Motorbåtar till salu

Aquador 21 WA Yamaha F200 4-takt 2003

Arrow
Arrow
PlayPause
ArrowArrow
Slider

Letar du efter en snygg och elegant daycruiser av nordisk premiumkvalitet med walkaround däck i storlek 6-7 meter och har budget max 350 tusen SEK? Missa inte denna väldigt fina och väl underhållna Aquador 21 WA som endast har 1 ägare sedan ny! Båten med sin kraftfulla, pålitliga och bränslesnåla Yamaha F200 insprutningsmotor har endast gått 150h och den passar bra till allt från sol, bad och fiske till transport och övernattning för den lilla familjen.

Den eftertraktade Aquador 21 WA är en riktigt stabil båt som tack vare sina breda walk-around däck och höga fribord är säker att röra sig på. Skrovet är  vasst och välformat vilket ger båten ett bra uppträdande också när det går lite grövre sjö. Därför passar båten perfekt för bruk längst kusten.

Den väl ombonade kabinen har en rymlig förpik som är nedbäddbar till stor dubbelbädd. Sittbrunnen har klassisk planlösning med vridbara förarsäten, avtagbart bord och stor aktersoffa vilket gör att 6 pers kan sitta bekvämt kring bordet och umgås. Från den välplanerade förarplatsen har du god uppsikt ut när du kör.

Båten som ej har några skador och skavanker utöver minimalt slitage visas i Höllviken och säljes med garanti på att dess motor och elsystem för båtens drift och säkerhet är fullt fungerande.

Underhåll: Båten är kontinuerligt underhållen, servad och alltid vinterkonserverad. Senaste motorservice gjordes inför säsongen 2019. Ny bottenmålning och ny polering och vaxning är nyligen gjorda inför årets säsong.

Är du intresserad av denna båt? Välkommen att kontakta oss här!

Pris: 349 900 SEK

År 2003 (uttagen 2004)
Längd 6,40 meter
Bredd 2,49 meter
Motor Yamaha F200 HPDI år 2004
Läs mer

Princess V52 2014

Arrow
Arrow
PlayPause
ArrowArrow
Slider

Letar du efter en sportyacht av högsta kvalitet i storlek över 50 fot med premium underhållande funktioner i prisklass 6-6,5 mio SEK? Missa inte denna väldigt välhållna Princess V52 med skrov i Midnight Blue kulör som genom sitt HT-utförande med sin stora elektriska öppningsbara taklucka och sina fullt öppningsbara glasdörrar ger en härlig övergång från en klimatstyrd miljö till en öppen lyxig utomhusmiljö ombord.

Denna imponerande båt som är såld ny i Sverige och är i 2 kabins versionen har alla bekvämligheter som gör att du och dina nära kan njuta av ett lyxigt båtliv. Den stora öppna cockpiten med sin inbjudande stora soffgrupp med stort höj- och sänkbart klaffbord i teak och sitt välutrustade utekök smälter ihop perfekt med den stora djupa hydrauliska badbryggan. När solen och värmen kommer så är det här du vill vara och njuta av god mat och dryck, sol & bad och avkoppling och umgänge med familj och vänner. Nedgång till båtens Crew cabin finns under den yttersta delen av soffgruppen.

Den exklusivt inredda välplanerade salongen har en stor soffgrupp med dineringsbord för 6 personer. Framför på SB-sida finns stor vardagsrumsmöbel med inbyggd TV med hissfunktion, bra avställningsyta och flera förvaringsskåp. Den lättöverskådliga förarplatsen med dubbla lyxiga kaptensfåtöljer som är fylld med all elektronik som du kan önska dig är noga planerad och här sitter du som en kung när du kör.

En rejäl trappa leder ner till båtens stora fullutrustade kök med spishäll och bekväm avställningsyta mot båtens dinettmöblemang för 4-5 personer som är nedbäddbart till dubbelbädd. VIP-kabinen i fören har eget komplett badrum med separat duschkabin och den stora lyxiga Master kabinen som är som ett komplett deluxe hotellrum för 2 personer finns midskepps mot SB sida.

Båten är fullutrustad för bruk i vårt nordiska klimat. Bl.a. finns yachtcontroller fjärr där du kan stå på bryggan bredvid båten och styra dess motorer och bog- och akterpropeller som har variabel hastighet och den bekväma eftertraktade HOLD-funktionen där du med ett knapptryck håller båten på samma position oavsett väder, vind och strömmar.

Båten som ej har några skador och skavanker visas i Höllviken och säljes med garanti på att båtens drivlinor och alla elektriska funktioner är genomgångna och fullt fungerande vid båtens försäljnings- och leveranstillfälle.

Underhåll: Kontinuerligt underhållen, motorservad, bottenmålad och polerad & vaxad varje år. Senaste motorservice -19. Skifte av impellrar -20. Ny bottenmålning & polering & vaxning -20. Båten är alltid vinterförvarad inomhus i varmhall.

Är du intresserad av denna båt? Välkommen att kontakta oss här!

Pris: 6 299 900 SEK

År 2014
Längd 16,61 meter
Bredd 4,45 meter
Motor 2x Volvo Penta D11-725
Läs mer

Nordkapp 790 Noblesse 2017

Arrow
Arrow
PlayPause
ArrowArrow
Slider

TILLFÄLLE! Letar du efter en läcker och sportig nordisk daycruiser kring 8m i premiumkvalitet i prisklass kring 900.000 SEK för dags- och weekendturer med bad, lek och övernattning? Missa inte denna mycket fina och välutrustade Nordkapp 790 Noblesse i en unik design med värstingmotorn Evinrude G2 300 H:O som såldes ny till nuvarande ägare 2018.

Denna performance DC har fantastiska köregenskaper, en grym prestanda och samtidigt en förnuftig bränsleekonomi p.g.a. sin bränslesnåla marknadsledande Evinrude E-tec motor som endast gått 50h. Motorgaranti finns t.o.m. 2022 och motorns serviceintervall är hela 5 år så här pratar vi låga driftskostnader!

Båten har en stor och imponerande sittbrunn fylld med smarta bekväma lösningar för maximalt socialt umgänge ombord. Den stora U-soffgruppen med klaffbord för 5 personer kan lätt bäddas ned till en stor heltäckande solbädd för 3 personer eller till en delvis täckande solbädd för 2 personer. Pentry med kylbox, spritkök och vask samt en dubbelsoffa finns på främre BB-sida. Det breda förarsätet vid den välkonstruerade förarplatsen har uppfällbar främre sittdel. De stora lyxiga badplattformerna med infälld badstege gör båten optimal för sol och bad även för det större sällskapet. I den rymliga ljusa kabinen med stora expressfönster och förvaring sover 2 vuxna och 1 barn gott. Här finns också en utdragbar elektrisk spoltoalett med septitank

Båten är ren i skrovet (aldrig bottenbehandlad) och välutrustad med det stora kapellpaketet, bogpropeller, elektriskt ankarspel med fjärrkontroll i fören, elektriska-automatiska trimplan och det största 12″ Garmin navigationspaketet m.m.

Båten som ej har några skador & skavanker utöver ett minimalt slitage förvaras inomhus och visas i Stockholm. Garanti på att båten är i fullt fungerande kondition vid båtens försäljnings- och leveranstillfälle ingår.

Är du intresserad av denna båt? Välkommen att kontakta oss här!

Pris: 939 900 SEK NU: 919.900 SEK

År 2017 (uttagen 2018)
Längd 8,11 meter
Bredd 2,50 meter
Motor Evinrude E-TECH G2 300 H:O
Läs mer

Princess V42 2002

Arrow
Arrow
PlayPause
ArrowArrow
Slider

TILLFÄLLE! Letar du efter en läcker, rymlig och välplanerad 12-13m targa i premiumklassen i fin kondition med kraftfulla Volvo Penta dieslar i prisklass kring 1,3 mio SEK? Missa inte denna exklusiva Princess V42 2002 som sedan 2017 blivit uppgraderad, förnyad och storservad för över 200.000 SEK.

Båten har breda skarndäck så det är enkelt att röra sig ombord, den är lättmanövrerad och går kanonfint i sjön. Den har härlig rymd och kanonfin planlösning med stora bekväma U-soffor både i sittbrunn och i salong, ädel träinredning i mörkt faneér, stängda sovkabiner och stort badrum med separat duschkabin, stort kök med gasolspis, microugn och kylskåp med frysfack, wet-bar med kylskåp och avställning i sittbrunn, välplanerad förarplats med dubbelt kaptenssäte med uppfällbar främre sittdel på förarsätet, stort lyxigt soldäck i aktern, elektriskt öppningsbart garage med plats för rib och enkel åtkomst till motorrummet m.m.

Utrustningsmässigt har båten bl.a. nytt svart komplett campingkapell och nyomklädda dynor i sittbrunn 2019, generator, bogpropeller, teakdäck i sittbrunn & på badbrygga, nyare Raymarine GPS-plotter med radar, nyare Raymarine autopilot m.m.

Båten som är vinterförvarad inomhus finns för visning i Danmark (ca 1h körning fr. Helsingör) och säljes med garanti på att drivlinor, elsystem och all övrig betydande utrustning är i fullt fungerande kondition vid båtens försäljnings- och leveranstillfälle. Båten kan levereras från Landskrona.

Underhåll: Båten alltid kontinuerligt motor- och drevservad. Dreven är storservade och ompackade höst 2018 i samband med att stor motorservice också blev gjord. Båten har ej varit i vattnet sedan säsong 2018.

Är du intresserad av denna båt? Välkommen att kontakta oss här!

Pris: 1 319 900 SEK

År 2002
Längd 12,74 meter
Bredd 3,72 meter
Motor 2x Volvo Penta KAD 300
Läs mer

Delta 34 SW 2011

Arrow
Arrow
PlayPause
ArrowArrow
Slider

TILLFÄLLE PÅ EN EFTERTRAKTAD DELTA I TOPPKONDITION! Är du ute efter en snabb, säker och stilren flerfunktionsbåt för långa säsonger med en grym sjöduglighet och en genuin körkänsla som också är en perfekt semesterbåt för familjen? Missa inte denna väldigt välskötta och rikligt utrustade Delta 34 SW med de stora Volvo Penta D4:orna som har en finish som är verkligt imponerande.

Ett skrov byggt med vakuuminjicerad vinylester, glasfiber och divinycell gör Delta 34:an riktigt stark och lätt. Tack vare Deltas stegbotten uteblir planingströskeln och båten får klassens bästa prestanda och lägsta bränsleförbrukning på endast ca 1,85l i marschfart 30 knop!

Planlösningen är kanonfin och mångfunktionell med en stor ljus salong med ett stort elektriskt öppningsbart panoramaglastak på nära 5 kvm som öppnar upp kabinen på ett härligt sätt under sommarens sköna dagar, en smidig skjutdörr vid förarplatsen ut till det breda sidewalkdäcket på SB långsida som gör båten trygg och bekväm att ta sig runt, en stor nedbäddbar och konverteringsbar dineringsgrupp, ett stort kök med Corianbänkskiva, 85l Isotherm kylskåp, gasolugn och gasolspis, en stor ljus mastercabin i fören, en fin rymlig toalett med elektrisk spoltoalett och handfat i design av Philippe Starck och Vola vattenkran, ett eget lyxigt duschrum med Vola vattenkvarn och sittbänk m.m. Det stora akterdäcket med 3 rejäla fasta sittbänkar med lastutrymme i och ett rejält avtagbart bord kan kompletteras med lösa stolar. Under alla durkar finns praktiska stuvutrymmen. Båten som alltid är vinterförvarad inomhus i varmhall är kontinuerligt servad av aukt. Volvo Penta mekaniker.

Båten säljes fullt vårrustad och genomgången med ny motor- och drevservice, ny botten och drevmålning och ny polering och vaxning inför årets säsong.

Är du intresserad av denna båt? Välkommen att kontakta oss här!

Pris: 1 994 900 SEK

År 2011
Längd 11,10 meter
Bredd 3,30 meter
Motor 2x Volvo Penta D4 300 EVC diesel
Läs mer