genomgångna i samband med service vår 2019. Senaste motor- och drevservice, polering & vaxning samt botten- & drevmålning är utförda i januari 2020.

Är du intresserad av denna båt? Välkommen att kontakta oss här!

Pris: 1 049 900 SEK

År 2007
Längd 10,67 meter
Bredd 3,43 meter
Motor 2x Volvo Penta D4
Läs mer

Jeanneau Prestige 34 HT 2004

Arrow
Arrow
PlayPause
ArrowArrow
Slider

Letar du efter en elegant och rymlig HT i storlek 10-11 m för en prislapp på dryga 900 tusen? Denna stora mycket fina och välutrustade europasålda Jeanneau Prestige 34 HT med starka bränslesnåla Volvo Penta KAD 300 285 hk dieslar med låg gångtid är mycket välhållen och har minimalt slitage sett till sin ålder. Båten är ordentligt uppgraderad och påkostad sedan 2016. Missa inte att se denna skönhet!

Båten som har rejält peke i fören och breda skarndäck så det är lätt att gå ombord, runt överbyggnaden och ner i sittbrunnen har ett vasst V-botten skrov som gör att den går riktigt mjukt och fint även i grövre sjö.

Planlösningen i den rymliga exklusivt inredda kabinen är optimal. 6 personer sover gott här. I den stängda förkabinen finns stor dubbelbädd och skåp/förvaring. U-soffa för 4 personer med teakbord som enkelt kan bäddas ned till dubbelbädd finns i salongen. I den stängda midkabinen finns stor dubbelbädd, sittbänk och skåp/förvaring. Komplett kök och badrum med elektrisk spoltoalett och dusch finns.

Sittbrunnen är stor, väldigt rymlig och välplanerad. Här kan upp till 11 personer sitta bekvämt varav 7-8 st i den stora U-soffan med stort nedfällbart dineringsbord i aktern. U-soffan kan lätt bäddas ned till en stor lyxig solbädd eller extra sovplatser för 3-4 personer. Den välplanerade förarplatsen har en bekväm dubbel kaptenssoffa med utdragbart kylskåp på yttre sidan. En skön solbrits med armstöd som också kan användas som soffa för 2 personer finns mittöver kaptenssoffan på BB sida. Båtens stora djupa badbrygga med infälld badstege rymmer lätt en gummibåt. Vid badbryggan finns också dusch med varm- och kallvatten.

Utrustningsmässigt har båten bogpropeller, Zipwake automatiska trimplan, Webastovärmare med utblås i kabiner och i sittbrunn, elektriska ankarspel både i för och i akter, komplett akterkapell i gott skick, nyare Raymarine navigation med integrerad GPS-plotter/ekolod, radar och autopilot, inverter, larm med GPS positionering, teak i sittbrunn, på badbrygga och på trappsteg till skarndäck m.m.

Båten som är ett riktigt bra långsiktigt val för den kvalitetsmedvetna köparen visas i Karlshamn och säljes med garanti på att båtens drivlinor och alla elektriska funktioner som rör båtens drift och säkerhet är fullt fungerande vid båtens försäljnings- och leveranstillfälle.

Underhåll: Båten är kontinuerligt underhållen och motor- och drevservad varje år. Drevbälgarna är skiftade vartannat år. Dreven är provtryckta, genomgångna och nylackerade -18. Turbos, drivremmar och remspännare på båda maskinerna samt generator på BB motor är skiftade -17. Alla avgaskrökar är skiftade -16. Båten är vinterförvarad i båttält.

Är du intresserad av denna båt? Välkommen att kontakta oss här!

Pris: 949 900 SEK

År 2004
Längd 10,54 meter
Bredd 3,63 meter
Motor 2x Volvo Penta KAD 300
Läs mer

Regal 3560 Commodore 2005

Arrow
Arrow
PlayPause
ArrowArrow
Slider

Letar du efter en snygg och rymlig midkabin / familjebåt i premiumklassen i storlek kring 12m i prisklass dryga miljonen? Denna stora mycket fina oc välutrustade europasålda Regal 3560 Commodore med starka bränslesnåla Volvo Penta KAD 300 285 hk dieslar med låg gångtid är sparsamt använd och har minimalt slitage sett till sin ålder. Båten är påkostad med ny dyrbar utrustning för 250.000 SEK under de 2 senaste åren. Missa inte att se denna exklusiva cruiser!

Båten har ett vasst V-botten skrov som gör att den går riktigt mjukt och fint även i grövre sjö. Planlösningen i den rymliga lyxiga kabinen med exklusiv teakinredning är optimal. 6 personer sover gott här. I förpiken som är avgränsad från salongen med skiljevägg finns stor King size dubbelbädd. Stor dineringsgrupp med klaffbord i teak som enkelt kan bäddas ned till dubbelbädd finns i salongen. Den stora 4-sits soffan har utfällbara benstöd så du kan sitta lika gott som hemma i vardagsrummet och titta på TV ombord. I midkabinen finns stor nedbäddbar U-soffa. Komplett kök och badrum med vakuumspoltoalett & dusch finns.

Sittbrunnen är stor, lyxig och välplanerad. Här kan 11 pers sitta bekvämt varav 5 i den stora U-soffan med avtagbart bord på BB sida. Den välplanerade förarplatsen har en bekväm dubbel kaptenssoffa med uppfällbar främre sittdel för halvstående körning. Bakre delen av sittbrunnen har stor wet-bar med kylskåp, mugghållare, avställning och förvaring. Stor soffa för 4 personer finns bak på BB-sida. Bakom denna finns en lyxig solbädd för 3 personer som enkelt maximeras genom att soffans flippbara ryggstöd fälls ned framför solbädden. Under solbädden finns stort förvaringsutrymme. Båtens externa badbrygga med infälld badstege är stor & djup rymmer lätt en liten rib eller en vattenskoter. Vid badbryggan finns också dusch med varm- och kallvatten.

Utrustningsmässigt har båten bogpropeller, Zipwake automatiska trimplan, Webastovärmare, elektriskt ankarspel i fören, nytt komplett fullhöjdscampingkapell, ny Garmin & Raymarine navigation med stor integrerad GPS-plotter/ekolod, autopilot och radar, trådlöst nätverk med Glomex 4G router, larm med GPS positionering, flexiteak på badbryggan m.m.

Båten som är ett riktigt bra långsiktigt val för den kvalitetsmedvetna köparen visas i Landskrona och säljes med garanti på att båtens drivlinor och alla elektriska funktioner som rör båtens drift och säkerhet är i fullt fungerande kondition vid båtens försäljnings- och leveranstillfälle.

Underhåll: Båten som är påkostad för ca 250.000 SEK under de 2 senaste åren är kontinuerligt underhållen och motor- och drevservad. Den har alltid blivit ordentligt vinterkonserverad och förvarad inomhus över vinterhalvåren.

Är du intresserad av denna båt? Välkommen att kontakta oss här!

Pris: 1 299 900 SEK 1 249 900 SEK

År 2005
Längd 11,58 meter
Bredd 3,70 meter
Motor 2x Volvo Penta KAD 300
Läs mer

Princess V42 2002

Arrow
Arrow
PlayPause
ArrowArrow
Slider

Letar du efter en läcker, rymlig och välplanerad 12-13m targa i premiumklassen i fin kondition med kraftfulla Volvo Penta dieslar i prisklass kring 1,3 mio SEK? Missa inte denna exklusiva Princess V42 2002 som sedan 2017 blivit uppgraderad, förnyad och storservad för över 200.000 SEK.

Båten har breda skarndäck så det är enkelt att röra sig ombord, den är lättmanövrerad och går kanonfint i sjön. Den har härlig rymd och kanonfin planlösning med stora bekväma U-soffor både i sittbrunn och i salong, ädel träinredning i mörkt faneér, stängda sovkabiner och stort badrum med separat duschkabin, stort kök med gasolspis, microugn och kylskåp med frysfack, wet-bar med kylskåp och avställning i sittbrunn, välplanerad förarplats med dubbelt kaptenssäte med uppfällbar främre sittdel på förarsätet, stort lyxigt soldäck i aktern, elektriskt öppningsbart garage med plats för rib och enkel åtkomst till motorrummet m.m.

Utrustningsmässigt har båten bl.a. nytt svart komplett campingkapell och nyomklädda dynor i sittbrunn 2019, generator, bogpropeller, teakdäck i sittbrunn & på badbrygga, nyare Raymarine GPS-plotter med radar, nyare Raymarine autopilot m.m.

Båten som är vinterförvarad inomhus finns för visning i Danmark (ca 1h körning fr. Helsingör) och säljes med garanti på att drivlinor, elsystem och all övrig betydande utrustning är i fullt fungerande kondition vid båtens försäljnings- och leveranstillfälle.

Underhåll: Båten alltid kontinuerligt motor- och drevservad. Dreven är storservade och ompackade höst 2018 i samband med att stor motorservice också blev gjord. Båten har ej varit i vattnet sedan säsong 2018.

Är du intresserad av denna båt? Välkommen att kontakta oss här!

Pris: 1 349 900 SEK

År 2002
Längd 12,74 meter
Bredd 3,72 meter
Motor 2x Volvo Penta KAD 300
Läs mer

Bayliner 305 SB 2007

Arrow
Arrow
PlayPause
ArrowArrow
Slider

Leter du efter en större modern midkabin / flytande sommarstuga med targa, max rymd och antal sov- och sittplatser i prisklass 600-700 tusen? Missa inte denna svensksålda väldigt välhållna, pedantskötta och fint utrustade Bayliner 305 SB 2007 som är i en extremt god kondition med sin knappa gångtid på ca 550 timmar sedan ny!

Varför Bayliner 305 SB med sin bredd på hela 3,35m är mycket populär är för att den är den rymligaste midkabinen med den bästa planlösningen i sin storlek. 4 vuxna och 2 barn sover gott i den stora ljusa trivsamma kabinen med stort kök och nedbäddbar 4-sits soffa. I sittbrunnens stora U-soffgrupp kan 8 personer sitta bekvämt kring uppdukat bord. Soffgruppen kan också bäddas ned till en stor lyxig solbädd eller extra sovplatser för ytterligare 3 personer.

Båten som är mycket väl underhållen och servad sedan den var ny har 2 moderna kraftfulla Mercruiser 260hk MPI motorer (går lätt upp i planing med många ombord) med skiftade kyllimpor på bägge motorerna.
Exempel på båtens utrustning är kompplett fullhöjdscampingkapell i gott skick, hamnkapell, bogpropeller, elektriskt ankarspel, stor 12″ GPS-plotter med sjökort, Mercruiser Smartcraft komplett motordata, stort komplett kök, wet-bar m.m.

Båten som ej har några skador och skavanker utöver minimalt slitage finns för visning i Halmstad och säljes med garanti på att båten är i fullt fungerande kondition mekaniskt.

Underhåll: Båten är motor- och drevservad samt vinterkonserverad varje år. Drevbälgarna är skiftade 2014, alla kyllimpor och tändstift är skiftade 2016. Båten är vaxad och polerad varje år. I övrigt är alltid förebyggande löpande underhåll gjort på båten.

Är du intresserad av denna båt? Välkommen att kontakta oss här!

Pris: 699 900 SEK 674 900 SEK

År 2007
Längd 9,81 meter
Bredd 3,35 meter
Motor 2x Mercruiser 5.0 MPI
Läs mer

Princess V50 2002

Arrow
Arrow
PlayPause
ArrowArrow
Slider

UNIKT TILLFÄLLE PÅ KRAFTIGT UPPGRADERAD PRINCESS V50 MED NY YACHTCONTROL VÄRDE 150.000 SEK 100% SÄSONGSKLAR!

Letar du efter en nyare riktigt läcker, rymlig och välplanerad 15-16 m targa i premiumklassen i en riktig toppkondition med kraftfulla Volvo Penta dieslar? Missa inte denna ytterst välutrustade exklusiva pärla Princess V50 med skrov och överbyggnad som är som nya som sedan höst-18 blivit rejält förädlad och uppgraderad för över 500.000 SEK och komplett genomgången mekaniskt. Nu blir också en ny yachtcontrol (värde 150.000 SEK inkl. montering och installation) installerad i båten som gör att du kan köra båten från bryggan!

Båten har breda skarndäck så det är enkelt att röra sig ombord, den är lättmanövrerad och går fantastiskt fint i sjön. Den har härlig rymd och en kanonfin planlösning med stor bekväm U-soffa för 7 personer både i sittbrunn och i salong, ädel inredning i vackert faneer, stängda lyxiga sovkabiner med egna badrum med separata duschkabiner, stort kök med glashäll, micro, kyl med frysfack, is- & kaffemaskin, stor wet-bar med ny induktionshäll och nytt kylskåp i sittbrunn, välplanerad förarplats med dubbelt kaptenssäte, stort lyxigt soldäck för 3 personer i aktern, elektriskt öppningsbart garage för rib eller jetski upp till 3,30 m m.m.

Utrustningsmässigt har denna Princess V50 det mesta, fin teakdurk i kabin, sittbrunn och på badbrygga, komplett fullhöjdscampingkapell -17, ny klädsel i sittbrunn och nya soldynor på fördäck -19, bog- och akterpropeller m fjärr, stor kraftfull och nyservad generator, dubbla Webastovärmare med utblås i alla kabiner, i salong & i sittbrunn, aircondition med värme och kyla med utblås i alla kabiner, ny Garmin autopilot, ny kompl. 12” Garmin Axiom touch navigation med fishfinder och komplett motordata, NMEA 2000 nätverk, infälld elektrisk landgång med fjärr, nytt fjärrstyrt belysningssystem med dimmer i hela båten, nytt grymt integrerat Alpine ljudsystem i hela båten m.m.

Båten har aldrig varit i Medelhavet. Motorerna har fått nya turbo -17. Båten är uppgraderad för ca 500.000 SEK sedan höst -18 och totalt genomgången maskinellt. Också elsystemet är genomgånget. Stor motorservice, polering och vaxning och ny bottenmålning är gjord under vår -19.

Denna Princess V50 som är storservad av proffsmekaniker och vinterförvarad i varmhall säljes med garanti på att drivlinor, elsystem och all övrig betydande utrustning är i fullt fungerande kondition vid båtens försäljnings- och leveranstillfälle.

Bytesaffär med en större och nyare Princess kan vara intressant. Förslag mottages.

Är du intresserad av denna båt? Välkommen att kontakta oss här!

Pris: 2 599 900 SEK 2 399 900 SEK

År 2002
Längd 15,49 meter
Bredd 4,22 meter
Motor 2x Volvo Penta D12 EDC
Läs mer

Delta 34 SW 2011

Arrow
Arrow
PlayPause
ArrowArrow
Slider

TILLFÄLLE PÅ PRISSÄNKT MYCKET FINT VÅRKLIPP! Är du ute efter en snabb, säker och stilren flerfunktionsbåt för långa säsonger med en grym sjöduglighet och en genuin körkänsla som också är en perfekt semesterbåt för den större familjen? Missa inte dennafina och mycket välutrustade Delta 34 SW som med de stora Volvo Penta D4:or och sitt lätta och mycket starka stegbottenskrov (ingen planingströskel!) har en oslagbar bränsleekonomi med förbrukning endast ca 1,85l i marschfart 30 knop!

Båten som endast har 1 ägare sedan ny är riktigt exklusiv och rikligt utrustad. Planlösningen är kanonfin och mångfunktionell med en stor ljus salong med ett stort elektriskt öppningsbart panoramaglastak på nära 5 kvm som öppnar upp kabinen på ett härligt sätt under sommarens sköna dagar, en smidig skjutdörr vid förarplatsen ut till det breda sidewalkdäcket på SB lånsida som gör båten trygg och bekväm att ta sig runt, en stor nedbäddbar och konverteringsbar dineringsgrupp, ett stort kök med Corianbänkskiva, 85l Isotherm kylskåp, gasolugn och gasolspis, en stor ljus mastercabin i fören, en fin rymlig toalett med elektrisk spoltoalett och handfat i design av Philippe Starck och Vola vattenkran, ett eget lyxigt duschrum med Vola vattenkvarn och sittbänk m.m.
Det stora akterdäcket med 3 rejäla fasta sittbänkar med lastutrymme i och ett rejält avtagbart bord kan kompletteras med lösa stolar. Under alla durkar finns praktiska stuvutrymmen. Ett skrov byggt med vakuuminjicerad vinylester, glasfiber och divinycell gör Delta 34:an riktigt stark och lätt. Och tack vare Deltas stegbotten uteblir planingströskeln och båten får klassens bästa prestanda och lägsta bränsleförbrukning. Båten som alltid är vinterförvarad inomhus i varmhall är kontinuerligt servad av aukt. Volvo Penta mekaniker.

Båten säljes fullt genomgången med ny motor- och drevservice, ny botten och drevmålning och ny polering och vaxning inför årets säsong.

Är du intresserad av denna båt? Välkommen att kontakta oss här!

Se annonsen för denna båt på Blocket genom att klicka här!  

Pris: 1 949 900 SEK 1 799 900 SEK

År 2011
Längd 11,10 meter
Bredd 3,30 meter
Motor 2x Volvo Penta D4 300 EVC diesel
Läs mer

Bavaria 38 Sport 2006

Arrow
Arrow
PlayPause
ArrowArrow
Slider

 

TILLFÄLLE PÅ MYCKET FIN BÅT TILL NEDSATT PRIS! Är du ute efter en nyare läcker, rymlig och välplanerad 12m targa med kraftfulla Volvo Penta IPS dieslar med ca 25% lägre förbrukning än med vanliga drev i mycket god kondition och med låga gångtimmar så missa inte denna riktigt fina och rejält påkostade Bavaria 38 Sport som säljes med ny service, ny bottenmålning och ny polering och vaxning inför årets säsong.

Båten har breda skarndäck så det är enkelt att röra sig ombord, den är mycket lättmanövrerad tack vare sina IPS drev och bogpropeller och går kanonfint i sjön. Den har en fin rymd och bra planlösning med en stor bekväm U-soffa för 6 pers både i sittbrunn och i salong, ädel träinredning, stängda lyxiga sovkabiner, rymligt badrum med dusch, stort kök med ny induktionshällspis, stor kyl med frysfack och mycket förvaring, stor wet-bar med glashällspis, kyl och förvaring i sittbrunn, välplanerad förarplats med kaptenssäte, el-öppningsbar lucka till garage för gummibåt och en stor djup extern badplattform med infälld badstege.

Utrustningsmässigt har båten nästan allt man kan önska sig. De bästa motorerna med IPS-drev, nytt campingkapell, bogpropeller, elverk, Webasto värmesystem med utblås i kabin och i sittbrunn, aircondition, inverter 2400w, el-ankarspel, ny GPS med radar, videoövervakningskameror med inspelning, ny varmvattenberedare m.m. Totalt är båten uppgraderad med ny utrustning för över 220.000 SEK sedan 2016. Förutom årlig service, den senaste utförd i juni -19, är bränsletankarna rensade -17.

Båten finns för visning och provkörning i Nyköping och säljes med garanti på att drivlinorna och alla elektriska funktioner som rör båtens drift och säkerhetär i fullt fungerande kondition vid båtens försäljnings- och leveranstillfälle.

Är du intresserad av denna båt? Välkommen att kontakta oss här!

Se annonsen för denna båt på Blocket genom att klicka här!  

Pris: 1 449 900 SEK 1 349 900 SEK

År 2006
Längd 11,80 meter
Bredd 3,84 meter
Motor 2x VolvoPenta IPS 400 DP
Läs mer