Båtcharter i Kroatien och Grekland

FÅ VÅRA BÄSTA ERBJUDANDEN PÅ BÅTCHARTER I KROATIEN ELLER GREKLAND 2024!

Anmäl ditt intresse IDAG och få upp till 30% RABATT på båthyran! Skeppa båten själv eller hyr skeppare
MS Marintjänst är ett familjeföretag med brinnande intresse för det underbara båtlivet. Vi skräddarsyr er båtcharter efter era önskemål om vilka upplevelser ni vill ha och njuta av under er bästa båtchartersemester. Att hyra båt i Kroatien eller i Grekland genom oss är ert nöje och ni kan räkna med hög personlig service. Vi har tillsammans med våra kroatiska och grekiska samarbetspartners upp till 30 års erfarenhet av branschen.

Hyra båt i Kroatien - Gör er drömsemester till verklighet!

Ni som tycker om att båtsemestra här hemma. Skulle ni vilja uppleva samma semester fast i ett härligt medelhavsklimat och i en sagolik miljö med en fin motorbåt, segelbåt eller katamaran på Adriatiska havets kristallklara azurblåa vatten? Är ert svar på denna fråga ”Ja” så kan vi rekommendera er att hyra båt i Kroatien eller i Grekland genom oss!

Hyra båt i Kroatien av MS Marintjänst
Kroatiens hänförande vackra 250 sjömil långa kustlinje är fylld med över 1.200 öar och massor av underbara naturvikar med kristallklart azurblått vatten som är perfekta stopp för er under er båtchartersemester i Kroatien

Upplev fantastiska seglingslandet Kroatien med storslagna och sagolikt vackra seglingsmiljöer!

Kanske vet ni det inte idag. Men vi som har utforskat nästan hela kroatiska kustlinjen med båt och våra kunder som haft sina båtchartersemestrar i Kroatien vet det med säkerhet. Att Kroatien är ett av fantastiskt land att båtsemestra i. Här är mycket solsäkert, nederbörden är minimal och vindarna är lagom. Dessutom ligger Kroatien nära, endast ca 160 mil från Malmö med bil, och är mycket prisvärt jämfört med många andra seglingsländer. Många erfarna seglare som vi träffat som seglat i de andra populära seglingsländerna i Europa säger att Kroatien är deras klara favorit.

Läs mer om den hänförande naturen och det rika kulturlivet som Kroatien erbjuder er här!

Hyra båt i Kroatien av MS Marintjänst
De underbara seglingsområdena i Kroatien avlöser varandra och de erbjuder er de optimala förutsättningarna för att ni ska få er bästa båtsemester någonsin!

Att hyra båt i Kroatien är höjden av lyx och frihet!

Oavsett om ni vill ha en båtchartersemester med sol och bad, vattensport, äventyr och nöjen eller en spännande upptäcktsresa i sagolika miljöer fylld med njutning, avkoppling och god mat så måste ni prova att hyra båt i Kroatien. Är ni flera par eller familjer? Hyr en större båt med eller utan kapten och dela på hyreskostnaden. Att hyra båt i Kroatien genom oss innebär att ni kommer få bästa personliga service och ni kan lita på att vi gör vårt yttersta för att se till att ni får en oförglömlig upplevelse!

Hyra båt i Kroatien av MS Marintjänst
Att hyra båt i Kroatien är verkligen höjden av lyx och frihet! MS Marintjänst hjälper er att förverkliga er drömsemester med segelbåt, katamaran eller motorbåt i Kroatien!

Njut av allt det bästa med båtlivet utan att äga båt!

Sedan vi 2015 började åka båt i fantastiska Kroatien har vi insett att vi ej behöver äga en båt för att kunna njuta av allt det bästa med båtlivet. För pengarna vi sparar varje år då vi ej har en egen båt, eller för pengarna vi sparat till en chartersemester för hela familjen kan vi istället hyra en båt till semestern. Dessutom kan vi försäkra oss om att vi får värme, sol och bad under vår semester med båten, så länge vi hyr den i Kroatien, i Grekland eller i ett annat av de flera varma och solsäkra seglingsländerna i Europa.

Hyra båt i Kroatien av MS Marintjänst
Delar av den fantastiska ögruppen Kornati Islands i region Zadar, Kroatien. Här finns många sagolika miljöer och platser som måste upplevas under en båtchartersemester i detta storslagna område!

Därför ska ni hyra båt i Kroatien genom MS Marintjänst

Sedan 2016 är MS Marintjänst er personliga agent för båtcharter med motorbåt, motoryacht, segelbåt, segelyacht, katamaran och lyxjakt i Europa med Kroatien som främsta specialitet. Vårt mål är inte att ha en stor volym av båtcharterkunder. Vi vill ha ett lagom antal kunder och ge varje kund mer tid, kvalitet och en hög personlig service från första kontakt t.o.m. hela vägen genom varje kunds båtchartersemester.

Efter att vi själva haft många drömvistelser med båt i Kroatien och idag utforskat näst intill hela den fantastiska örika kroatiska kusten med båt är vi helt förlorade i att spendera en del av våra somrar med båt i Kroatien. Vi delar gärna med oss av våra erfarenheter och alla de underbara upplevelserna vi haft i Kroatien till er. Låt oss hjälpa er när ni vill hyra båt i Kroatien och uppleva er drömsemester med båt i storslagna och sagolikt vackra seglingsmiljöer.

Vi erbjuder er ett stort utbud av charterbåtar i Kroatien och i övriga Europa. Välj mellan 2.800 båtar i Kroatien av alla typer, storlekar och modeller av alla kända märken!

Motorbåtar och motoryachts som Nimbus, Aquador, Grandezza, Flipper, Bavaria, Jeanneau, Beneteau, Fairline, Sealine, Sunseeker, Princess, Cranchi, Azimut m.fl. Ett flertal av andra och för oss mindre kända märken som t.ex. Northman, Nikhen, Leidi, Mirakul, Airon och Adriana m.fl. är flera motorbåtar som är väl värda att hyra.

Ett imponerande stort utbud av segelbåtar som Dufour, Beneteau, Jeanneau, Bavaria, Grand Soleil, Elan m.fl. och katamaraner som Lagoon, Bali, Aventura, Excess, Lucia, Isla, Nautitech och Astréa samt motorseglare i alla storlekar, modeller och av alla kända märken finns att välja mellan.

Hyra båt i Kroatien av MS Marintjänst
Hyr en lyxig Jeanneau Prestige 420 Fly 2022 eller en annan av de flera hundratals motorbåtarna och motoryachterna i Kroatien som vi kan erbjuda er!
Hyra båt i Kroatien av MS Marintjänst
Hyr denna lyxiga Dufour 460 Grand Large 2018 eller en annan av de tusentals segelbåtarna i Kroatien som vi kan erbjuda er!

Klicka här för förslag på motorbåtar, motoryachts, segelbåtar, segelyachts och katamaraner att hyra i Kroatien!

Ska ni skeppa båten själva eller hyra in skeppare?

Viktigt för er att bli överens om innan ni bokar er båtchartersemester i Kroatien eller i Grekland är om ni ska skeppa båten ni hyr själva eller om ni ska hyra in en skeppare? Har någon i ert sällskap nautisk licens och erfarenhet av segling så är Kroatien med sin skyddade kustlinje och sitt lättnavigerade vatten det perfekta landet för er att segla i utan att hyra in skeppare. Men tänk på att en härlig båtchartersemester i medelhavsmiljö handlar om att koppla av och att njuta av livet till max. Hyr ni en egen skeppare så slipper ni tänka på båtens hantering och manövrering och om det kan vara trångt i gästhamnarna som ni planerat att övernatta i när ni ankommer dem o.s.v. 

Vill ni hyra båt i Grekland som har mycket mer öppet vatten och flera starkare vindar än vad Kroatien har samt ett mindre antal öar som kan skydda er under er segling så rekommenderar vi er, även om ni har en egen skeppare med godkänd nautisk licens och erfarenhet av segling, att hyra in skeppare till er första båtcharter i Grekland. 

Oavsett vilket land ni väljer, vill ni uppleva er båtcharter i medelhavsmiljö utan att behöva känna några orosmoment under er segling så bestäm er för att hyra in skeppare. Så klart hjälper vi er med detta.

Hyra egen båt med skeppare i Kroatien

Klicka här för mer information om att hyra båt med skeppare i Kroatien eller i Grekland och se färdiga prisförslag på hyra av motorbåt, segelbåt och katamaran med skeppare!

Vill ni uppleva båtcharter i Kroatien på premiumnivå? Hyr båt av NCP & Mare!

Är det viktigt för dig och ditt sällskap att få en hög personlig service och en fin, fräsch och välfungerande båt som är komplett med all utrustning enligt utsago att checka in i när ni anlänt till er charterbas? För NCP & Mare som har nära 25 års erfarenhet av båtcharter i Kroatien och den största charterflottan i Kroatien på över 80 båtar är det fullt naturligt att alltid ha nöjda, glada och återkommande kunder. Boka er båtcharter med MS Marintjänst och NCP & Mare om ni vill säkerställa er bästa premium båtcharterupplevelse i Kroatien!

Företagsevent med yacht i Kroatien

Klicka här för mer information om premium båtcharter i Kroatien med NCP & Mare och presentation av NCP:s imponerande charterflotta i Sibenik!

Intresseanmälan Hyra båt i Kroatien – Fyll i och skicka in till oss om du vill ha våra bästa förslag

Vill du, istället för att själv söka efter båt att hyra i vår sökmotor, att vi ska återkomma till dig med våra bästa förslag efter era önskemål och behov så gör vi gärna detta. Fyll i era önskemål i vårt formulär nedan och skicka in det till oss så återkommer vi till dig med våra bästa erbjudanden.

Utgångspunkter och ruttförslag

När det handlar om att bestämma utgångspunkten och rutten för er båtchartersemester i Kroatien så finns där många alternativ att välja mellan oavsett vilken typ av båtsemester ni vill ha. Oavsett vilken utgångspunkt och vilken rutt ni väljer när ni väljer att hyra er båt i Kroatien genom oss så ser vi till att ni får uppleva storslagna vyer, sagolika miljöer och helt fantastiska platser. Vi hjälper er gärna att välja utgångspunkt och rutt efter era önskemål. Maila eller ring oss gärna.

Hyra båt i Kroatien av MS Marintjänst
I Rogoznica i region Sibenik kan ni lägga till vid en av strandpromenaderna i den fina centrumkärnan som erbjuder er allt ni behöver för att kunna njuta till max av er båtsemester.

Klicka här för att läsa mer om alla områden, utgångspunkter och rutter vi kan rekommendera er för er bästa båtcharter i Kroatien!

Charter med Motoryacht, Segelyacht, Katamaran och Lyxyacht med besättning

För er som har en större semesterbudget och är intresserade av att hyra en yacht i storlek från ca 50 fot och uppåt, med inhyrd skeppare eller t.o.m. skeppare och en värdinna, så finns också denna möjlighet i Kroatien. I samarbete med vår partner NCP & Mare i Sibenik, ledande kroatiskt båtcharterföretag med nära 25 års erfarenhet, erbjuder vi er charter med ett flertal yachter i storlekar upp till 64 fot med egen besättning.

Har du en större semesterbudget och intresse av att hyra en motoryacht, segelyacht eller en lyxjakt så har vi flera fina alternativ för dig att välja mellan!

Klicka här för att göra din intresseanmälan för båtcharter i Kroatien med yacht med besättning!

Företagsevent på yacht med skeppare och värdinna

Tillsammans med vår partner NCP & Mare i Sibenik, ledande kroatiskt båtcharterföretag med 25 års erfarenhet, erbjuder vi ert företag skräddarsydda företagsevent med yachter i storlekar upp till 64 fot med skeppare och värdinna. Bland motoryachterna ni kan hyra finns Jeanneau Prestige 620S, Jeanneau Prestige 50 Fly och Fairline Squadron 50. Föredrar ni katamaran så har vi Lagoon 50 samt två Lagoon 45 att erbjuda er. Är det segelbåt som är mest intressant för er så välj mellan Beneteau Oceanis 60, Jeanneau 57 och Dufouar 530 Grand Large m.fl. 

Företagsevent med yacht i Kroatien

Klicka här för mer information om företagsevent på yacht i Kroatien!

Hur reser ni ner till Kroatien?

Den kroatiska kustlinjen ligger endast ca 160 mil bort från Malmö med bil. Utan att stressa tar vi oss ner till region Zadar i norra Dalmatien utan övernattning på dryga 20 timmar. Till södra Dalmatien med Split i centrum tar det ytterligare ca 1,5 timme. Vill ni ta ett stopp på vägen ner så är t.ex. staden Nürnberg i södra Tyskland ett bra övernattningsalternativ. Vill ni flyga så finns direktflyg ner till Rijeka, Zadar och Split från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn.

Läs mer om att resa till Kroatien här!

Försäkringar och deposition för båtcharter

Då vi lever i en tid präglad av Covid-19 och att vår semester handlar om att vi ska kunna koppla av och njuta av livet till max så ska ni, om ni bestämmer er för att hyra båt i Kroatien genom oss, inte behöva vara oroliga för att er båtchartersemester kan medföra plötsliga tråkiga kostnader för er. En bra komplett reseskyddsförsäkring kan vara en god idé för er att teckna om ni vill ha möjligheten att kunna avboka er båtcharter p.g.a. sjukdom, inställda flygresor eller nya Covid-19 rekommendationer eller restriktioner inför er avresa och få era pengar som ni har betalat för er båtcharter tillbaka.

Läs om vilken eller vilka försäkringar som kan vara bra för er att teckna inför er båtcharter här!

Hyr båt i Kroatien eller i Grekland 2024!

Anmäl ert intresse IDAG och få våra bästa ERBJUDANDEN på båtcharter i Kroatien eller i Grekland 2024!

Boka er båt nu med upp till 30% rabatt på båtens hyrpris! Skeppa båten själv eller hyr skeppare

JUST NU – PERSONLIG RUTTGENOMGÅNG PÅ KÖPET!

Vill ni boka er båtcharter av en riktig båtcharterspecialist som ger er hög personlig service och ser till att er båtcharter 2024 blir riktigt lyckad och minnesvärd? Nu bjuder vi våra 20 första kunder som bokar båtcharter 2024 på vår populära personliga ruttgenomgång där vi förbereder er och hjälper er att optimera er båtcharter efter era önskemål!

Denna webbplats använder cookies för att förbättra användarupplevelsen