Motorbåtar till salu

Fairline Targa 43 2000

Arrow
Arrow
PlayPause
ArrowArrow
Slider

Letar du efter en vacker exklusiv targa i storlek 13-14m i en mycket fin kondition i prisklass 1,5 – 2 mio SEK? Denna premiumbåt Fairline Targa 43 med Volvo Penta TAMD 74 EDC drivlinor med axeldrift och låg gångtid är välhållen, påkostad och uppgraderad för över 200.000 SEK under de senaste åren. Missa inte tillfället att köpa denna skönhet som är imponerande ren och superfräsch invändigt!

Båten har breda skarndäck så det är enkelt att röra sig ombord. Den är mycket lättmanövrerad tack vare sin bogpropeller och axeldrift och går väldigt fint i sjön. Den har härlig rymd och en optimal planlösning bl.a. med en stor inbjudande U-soffa med avtagbart teakbord för 6 personer och stor wet-bar med grill och kylsåp i sittbrunn, nedbäddbar U-soffa för 6 personer i salong, ädel inredning i körsbärsfaner, stora fina stängda dubbelkabiner med egna badrum med dusch, komplett kök, välplanerad och uppgraderad förarplats med dubbelt kaptenssäte, enkelt passagerarsäte på BB-sida, lyxigt soldäck för 3 personer i aktern, elektriskt öppningsbart garage för rib upp till ca 3m och en stor fin badbrygga med infälld elektrisk landgång och infälld badstege.

Utrustningsmässigt har båten bogpropeller, elektriskt öppningsbart garage med vinsch för rib, kraftfull generator, aircondition med utblås i salong och i midkabin, äkta fint teakdäck i sittbrunn och på badbrygga, elektriskt ankarspel både i fören, nytt komplett specialsytt campingkapell i nordisk kvalitet, elektriska reglage (EDC), uppgraderad navigation med ny Garmin 12″ GPS-plotter, Raymarine autopilot, autopilot, Aquadisk undervattensbelysning, stora lyxiga solbäddar med broderad Fairline logos både på fördäck och i aktern  m.m.

Båten som har ej har några skador och skavanker utöver ett mindre än normalt slitage sett till sin ålder visas i Landskrona. Båten säljes med garanti på att båtens drivlinor och alla elektriska funktioner som rör båtens drift och säkerhet är genomgångna vid båtens försäljnings- och leveranstillfälle.

Underhåll: Båten är kontinuerligt underhållen, motorservad, polerad och vaxad och bottenmålad varje år. Axeltätning till BB-motor är skiftad -18, axeltätning till SB motor är skiftad -15. Båda axeltätningarna är efterspända -20. Båten är vinterförvarad inomhus i varmhall.

Är du intresserad av denna båt? Välkommen att kontakta oss här!

Pris: 1 724 900 SEK

År 2000
Längd 13,78 meter
Bredd 3,78 meter
Motor 2x Volvo Penta TAMD 74P EDC
Läs mer

Rodman 38 Fly 2007

Arrow
Arrow
PlayPause
ArrowArrow
Slider

TILLFÄLLE!

Letar du efter en nyare mycket välhållen, välplanerad och rymlig flybridge i premiumklassen i storlek kring 40 fot med låga gångtimmar så missa inte denna stiliga Rodman 38 Fly i vacker design med de kraftfulla eftertraktade Volvo Penta IPS-400  motorpaketen som endast gått 370h.  Båten har samma ägare sedan 2008 och är fullt varvsskött, kontinuerligt underhållen och servad av aukt. Volvo Penta mekaniker varje år. Full servicehistorik på båten kan erbjudas!

Utmärkande för denna spanska mycket prisvärda  premiumbåt som är i precis samma höga kvalitet som sina populära konkurrenter Princess, Fairline och Sealine m.fl. är att båten är exklusivt inredd, maximalt rymlig för sin storleksklass. Planlösningen är  mycket väl genomtänkt med stor nedbäddbar U-soffa inne i salongen så 6 personer kan sova fint ombord, rymligt akterdäck med stor bekväm aktersoffa och möjlighet att sätta upp ett klaffbordsmöblemang med 4 stolar, riktig rejäl trappa upp till flybridge med inbjudande loungegrupp, soldäck och dubbel kaptenssoffa.

Båtens extremt välbyggda och vassa V-botten skrov är utvecklat från Rodmans välbyggda populära snabbgående fiskebåtar som Rodman först blev internationellt kända för. Ytterligare ett bevis på att Rodmans mycket höga kvalitet är att de har ett komplett modellprogram av snabbgående arbetsbåtar som t.ex. patrullbåtar som spanska kustbevakningen, polisen och militären använder.

Båten som tack vare sina Volvo Penta IPS drivlinor är mycket enkel att manövrera med sin IPS joystick Control funktion har bl.a. elektriskt ankarspel med rf ankare i fören, teak på badbrygga, akterdäck och trappsteg, elektrisk hydraulisk landgång i aktern, komplett Raymarine E80 navigationssystem med radar, autopilot och  fishfinder, back-kamera, elektrisk öppningsbara främre sidofönster m.m.

Båten som har ett minimalt slitage sett till sin ålder är ett riktigt bra långsiktigt val för dig som vill ha en lagom stor familjebåt med flybridge att njuta av i sommar visas i Trelleborg fr.o.m. fredag 24 juli. Båtens säljes ”Turn key ready” med garanti på att båtens drivlina och alla system till båtens drift och säkerhet är genomgångna och fullt fungerande vid båtens försäljnings- och leveranstillfälle.

Underhåll: Båten är kontinuerligt fullservad/varvsskött sedan ny och är upptagen, genomgången, servad, polerad och vaxad och bottenmålad varje år. Den är tvättad varje vecka sedan nuvarande ägare köpte den. Stor IPS drevservice är gjord 2015. Full service- och underhållshistorik för båten kan uppvisas.

Är du intresserad av denna båt? Välkommen att kontakta oss här!

Pris: 1 999 900 SEK

År 2007
Längd 11,80 meter
Bredd 3,91 meter
Motor 2x Volvo Penta D6-400 IPS EVC
Läs mer

Princess V52 2014

Arrow
Arrow
PlayPause
ArrowArrow
Slider

Letar du efter en sportyacht av högsta kvalitet i storlek över 50 fot med premium underhållande funktioner i prisklass 6-6,5 mio SEK? Missa inte denna väldigt välhållna Princess V52 med skrov i Midnight Blue kulör som genom sitt HT-utförande med sin stora elektriska öppningsbara taklucka och sina fullt öppningsbara glasdörrar ger en härlig övergång från en klimatstyrd miljö till en öppen lyxig utomhusmiljö ombord.

Denna imponerande båt som är såld ny i Sverige och är i 2 kabins versionen har alla bekvämligheter som gör att du och dina nära kan njuta av ett lyxigt båtliv. Den stora öppna cockpiten med sin inbjudande stora soffgrupp med stort höj- och sänkbart klaffbord i teak och sitt välutrustade utekök smälter ihop perfekt med den stora djupa hydrauliska badbryggan. När solen och värmen kommer så är det här du vill vara och njuta av god mat och dryck, sol & bad och avkoppling och umgänge med familj och vänner. Nedgång till båtens Crew cabin finns under den yttersta delen av soffgruppen.

Den exklusivt inredda välplanerade salongen har en stor soffgrupp med dineringsbord för 6 personer. Framför på SB-sida finns stor vardagsrumsmöbel med inbyggd TV med hissfunktion, bra avställningsyta och flera förvaringsskåp. Den lättöverskådliga förarplatsen med dubbla lyxiga kaptensfåtöljer som är fylld med all elektronik som du kan önska dig är noga planerad och här sitter du som en kung när du kör.

En rejäl trappa leder ner till båtens stora fullutrustade kök med spishäll och bekväm avställningsyta mot båtens dinettmöblemang för 4-5 personer som är nedbäddbart till dubbelbädd. VIP-kabinen i fören har eget komplett badrum med separat duschkabin och den stora lyxiga Master kabinen som är som ett komplett deluxe hotellrum för 2 personer finns midskepps mot SB sida.

Båten är fullutrustad för bruk i vårt nordiska klimat. Bl.a. finns yachtcontroller fjärr där du kan stå på bryggan bredvid båten och styra dess motorer och bog- och akterpropeller som har variabel hastighet och den bekväma eftertraktade HOLD-funktionen där du med ett knapptryck håller båten på samma position oavsett väder, vind och strömmar.

Båten som ej har några skador och skavanker visas i Höllviken och säljes med garanti på att båtens drivlinor och alla elektriska funktioner är genomgångna och fullt fungerande vid båtens försäljnings- och leveranstillfälle.

Underhåll: Kontinuerligt underhållen, motorservad, bottenmålad och polerad & vaxad varje år. Senaste motorservice -19. Skifte av impellrar -20. Ny bottenmålning & polering & vaxning -20. Båten är alltid vinterförvarad inomhus i varmhall.

Är du intresserad av denna båt? Välkommen att kontakta oss här!

Pris: 6 199 900 SEK

År 2014
Längd 16,61 meter
Bredd 4,45 meter
Motor 2x Volvo Penta D11-725
Läs mer