Vilken båt eller yacht vill ni hyra?

VILL DU HA VÅRA BÄSTA ERBJUDANDEN PÅ BÅTCHARTER I KROATIEN ELLER GREKLAND 2022? Anmäl ditt intresse IDAG och få upp till 25% RABATT på båthyran! Boka med eller utan skeppare. Kostnadsfri ombokningsmöjlighet till 2023 vid händelse av nya Covid-19 restriktioner ingår.

 

[maxbutton id=”9″ ]

[maxbutton id=”13″ ]

[maxbutton id=”12″ ]

[maxbutton id=”11″ ]

 

Vi erbjuder er ett stort utbud av charterbåtar i Kroatien och i övriga Europa!

Välj mellan över 3.200 båtar av alla typer, storlekar och modeller av alla kända märken. Skeppa båten själv eller hyr skeppare. Motorbåtar och motoryachts av alla kända märken som Sea Ray, Bavaria, Jeanneau, Beneteau, Fairline, Sealine, Sunseeker, Princess, Cranchi, Azimut m.fl. Ett flertal av andra och för oss mindre kända märken som t.ex. Mirakul, Salpa, Airon och Adriana m.fl. är fina motorbåtar som är väl värda att hyra.

Ett imponerande stort utbud av segelbåtar samt ett bra utbud av katamaraner och motorseglare i alla storlekar, modeller och av alla kända märken finns att välja mellan.

Har ni ett önskemål om en specifik båtmodell som ni ej kan finna i vår sökmotor eller i våra erbjudanden? Kontakta oss så hjälper vi dig att finna denna båt eller en liknande båt som passar era önskemål.

Se våra förslag på bra och prisvärda charterbåtar att hyra nedan. Är du intresserad av att hyra en av dessa båtar? Fyll i formuläret längst ned på denna sida och skicka in det till oss så återkommer vi till dig med mer information om den aktuella båten eller yachten samt med besked på om den är fri att boka veckan ni är intresserade av.

Förslag Motorbåtar & Motoryachts upp till 44 fot

[smartslider3 slider=82]

Förslag Segelbåtar  upp till 47 fot

[smartslider3 slider=83]

Förslag Segelyachts upp till 54 fot 

[smartslider3 slider=84]

Förslag Katamaraner upp till 46 fot 

[smartslider3 slider=85]

 

[maxbutton id=”4″ ]

 

[wpforms id=”2006″ title=”true”]

 

Denna webbplats använder cookies för att förbättra användarupplevelsen