VILL DU HA VÅRA BÄSTA ERBJUDANDEN PÅ BÅTCHARTER I KROATIEN ELLER GREKLAND 2023? Anmäl ditt intresse IDAG och få upp till 20% RABATT på båthyran! Skeppa båten själv eller hyr skeppare.

Intresseanmälan Hyra båt i Kroatien eller Grekland

Vill du att vi ska återkomma till dig med våra bästa erbjudanden och förslag på båtar att hyra efter era önskemål så gör vi gärna detta. Fyll i er intresseanmälan nedan och skicka in denna till oss så återkommer vi till dig med våra bästa erbjudanden och förslag efter era önskemål. Vill du istället göra er intresseanmälan till oss på telefon så är du varmt välkommen att ringa oss.

Är ni osäkra på om ni ska skeppa båten själva eller hyra skeppare och kanske även en värdinna som ni behöver hyra om ni vill ha frukost och lunch serverad ombord? Hör av er till oss och berätta om den skepparkompetens som finns i ert sällskap och vilket eller vilka skepparintyg ni har så hjälper vi er att ta rätt beslut.

Är det första gången ni planerar att hyra båt i Kroatien eller i Grekland eller har ni gjort det tidigare och vill utforska ett nytt område? Vi hjälper er gärna med att bestämma utgångspunkten för er båtchartersemester och vilken rutt ni ska ta för att alla i ert sällskap ska få den bästa semestern.

Att hyra båt i Kroatien eller Grekland genom oss är ert nöje. Vi brinner för att hjälpa er och se till att ni får uppleva er drömsemester med er favoritbåt och med eller utan egen skeppare till det bästa möjliga priset.

För att ni ska få er drömsemester med båt i Kroatien hjälper MS Marintjänst er gärna med att välja båt, utgångspunkt och rutt efter era önskemål och behov. Fyll i vårt formulär nedan och skicka in det till oss så återkommer vi till dig med våra bästa förslag.

Intresseanmälan hyra båt i Kroatien eller Grekland

Notera! När du har skickat in er intresseanmälan till oss så tänk på att våra erbjudanden som vi skickar till dig kan hamna i din skräppost. Så titta i din skräppost om du ej har mottagit våra erbjudanden inom 48 timmar efter du skickat in din intresseanmälan till oss.

Denna webbplats använder cookies för att förbättra användarupplevelsen