Kristallklart vatten. Sol och värme. God mat och dryck. Fantastisk skärgård. Underbara badvikar, mysiga hamnar och vackra centrumkärnor. Vill du också uppleva och njuta av allt detta?

Är ni ett sällskap som är intresserade av att prova på en riktig seglingssemester i sommar i en helt fantastisk och storslagen medelhavsmiljö? Hade ni uppskattat att ha en rutinerad svensk besättning som tar väl hand om er och ser till att ni alla får en underbar och minnesvärd semesterupplevelse ombord samtidigt som ni också fått lära er mer om segling?

Är era svar på dessa frågor ”ja” så ska ni boka er båtchartersemester i sommar med vår samarbetspartner VitaminSea. Tomas och Gabriella som älskar att segla i Kroatien bjuder med glädje in er i sin stora fina Bavaria 44 fots segelbåt med tre rymliga dubbla gästkabiner och alla faciliteter som ni behöver för att kunna koppla av och njuta av solen, sällskapet och alla de vackra vyerna som den fantastiska örika kroatiska skärgården erbjuder er.

Måste man kunna något om segling för att kunna boka en båtchartersemester i Kroatien med VitaminSea?

– Svar nej, man behöver inte ha någon som helst erfarenhet av segling för att kunna göra detta. Då vi vill öppna dörren till det underbara båtlivet för flera familjer och sällskap som älskar sommar, sol och att åka på vanlig chartersemester så är det bara extra kul när vi har nya kunder i båten som aldrig har seglat eller bott över i en båt. /Tomas, skeppare på VitaminSea

En prisvärd båtchartersemester med halvpension för familj och sällskap upp till 6 personer!

När ni bokar er båchartersemester med VitaminSea så får ni både skeppare och värdinna inkluderat i priset. Då också halvpension på mat och dryck ingår i priset så får ni både frukost och lunch tillagad och serverad ombord på båten varje dag under er båtcharter. Er seglingsrutt skräddarsyr vi i god tid innan starten på er båtcharter efter era önskemål på platser ni vill besöka och efter vilka upplevelser ni vill ha. Under er båtcharter kan ni räkna med ett par timmars segling per dag där ni också kan vara delaktiga i själva seglingen om ni önskar det.  Ni kan sola och bada från båten och bara umgås och njuta av den härliga friheten som en segling i Kroatien innebär. Middag äter ni oftast iland på kvällen efter att ni lagt till i dagens gästhamn med båten. Väljer ni att ligga i naturhamn där det inte finns några restauranger någon av nätterna så blir det middag i båten istället.

Presentation Bavaria 44 "VitaminSea"

  • Längd: 13,95 m
  • Bredd: 4,25 m
  • Gästkabiner: 3
  • Toaletter: 2
  • Sittplatser sittbrunn: 8
  • Sittplatser salong: 8

VitaminSea Prislista för Båtcharter med Halvpension 2024

Bokningsbar period 2024: Juni – September. Incheckningsplats: Trogir eller Starigrad (på ön Hvar). Incheckningsdagar: Måndag, onsdag (Trogir) och fredag (Starigrad). Incheckningstid dag 1: Kl. 17.00. Utcheckningstid sista dagen: kl. 09.00. Utcheckningsplats: Trogir eller efter överenskommelse. Det går färja (Jadroninja) flera ggr/dag mellan Split och Starigrad.

Båtens hyrpris 1 vecka:

1 vecka för 4-6 personer:  950 EUR/person

Skeppare och värdinna värde 1.800 EUR, halvpension med frukost och lunch inklusive måltidsdryck, försäkring för båten, flytvästar till alla, gummibåt med utombordsmotor, lån av snorkelutrustning och slutstädning av båten ingår i hyrpriset! Båtens bränsleförbrukning och hamnavgifter tillkommer till hyrpriset.

Båtens hyrpris kortvecka 5 dagar:

5 dagar för 4-6 personer:  850 EUR/person

Skeppare och värdinna värde 1.300 EUR, halvpension med frukost och lunch inklusive måltidsdryck, försäkring för båten, flytvästar till alla, gummibåt med utombordsmotor, lån av snorkelutrustning och slutstädning av båten ingår i hyrpriset! Båtens bränsleförbrukning och hamnavgifter tillkommer till hyrpriset.

Köp till/valfritt:

3:e mål mat/middag 25 EUR/person/dag

Anmäl ert intresse för en underbar Båtchartersemester i Kroatien med VitaminSea genom att fylla in vår intresseanmälan nedan och skicka in den till oss så återkommer vi till dig inom det närmaste!

Denna webbplats använder cookies för att förbättra användarupplevelsen