Båtförmedling

Varför sälja eller köpa båt genom oss?

Vi  är din personliga internationella båtförmedlare med erfarenheten, kunskapen, kunnigheten, kontakterna och verktygen som krävs för att hjälpa dig att sälja eller köpa båt på en professionell nivå som är till din belåtenhet. Vi har handlat med motorbåtar i över 10 år och över 20 år med försäljning. Välkommen att kontakta oss om du vill du ha hjälp med att sälja eller att köpa båt genom oss. 

Vi är specialiserade på att handla med båtar i flera länder i Europa som Danmark, Holland, Frankrike, Spanien och Kroatien m.fl. Vi har annonskonton på flera av de största Köp & Sälj sajterna för båtar i Danmark och i övriga Europa så vi kan utannonsera din båt ordentligt och se till att den blir uppmärksammad runt om i Europa. Vi har genom åren etablerat goda samarbeten med många professionella internationella båthandlare och båtmäklare i alla länder som vi handlar med som mycket möjligt kan ha den rätta köparen för just din båt som du vill sälja. Eller så har kanske en av våra samarbetspartners just den båten du letar efter till salu?

Vill du ha referenser så har vi massor av kunder som köpt båt av eller genom oss som du kan få prata med. Fråga oss så får du kontakten till ett par av dem.

En nöjd och glad kund som just fått sin Rodman 38 Fly 2007 sjösatt  vid vårt varv i Trelleborg. Detta efter att vi hjälpt vår kund att köpa hem fina prisvärda 38 fots flybridge från Frankrike.

Fokus på trygghet för alla parter i varje affär

Då vi själva har ett brinnande intresse för båtar och trivs med att hjälpa våra kunder att göra bra båtförsäljningar och bra båtköp så är tryggheten för alla parter i varje affär vårt främsta fokus. Vi är alltid ärliga och öppna mot våra kunder så du kan alltid lita på våra ord. Båtarna vi har till salu har vi noga valt ut. Ett par  är våra egna och resten är förmedlingsobjekt med ägare som garanterat oss att deras båt är fri från skador och skavanker utöver normalt slitage samt att båten är ordentligt omhändertagen, servad, genomgången och i en välfungerande kondition. Känner vi en osäkerhet kring en kund som vill ha vår hjälp att sälja sin båt så händer det att vi avböjer uppdraget framför att ta risken att förmedla båten till en kund som ej blir nöjd med sin båtaffär genom oss.

 

Denna webbplats använder cookies för att förbättra användarupplevelsen