FÅ VÅRA BÄSTA ERBJUDANDEN PÅ BÅTCHARTER I KROATIEN ELLER GREKLAND 2024!

Anmäl ert intresse IDAG och få upp till 30% RABATT på båthyran! Skeppa båten själv eller hyr skeppare

Upptäck fantastiska seglingslandet Kroatien med storslagna och sagolikt vackra miljöer!

Kanske vet ni det inte idag. Men vi som har utforskat nästan hela den kroatiska kustlinjen med båt och alla våra kunder som haft sina båtchartersemestrar i Kroatien vet det med säkerhet. Att Kroatien är ett helt fantastiskt land att båtsemestra i! Här är mycket solsäkert, nederbörden är minimal och vindarna är lagom. Dessutom ligger Kroatien nära, endast ca 160 mil från Malmö med bil, och är mycket prisvärt jämfört med många andra seglingsländer. Många erfarna seglare som vi träffat som seglat i de andra populära seglingsländerna i Europa säger att det fantastiska seglingslandet Kroatien är deras klara favorit.

Hyra båt i Kroatien av MS Marintjänst
Det fantastiska seglingslandet Kroatien med erbjuder er de optimala förutsättningarna för att ni ska få er bästa båtsemester någonsin!

Kristallklart azurblått vatten och över 1200 öar!

Oavsett om det är era drömmars seglingssemester ni vill ha eller om ni vill glida fram längst kusten i en lyxig motorbåt så erbjuder det fantastiska seglingslandet Kroatien, med ca 250 sjömil kustlinje från Pula i norr till Dubrovnik i söder, er de optimala förutsättningarna för att ni ska få er bästa båtsemester någonsin. Över 1200 öar med massor av skyddade naturvikar som ni kan ha för er själva. Massor av små naturhamnar med bojplatser och små mysiga familjerestauranger som ni tar jollen in till. Sagolikt vackra miljöer och massor av spännande utflyktsmål, fantastiska utsikter och kristallklart azurblått vatten. Lättnavigerat med bra djup och utan grund långt in mot land. Mjuka vågor och gynnsamma segelvindar på upp till ca 10-12 sekund lagom varvat med spegelblankt vatten och stiltje. Hur låter detta?

Hyra egen båt med skeppare i Kroatien
Unna er den underbara upplevelsen av att färdas fram i de hänförande miljöerna som den 250 sjömil långa fantastiska kroatiska kustlinjen erbjuder er!

Hänförande natur och rikt kulturliv

Ni som älskar ett rikt kulturliv och att upptäcka nya helt fantastiska platser får inte missa att övernatta i marinorna i några av de många små pittoreska turistorterna som t.ex. Mali Losinj i region Kvarner, Sali i ögruppen Kornati Islands i region Zadar, Tribunj och Primosten i region Sibenik, Komiza på ön Vis och Bol på ön Brac i Split regionen. Dessa platser, med sina små mysiga strandpromenader med restauranger för alla smaker och plånböcker, glassbarer, café, gatukök och små mysiga butiker och turiststånd för oss turister, är så sagolikt vackra.

Den vackra lilla pittoreska fiskebyn Sali på insidan av ön Dugi Otok i Kornati Islands är ett givet övernattningsstopp om ni väljer någon av regionerna Zadar eller Sibenik som utgångspunkt för er båtchartersemester

Större turistorter och turistöar med stora lyxiga marinor, mäktiga vyer, imponerande historiska byggnader med tydliga anor från antiken och fantastiska centrumkärnor som erbjuder allt som vi turister kan önska oss finns det också många av. Pula i region Istrien, Zadar och Biograd i region Zadar, Sibenik, Vodice och Rogoznica i region Sibenik, Hvar stad på ön Hvar och så klart Split i Split regionen samt underbara Dubrovnik nere i söder är ett axplock av dessa.

Gillar ni att uppleva storslagna historiska byggnader med tydliga anor från antikens Rom ska ni ta ett övernattningsstopp i någon av de imponerande kuststäderna Pula i region Istrien, Sibenik i norra delen av region Dalmatien alternativt Split eller Hvar på ön Hvar i centrala delen av Dalmatien

Sommar från april till oktober

Båtsäsongen i det fantastiska seglingslandet Kroatien sparkar igång i slutet av April med temperaturer kring 25 grader i luften och ca 15-16 grader i vattnet. Den härliga sydeuropeiska högsommaren då vattentemperaturen når över 20 grader börjar i Juni. I Juli och Augusti är det som varmast, upp till ca 35 grader och som mest med folk, liv och rörelse. Dock blir det sällan så packat med folk och båtar så att det känns jobbigt. Så länge man planerar och är ute i god tid så finns där alltid plats i marinorna och i någon av de många vackra och insynsskyddade naturvikarna ute bland öarna som ni kan ankra i. Mot slutet av september börjar högsommaren långsamt ebba ut men ni kan ännu och i lugn och ro njuta av en riktigt härlig båtsemester i sol och värme fram till i mitten av oktober.

En av de många sagolika stränderna i det fantastiska seglingslandet Kroatien finner ni i turistorten Makarska som ligger på fastlandet i södra delen av region Dalmatien

Läs mer om flera av de många fina utgångspunkterna och fantastiska rutterna ni kan välja för er båtchartersemester i Kroatien här!

Denna webbplats använder cookies för att förbättra användarupplevelsen