Motorbåtar till salu

Maxum 2400 SE 2004

Arrow
Arrow
PlayPause
ArrowArrow
Slider

TILLFÄLLE! Letar du efter en rymlig, prisvärd och ekonomisk midkabin ( familjebåt kring 8 meter för max 300.000 SEK? Kanske kan denna mycket fina och välskötta Maxum 2400 SE med stark fullservad Mercruisre 5.7L V8:a med duopropdrev som endast gått 500 timmar sedan ny vara båten för dig?

Denna populära modell från Maxum är den rymligaste och för många den bäst planerade midkabinen i sin storlek. Ståhöjden i rymliga ljusa kabinen med gott om förvaring är väl tilltagen och midkabinen är den största i klassen. I fören finns U-soffgrupp med avtagbart bord för 5 pers. Här sover 2 personer gott. Komplett kök och stängt badrum med spoltoalett och dusch finns.

I den välplanerade sittbrunnen sitter 6 personer bra varav 4 till bords i akterns soffgrupp. Den dubbla back-to-back soffan kan lätt fällas ned till en stor solbädd/extra sovplatser för 2 personer. Bak finns dusch med varm- och kallvatten och badgrygga med flexiteak och utfällbar badstege.

Denna båt som är ett bra val för småbarnsfamiljen och för paret som vill ha en flytande liten sommarstuga att båtsemestra med är fri från skador och skavanker utöver normalt slitage. Båten visas i Höllviken och säljes med garanti på att drivlinan & alla funktioner som rör båtens drift & säkerhet är fungerande.

Underhåll: Drevet är servat med nya bälgar, ny växelvajer och nytt mellanlager -18, Motor och drev är servade varje år. Motorn har efter kontroll av motorns kylsystem fått nya packningar mellan limpor och knän 2018. Ny polering, vaxning och bottenmålning är gjord varje år, motorn är alltid vinterkonserverad.

Är du intresserad av denna båt? Välkommen att kontakta oss här!

Pris: 289 900 SEK

År 2004
Längd 7,72 meter
Bredd 2,59 meter
Motor Mercruiser 5.7L
Läs mer

Bavaria 34 Sport 2003

Arrow
Arrow
PlayPause
ArrowArrow
Slider

Letar du efter en fin 32-35 fots midkabin / flytande sommarstuga med targa, god rymd & gott om sov- och sittplatser för max 700.000 SEK? Kanske kan denna välskötta Bavaria 34 Sport 2003 med Volvo Penta KAD44 dieslar i gott trim vara båten för dig?

Båten som är välbyggd har breda skarndäck och öppna grabbräcken i fören så det är lätt att gå ombord. Bak på den stora integrerade badbryggan finns en elektrisk hydraulisk landgång för smidig på- och avstigning när båten ligger förtöljd med aktern mot bryggan.

I bakre sittbrunn finns en stor U-soffgrupp för 6 personer som kan bäddas ned till en stor solbädd eller extra sovplatser för 2 personer. Wet-bar med vask med kallvatten, mugghållare, avställning och nytt kylskåp  med frysfack finns på SB-sida. Framme på BB-sida finns skön 2-sitssoffa och ett vridbart kaptenssäte finns vid den välplanerade förarplatsen varifrån du har god uppsikt ut när du kör båten.

I kabinen finns stängda för- och midkabiner med dubbelbäddar, skåp och förvaring. I salongen finns U-soffa med klaffbord för 4 personer som kan bäddas ned till en extra sovplats. Kök med varm- och kallvatten, micro med varmluftsugn och ett nytt stort kylskåp med frysfack samt stängd toalett med dusch och ny elektrisk spoltoa finns på SB-sida.

Det välkonstruerade skovet erbjuder tillsammans med båtens kraftfulla dieslar med duopropdrev en mjuk och behaglig körupplevelse även när det går lite grövre sjö. Båten går lätt upp i planing även när ni är ett större sällskap ombord.

Utrustningsmässigt har båten bl.a. komplett campingkapell i gott skick, bogpropeller, elektriskt ankarspel i fören, generator, Volvo Penta elektroniska reglage/EDC, Garmin 722xs GPS-plotter m touch och sjökort m.m.

Båten som är fri från skador och skavanker utöver normalt slitage visas inomhus utanför Båstad och säljes med garanti på att dess drivlinor är i fullt fungerande kondition vid båtens försäljnings- och leveranstillfälle.

Underhåll: Båten är kontinuerligt underhållen och motor- och drevservad varje år. Turbos, startmotorer och avgaskrökar är skiftade -15-16. Styr- och växelvajer är skiftade -19. Dreven blev ompackade och storservade med nya bälgar -19. Båten är förvarad inomhus över vinterhalvåren.

Är du intresserad av denna båt? Välkommen att kontakta oss här!

Pris: 699 900 SEK

År 2003
Längd 10,70 meter
Bredd 3,50 meter
Motor 2x Volvo Penta KAD 44 EDC
Läs mer

Nordkapp 790 Noblesse 2017

Arrow
Arrow
PlayPause
ArrowArrow
Slider

TILLFÄLLE! Letar du efter en läcker och sportig nordisk daycruiser kring 8m i premiumkvalitet i prisklass kring 900.000 SEK för dags- och weekendturer med bad, lek och övernattning? Missa inte denna mycket fina och välutrustade Nordkapp 790 Noblesse i en unik design med värstingmotorn Evinrude G2 300 H:O som såldes ny till nuvarande ägare 2018.

Denna performance DC har fantastiska köregenskaper, en grym prestanda och samtidigt en förnuftig bränsleekonomi p.g.a. sin bränslesnåla marknadsledande Evinrude E-tec motor som endast gått 50h. Motorgaranti finns t.o.m. 2022 och motorns serviceintervall är hela 5 år så här pratar vi låga driftskostnader!

Båten har en stor och imponerande sittbrunn fylld med smarta bekväma lösningar för maximalt socialt umgänge ombord. Den stora U-soffgruppen med klaffbord för 5 personer kan lätt bäddas ned till en stor heltäckande solbädd för 3 personer eller till en delvis täckande solbädd för 2 personer. Pentry med kylbox, spritkök och vask samt en dubbelsoffa finns på främre BB-sida. Det breda förarsätet vid den välkonstruerade förarplatsen har uppfällbar främre sittdel. De stora lyxiga badplattformerna med infälld badstege gör båten optimal för sol och bad även för det större sällskapet. I den rymliga ljusa kabinen med stora expressfönster och förvaring sover 2 vuxna och 1 barn gott. Här finns också en utdragbar elektrisk spoltoalett med septitank

Båten är ren i skrovet (aldrig bottenbehandlad) och välutrustad med det stora kapellpaketet, bogpropeller, elektriskt ankarspel med fjärrkontroll i fören, elektriska-automatiska trimplan och det största 12″ Garmin navigationspaketet m.m.

Båten som ej har några skador & skavanker utöver ett minimalt slitage förvaras inomhus och visas i Stockholm. Garanti på att båten är i fullt fungerande kondition vid båtens försäljnings- och leveranstillfälle ingår.

Är du intresserad av denna båt? Välkommen att kontakta oss här!

Pris: 939 900 SEK NU: 919.900 SEK

År 2017 (uttagen 2018)
Längd 8,11 meter
Bredd 2,50 meter
Motor Evinrude E-TECH G2 300 H:O
Läs mer

Chaparral 330 Signature 2007

Arrow
Arrow
PlayPause
ArrowArrow
Slider

TILLFÄLLE! Letar du efter en fullt utrustad modern, stilig och välplanerad targa i premiumklassen med längd kring 11 m i prisklass kring miljonen? Denna väldigt fina svensksålda Chaparral 330 Signature med moderna kraftfulla Volvo Penta D4 dieslar är sparsamt använd och mycket välskött. Slitaget på båten är minimalt och den har endast gått ca 500 timmar sedan ny.

Båten har ett rejält peke och öppna grabbräcken i fören samt öppningsbar vindruta med rejäla trappsteg ned till sittbrunnen så det är lätt gå ombord. Skrovet är vasst och välkonstruerat vilket gör att båten går riktigt mjukt och fint även i grövre sjö.

Planlösningen i denna exklusiva cruiser är kanon. En stor soffgrupp med dubbla klaffbord för hela 9 personer finns bak i aktern. På BB-sida finns en rejäl wet-bar med kylskåp, vask, isbox och avställning. Framför finns en bekväm solbrits/2-sits soffa. Den välplanerade lyxiga förarplatsen har en dubbel kaptenssoffa med uppfällbara främre sittdelar för halvstående körning.

Den stora rymliga kabinen har en öppen planlösning med dubbla loungegrupper som båda kan bäddas ned till sovplatser. I den stora gruppen i förpiken där 7 personer sitter gott till bords sover 2 vuxna och 1 barn gott. Draperi finns så förpiken kan avskärmas från salongen. Stort komplett kök med stort rf kylskåp och mycket förvaring och stort komplett badrum med dusch finns. I den stora stängda midkabinen finns stor förvaringsmöbel med vask och en fåtölj.

Utrustningsnivån i båten är hög. T.ex. finns både bog- och akterpropeller, generator, aircondition med kyla och värme, elektriskt ankarspel i fören, komplett campingkapell i gott skick m.m.

Båten som finns för visning inomhus i Landskrona säljes fullt vårrustad med ny motor- och drevservice, ny polering och vaxning, ny bottenmålning och med garanti på att båtens drivlinor & alla elektriska funktioner som rör båtens drift & säkerhet är fullt fungerande vid båtens försäljnings- & leveranstillfälle.

Underhåll: Båten är motor- och drevservad efter varje säsong av professionell marinmekaniker. Motorerna inkl.  värmeväxlare samt båtens strömsystem är helt genomgångna i samband med service vår 2019. Senaste motor- och drevservice, polering & vaxning samt botten- & drevmålning är utförda i januari 2020.

Är du intresserad av denna båt? Välkommen att kontakta oss här!

Pris: 1 049 900 NU 999 900 SEK

År 2007
Längd 10,67 meter
Bredd 3,43 meter
Motor 2x Volvo Penta D4
Läs mer

Princess V42 2002

Arrow
Arrow
PlayPause
ArrowArrow
Slider

TILLFÄLLE! Letar du efter en läcker, rymlig och välplanerad 12-13m targa i premiumklassen i fin kondition med kraftfulla Volvo Penta dieslar i prisklass kring 1,3 mio SEK? Missa inte denna exklusiva Princess V42 2002 som sedan 2017 blivit uppgraderad, förnyad och storservad för över 200.000 SEK.

Båten har breda skarndäck så det är enkelt att röra sig ombord, den är lättmanövrerad och går kanonfint i sjön. Den har härlig rymd och kanonfin planlösning med stora bekväma U-soffor både i sittbrunn och i salong, ädel träinredning i mörkt faneér, stängda sovkabiner och stort badrum med separat duschkabin, stort kök med gasolspis, microugn och kylskåp med frysfack, wet-bar med kylskåp och avställning i sittbrunn, välplanerad förarplats med dubbelt kaptenssäte med uppfällbar främre sittdel på förarsätet, stort lyxigt soldäck i aktern, elektriskt öppningsbart garage med plats för rib och enkel åtkomst till motorrummet m.m.

Utrustningsmässigt har båten bl.a. nytt svart komplett campingkapell och nyomklädda dynor i sittbrunn 2019, generator, bogpropeller, teakdäck i sittbrunn & på badbrygga, nyare Raymarine GPS-plotter med radar, nyare Raymarine autopilot m.m.

Båten som är vinterförvarad inomhus finns för visning i Danmark (ca 1h körning fr. Helsingör) och säljes med garanti på att drivlinor, elsystem och all övrig betydande utrustning är i fullt fungerande kondition vid båtens försäljnings- och leveranstillfälle.

Underhåll: Båten alltid kontinuerligt motor- och drevservad. Dreven är storservade och ompackade höst 2018 i samband med att stor motorservice också blev gjord. Båten har ej varit i vattnet sedan säsong 2018.

Är du intresserad av denna båt? Välkommen att kontakta oss här!

Pris: 1 349 900 SEK 1 299 900 SEK

År 2002
Längd 12,74 meter
Bredd 3,72 meter
Motor 2x Volvo Penta KAD 300
Läs mer

Bayliner 305 SB 2007

Arrow
Arrow
PlayPause
ArrowArrow
Slider

MISSA INTE DENNA PÄRLA! Leter du efter en större modern midkabin / flytande sommarstuga med targa, max rymd och antal sov- och sittplatser i prisklass 600-700 tusen? Missa inte denna svensksålda väldigt välhållna, pedantskötta och fint utrustade Bayliner 305 SB 2007 som är i en extremt god kondition med sin knappa gångtid på ca 550 timmar sedan ny!

Varför Bayliner 305 SB med sin bredd på hela 3,35m är mycket populär är för att den är den rymligaste midkabinen med den bästa planlösningen i sin storlek. 4 vuxna och 2 barn sover gott i den stora ljusa trivsamma kabinen med stort kök och nedbäddbar 4-sits soffa. I sittbrunnens stora U-soffgrupp kan 8 personer sitta bekvämt kring uppdukat bord. Soffgruppen kan också bäddas ned till en stor lyxig solbädd eller extra sovplatser för ytterligare 3 personer.

Båten som är mycket väl underhållen och servad sedan den var ny har 2 moderna kraftfulla Mercruiser 260hk MPI motorer (går lätt upp i planing med många ombord) med skiftade kyllimpor på bägge motorerna.
Exempel på båtens utrustning är kompplett fullhöjdscampingkapell i gott skick, hamnkapell, bogpropeller, elektriskt ankarspel, stor 12″ GPS-plotter med sjökort, Mercruiser Smartcraft komplett motordata, stort komplett kök, wet-bar m.m.

Båten som ej har några skador och skavanker utöver minimalt slitage finns för visning i Halmstad och säljes med garanti på att båten är i fullt fungerande kondition mekaniskt och att alla båtens elektriska system till båtens drift och säkerhet är fungerande.

Underhåll: Båten är motor- och drevservad samt vinterkonserverad varje år. Drevbälgarna är skiftade 2014, alla kyllimpor och tändstift är skiftade 2016. Båten är vaxad och polerad varje år. I övrigt är alltid förebyggande löpande underhåll gjort på båten.

Är du intresserad av denna båt? Välkommen att kontakta oss här!

Pris: 699 900 SEK 664 900 SEK

År 2007
Längd 9,81 meter
Bredd 3,35 meter
Motor 2x Mercruiser 5.0 MPI
Läs mer

Bavaria 38 Sport 2006

Arrow
Arrow
PlayPause
ArrowArrow
Slider

 

TILLFÄLLE! Är du ute efter en nyare läcker, rymlig och välplanerad 12m targa med kraftfulla Volvo Penta IPS dieslar med ca 25% lägre förbrukning än med vanliga drev i mycket god kondition och med låga gångtimmar så missa inte denna riktigt fina och rejält påkostade Bavaria 38 Sport som säljes med ny service, ny bottenmålning och ny polering och vaxning inför årets säsong.

Båten har breda skarndäck så det är enkelt att röra sig ombord, den är mycket lättmanövrerad tack vare sina IPS drev och bogpropeller och går kanonfint i sjön. Den har en fin rymd och bra planlösning med en stor bekväm U-soffa för 6 pers både i sittbrunn och i salong, ädel träinredning, stängda lyxiga sovkabiner, rymligt badrum med dusch, stort kök med ny induktionshällspis, stor kyl med frysfack och mycket förvaring, stor wet-bar med glashällspis, kyl och förvaring i sittbrunn, välplanerad förarplats med kaptenssäte, el-öppningsbar lucka till garage för gummibåt och en stor djup extern badplattform med infälld badstege.

Utrustningsmässigt har båten nästan allt man kan önska sig. De bästa motorerna med IPS-drev, nytt campingkapell, bogpropeller, elverk, Webasto värmesystem med utblås i kabin och i sittbrunn, aircondition, inverter 2400w, el-ankarspel, ny GPS med radar, videoövervakningskameror med inspelning, ny varmvattenberedare m.m. Totalt är båten uppgraderad med ny utrustning för över 220.000 SEK sedan 2016. Förutom årlig service, den senaste utförd i juni -19, är bränsletankarna rensade -17.

Båten finns för visning och provkörning i Nyköping och säljes med garanti på att drivlinorna och alla elektriska funktioner som rör båtens drift och säkerhetär i fullt fungerande kondition vid båtens försäljnings- och leveranstillfälle.

Är du intresserad av denna båt? Välkommen att kontakta oss här!

Pris: 1 449 900 SEK 1 324 900 SEK

År 2006
Längd 11,80 meter
Bredd 3,84 meter
Motor 2x VolvoPenta IPS 400 DP
Läs mer