Investera i båt i Kroatien - Ett bekymmersfritt båtägande!

Kan du tänka dig att äga en ny eller en lätt begagnad segelbåt, katamaran eller motorbåt i Medelhavet och få dina driftskostnader för båten täckta plus en årlig kick-back på din investering på upp till omkring 10 procent? Investera i båt i Kroatien!

Tillsammans med vår största kroatiska samarbetsparnter NCP & Mare erbjuder vi dig ett bekymmersfritt båtägande i Europas vackraste seglingsland. Njut av din båt och av Kroatiens hänförande vackra 250 sjömil långa kustlinje under ett par härliga semesterveckor under varje säsong. Resterande veckor under säsongen är båten under uthyrning genom NCP & Mare som erbjuder en av de största och mest imponerande charterflottorna i Kroatien.

Varje vecka båten hyrs ut tickar det in pengar till dig som ägare av båten och när säsongen är avslutad så är dina årliga driftskostnader för båten täckta och mer därtill. Som båtägare inom NCP & Mare:s populära och väl beprövade charter management program kan du efter en normal chartersäsong i Kroatien räkna med en årlig kick-back på upp till omkring 10 procent av din investering efter att båtens årliga driftskostnader dragits av.

Hyra egen båt med skeppare i Kroatien
Genom att investera i en ny eller en lätt begagnad båt i NCP & Mare:s charter management program får du alla dina årliga driftskostnader för båten täckta. Därtill kan du få en årlig kick-back på din investering på upp till omkring 10 procent! Det enda du behöver tänka på är vilka veckor du vill nyttja båten. Allt annat lämnar du till oss. Denna bild är en katalogbild från Dufour Yachts.

Du väljer själv hur många år du vill att din båt ska ingå i NCP & Mare:s charter management program. Kanske är din plan är att ha båten i charter under ett par år och att därefter ta hem den eller att göra en långsegling med den innan? Ett annat alternativ är att du säljer båten utan att göra någon förlust på den och kanske tjänar du också lite pengar på den. Så länge du har båten i programmet så ansvarar NCP & Mare för allt omhändertagande av båten. Det enda du behöver tänka på är hur många och vilka veckor du själv ska nyttja båten under säsongen och att bekräfta detta till oss. Ju färre veckor du nyttjar båten desto flera veckor kan den bli uthyrd vilket kan innebära en ökad intjäning på båten för dig som ägare.

NCP & Mare:s bas och charterflotta med över 80 båtar och yachter finner du i toppmoderna Marina Mandalina i den vackra kuststaden Sibenik som ligger endast ca 50 minuters transfer från Split flygplats. Läs mer om NCP & Mare, ett av de mest välrenommerade och högst rankade båtcharterföretagen i Kroatien här.

Vilken båt ska du köpa?

Oavsett om det är en segelbåt, en katamaran eller en motorbåt som du är intresserad av att köpa så hjälper vi dig gärna att finna den optimala båten efter dina preferenser och ekonomiska mål. Då vi tillsammans med NCP & Mare har över 30 års erfarenhet av båtcharter i Kroatien så kan du räkna med att vi har många goda råd att ge dig på vägen till ditt beslut om vilken båt du ska investera dina pengar i.

Segelbåtar

Är det en segelbåt du är intresserad av så är det främst Dufour och Grand Soleil segelbåtar vi föreslår dig då NCP & Mare är återförsäljare av dessa mycket välkända innovativa märken i premium- respektive högsta premiumklassen. Är det ett annat märke du föredrar så finns alternativ i form av Beneteau och Hanse.

Dufour 470
Franska premium varvet Dufour erbjuder ett stort modellprogram av innovativa välseglande segelbåtar byggda för maximal komfort och njutning ombord! Denna bild är en katalogbild från Dufour Yachts.
Katamaraner

Är du intresserad av en katamaran som tack vare sina dubbla skrov och sin väl tilltagna bredd erbjuder oslagbara ytor ombord så föreslår vi dig gärna märkena Lagoon och Fountaine Pajot som båda är i högsta premiumklassen. Alternativ finns i form av Bali och Dufour.

Fountaine Pajot Astréa 42
Fountaine Pajot erbjuder ett imponerande modellprogram av innovativa katamaraner i högsta premiumklassen. Den mycket populära modellen Astréa 42 erbjuder en otrolig rymd och en svårslagen komfort ombord. Denna bild är en katalogbild från Fountaine Pajot.
Motorbåtar och Motoryachts

Då NCP & Mare är återförsäljare av Marex och Beneteau motorbåtar är det främst dessa märken vi föreslår dig som vill köpa en motorbåt eller en motoryacht. Beneteau som är ett prisvärt alternativ i det mellersta kvalitetssegmentet och Marex som är en mycket populär motorbåt i premiumklassen. Alternativ finns i form av Fairline, Galeon och Jeanneau Prestige m.fl.

Marex 440 Gourmet Cruiser
Norska Marex mycket populära motorbåtar som är av högsta nordiska premium kvalitet blir allt mer populära i Sydeuropa. Nya Marex 440 Gourmet Cruiser är en lyxig motorbåt med högsta komfort som passar perfekt i Medelhavet. Denna bild är en katalogbild från Marex.
Motorkatamaraner

Gillar du katamaranens dubbla skov och dess väl tilltagna bredd som skapar oslagbara ytor ombord men inte är intresserad av att segla? Då är kanske en motorkatamaran den rätta investeringen för dig? Här rekommenderar vi dig först och främst en Fountaine Pajot MY motorkatamaran.

Fountaine Pajot MY4.S
Franska Fountaine Pajot som ingår i samma koncern som Dufour Yachts bygger förutom segelkatamaraner fantastiska motorkatamaraner som man lätt blir förälskad i. Modellen Fountaine Pajot MY4.S har en maxfart på 24 knop och en högre marchfart på 18 knop. Tack vare de dubbla skroven som gör att båten går mycket lätt i vattnet är båtens bränsleförbrukning förvånande låg sett till dess storlek. Denna bild är en katalogbild från Fountaine Pajot.

Båtar till salu inom NCP & Mare:s charter management program!

Dufour 460 GL 2017
TILL SALU! DUFOUR 460 GL 2017 "Almar"
Segelbåtar till salu:

Hanse 505 2017 ”Painkiller” 5+1 kabin – Pris 224.000 EUR ex. moms

Dufour 460 GL 2016 ”Get Lycky” 4 kabin – Pris 189.000 EUR ex. moms

Dufour 460 GL 2017 ”Almar” 4 kabin – Pris 228.000 EUR ex. moms

Motorbåtar till salu:

Marex 375 2018 ”North Star” 2 kabin – Pris 330.000 EUR ex. moms

Marex 320 ACC 2023 ”Morski Konjic” 2 kabin – Pris 293.000 EUR ex. moms

Marex 320 ACC 2019 ”Aurora” 2 kabin – Pris 229.000 EUR ex. moms 

Marex 310 SC 2022 ”7 Happy Days”  2 kabin – Pris 250.000 EUR ex. moms

Jeanneau Leader 33 2020 ”II Sogno” 2 kabin – Pris 149.500 EUR ex. moms

Katamaraner till salu:

Lagoon 42 2017 ”Aymeline” 4+2 kabin – Pris 399.000 EUR ex. moms

Skicka in din intresseanmälan till oss för mer information!

Är du intresserad av att investera i en ny eller en lätt begagnad båt och ha den i NCP & Mare:s charter management program? Fyll i din intresseanmälan nedan och skicka in den till oss så återkommer vi till dig med mer information efter dina önskemål.

Denna webbplats använder cookies för att förbättra användarupplevelsen