Premium Båtcharter i Kroatien med MS Marintjänst och NCP & Mare

Boka tidigt erbjudande 2024! Boka er Premium Båtcharter i Kroatien med båt eller yacht i NCP & Mare:s flotta med över 80 båtar och yachter i Sibenik med upp till 30% BOKA TIDIGT RABATT! Skeppa båten själv eller hyr skeppare. 

Premium Båtcharter i Kroatien med MS Marintjänst och NCP & Mare
I lyxiga Marina Mandalina i Sibenik ligger NCP & Mare:s imponerande charterflotta och väntar på er som vill uppleva Premium Båtcharter i Kroatien!

Upplev Premium Båtcharter i Kroatien - Detta fantastiska seglingsland!

Sibenik är en vacker och storslagen kuststad i centrum av Adriatiska Havet med perfekt läge för er bästa båtchartersemester i Kroatien. Från lyxiga Marina Mandalina där NCP & Mare:s stora charterflotta med över 80 båtar och yachter ligger har ni flera spännande rutter att välja mellan som alla erbjuder er sagolika vyer och fantastiska dags- och övernattningsmål. Segla norrut till den storslagna natursköna Zadar regionen med ö-gruppen Kornati Islands i centrum eller söderut till de mest kända kroatiska turistöarna i den populära Split regionen och sagoön Vis. Vi hjälper er gärna att skräddarsy den optimala rutten för er efter era önskemål om vilka upplevelser ni vill ha och vilka platser ni vill besöka under er premium båtcharter i Kroatien. Er transfer till Marina Mandalina från Split flygplats som vi gärna hjälper er att boka tar endast 55 minuter.

Upplev Sibenik genom denna video...

Läs mer om det fantastiska seglingslandet Kroatien här! Du kan också besöka Kroatiska Turistbyråns svenska sajt och läsa ännu mera om Kroatien här!

NCP & Mare - En välriggad båtchartergigant som alltid har vind i sina segel!

Premium Båtcharter i Kroatien med MS Marintjänst och NCP & Mare

Är det viktigt för dig och ditt sällskap att få en hög personlig service och en fin, fräsch och välfungerande båt som är komplett med all utrustning enligt utsago att checka in i när ni anlänt till er charterbas? 

För NCP & Mare som har nära 25 års erfarenhet av båtcharter i Kroatien och den största charterflottan i Kroatien är det fullt naturligt att alltid ha nöjda, glada och återkommande kunder. Alla som ingår i NCP:s skickliga serviceteam som tillsammans hanterar omkring 80 båtar och 80 sällskap varje lördag under högsäsong gör alltid sitt yttersta för att serva dig och ditt sällskap och se till att ni får den bästa möjliga starten på er båtchartersemester i Kroatien. Boka er premium båtcharter i Kroatien med MS Marintjänst och NCP & Mare om ni vill säkra er bästa båtcharterupplevelse i Kroatien!

Läs mer om NCP & Mare och deras charterbas i Marina Mandalina i Sibenik här!

 

Boka er skräddarsydda gruppresa med flera båtar och besättning i Kroatien!

Gruppresa i form av Båtcharter i Kroatien
MS Marintjänst och NCP & Mare arrangerar skräddarsydda gruppresor för svenska företag, föreningar och privata sällskap. Här syns en lycklig gymnasieklass under sin examensresa med två katamaraner och en segelbåt med skeppare i Kroatien. Huduvmålet för denna segling var staden Hvar på den populära turistön Hvar i Split regionen.

Vad sägs om att boka ert nästa företagsevent eller er examensresa med flera segelbåtar eller katamaraner med skeppare och värdinna i Kroatien? 

MS Marintjänst och NCP & Mare erbjuder även företag, skolor, föreningar och privata sällskap skräddarsydda gruppresor i form av båtcharter med flera båtar med erfaren besättning på varje båt. Utgångspunkten är NCP & Mare:s charterbas i Sibenik och möjligheterna för kunden är många. 

  – Med 30 års erfarenhet, över 80 båtar och yachter av olika modeller och storlekar och erfarna besättningar till förfogande kan vi ordna det mesta som företaget, skolklassen, föreningen eller det privata sällskapet kan tänkas önska sig av sin gruppresa med oss. Bokar ni er resa av oss så lovar vi en maximal upplevelse för priset med högsta möjliga servicenivå, säger Markus L. Svensson, chef för MS Marintjänst.

Exempel på skräddarsydda gruppresor som erbjudes är företagsevent/kick-off, examensresor för skolklasser, segelregattor för segelklubbar, temaseglingar för föreningar och svensexor och möhippor för privata sällskap. 

Är ni intresserade av att boka er gruppresa i form av en skräddarsydd båtcharterupplevelse i Kroatien? Fyll i er intresseanmälan nedan och skicka in den till oss så återkommer vi till er med förslag inom kort!

 


 

Intresseanmälan Premium Båtcharter i Kroatien med MS Marintjänst och NCP & Mare

I samarbete med

Denna webbplats använder cookies för att förbättra användarupplevelsen