Motorbåtar till salu

Nya begagnade motorbåtar på väg in till försäljning!

Just nu har vi många nya bra begagnade motorbåtar på väg in till försäljning. Nedan finner du ett par av dessa båtar som vi kommer utannonsera i januari.  Är du intresserad av en av dessa båtarna så välkommen att kontakta oss för mer information om den aktuella båten.

  • Beneteau Antares 13.80 2x480hk Volvo Penta TAMD 75P 2003
  • Jeanneau Leader 40 2x300hk Volvo Penta D4 2014
  • Delphia 1350 Nanni T4 200hk 2015
  • Paragon 25 Cabin Volvo Penta D4-300 2012
  • Jeanneau Cap Camarat 10.5 WA 2x300hk Suzunki Fourstroke 2019
  • Rinker Captiva 27.2 Mercruiser 6.2 MX MPI 2001
  • Sunseeker Predator 61 REFIT 2x1050hk MAN V10 2001
  • Jeanneau Prestige 500 Fly Volvo Penta IPS 600 2011

Jeanneau Prestige 50 S Volvo Penta D9-575 2007

previous arrow
next arrow
PlayPause
previous arrownext arrow
Slider

Letar du efter den optimala HT båten i storlek kring 50 fot till i sommar och har en budget kring 3 mio SEK? Missa inte att uppleva denna vackra väldigt välhållna och påkostade Jeanneau Prestige 50 S 2007 med 2x575hk Volvo Penta D9 dieslar med axeldrift som bl.a. erbjuder dig 2 stora lyxiga dubbelkabiner varav midkabinen är båtens minisvit med kingsize dubbelbädd, exklusivt skrivbord med ny 32” pop-up TV och gott om förvaring, rymliga toaletter med nya elektriska spoltoaletter och duschkabiner, stort fullutrustat kök med keramisk spis, kyl, frys, microugn med grill och bardisk samt tvättmaskin i kabinen, nybehandlad teak i sittbrunn, på badbrygga och på trappsteg, en stor öppen sittbrunn optimerad för socialt umgänge med stort elektrisk öppningsbart soltak, stor härlig U-soffa med fint teakbord för 8 personer, stor lyxig solbädd för 4 personer och stort utekök med induktionshäll och kylskåp m.m.

Båtens nuvarande ägare har lagt väldigt mycket tid på att få denna exklusiva premiumbåt som är det perfekta flytande sommarhuset för paret eller familjen restaurerad till mint condition och uppgraderad med massor av fin dyrbar utrustning så du kan leva i lyx ombord. Bl.a. är innertaken i alla kabiner nyomklädda och alla golv har nya fina mattor. Konditionen på all interiör och exteriör i båten är väldigt god.

Planlösningen i den stora ljusa inbjudande salongen med stora skylight takfönster, exklusiv Cherry wood high-gloss träinteriör och cremefärgad klädsel i vinyl är underbar med en stor U-soffa med stort klaffbord i teak för 6 personer och en trevlig minibar framför det stora lyxiga fullutrustade köket.

Utrustningsmässigt har båten bl.a. stor 11,5kW generator, stort elektriskt öppningsbart garage med el-vinsch för rib eller jetski, infälld elektrisk hydraulisk landgång Besenzoni i aktern, förtöjningsvinsh i aktern på BB-sida, dubbla aircondition kyla/värme system med med utblås i kabiner, salong, på toaletter och i cockpit, nya dubbla Raymarine 12” GPS-plotter med interface uppkoppling från motorer, tvättmaskin, dubbla premium ljudsystem med bluetooth, stort soldäck på fördäck, automatiska trimplan Zipwake med digital kontrollpanel m.m.

Båten som finns för visning och provkörning i Båstad och säljes fullt redo för säsongen med nyligen gjord motorservice och garanti på att dess drivlinor, elsystem och all övrig betydande utrustning är i fungerande kondition vid båtens försäljnings- och leveranstillfälle.

Är du intresserad av denna båt? Välkommen att kontakta oss här!

Pris: 3 199 900 SEK 3 099 900 SEK

År 2007
Längd 15,30 meter
Bredd 4,36 meter
Motor 2x Volvo Penta D9-575 EVC
Läs mer

Beneteau Antares 13 80 Fly Volvo Penta TAMD 75P 2005

previous arrow
next arrow
PlayPause
previous arrownext arrow
Slider

DENNA BÅT ÄR RESERVERAD/FÖRSÄLJNING PÅGÅR

Letar du efter den optimala flybridge båten i storlek 42–45 fot till i sommar och har en budget på max 2 mio SEK? Missa inte att uppleva denna vackra prisvärda 45 fots Beneteau Antares 13 80 Fly med ett vasst riktigt yachtskrov och 2x480hk Volvo Penta TAMD 75P dieslar med axeldrift som erbjuder dig 3 stängda dubbelkabiner, 2 rymliga toaletter med separata duschkabiner, fullutrustat kök uppe i salongen, stora teakbelagda däcksytor, stort inbjudande akterdäck med L-soffa och ett fint teakmöblemang, en rejäl trappa upp till en trevlig välplanerad flybridge med U-soffa med klaffbord i teak och ett stort soldäck m.m.

Båten som är det perfekta flytande sommarhuset för paret eller familjen är underhållen och uppgraderad för närmare 250.000 SEK sedan -19 då nuvarande ägare köpte båten av dess tidigare ägare i Holland. Bl.a. är ett stort vattenburet MPC värmesystem med utblås i alla kabiner, på toaletter, i salong och på akterdäck och ett vattendesinfektionssystem till färskvattensystemet installerat i båten -19 för kostnad över 100.000 SEK vilket gör att man kan bo bekvämt i båten året runt.

Planlösningen i den stora ljusa inbjudande salongen med exklusiv Cherry wood high-gloss träinteriör och cremefärgad klädsel i vinyl är perfekt med en stor U-soffa med stort höj- och sänkbart samt utfällbart teakbord för 6 personer som enkelt kan bäddas ned till en stor extrabädd så hela 8 personer kan sova riktigt bekvämt i båten. Längst BB-sida finns stor förvaringsmöbel med massor av förvaring och stor avställningsyta och längst fram ett fullutrustat kök med dubbla vaskar, keramisk spis, Wallas dieselugn, microugn, kylskåp och frys. Från den välplanerade förarplatsen med dubbla bekväma kaptensfåtöljer har du perfekt uppsikt ut när du kör.

Båtens stora Master cabin med dubbelsäng, egen toalett och förvaringsskåp finns i fören. Den ena gästkabinen har också dubbelbädd och den andra har 2 enkelsängar.

Utrustningsmässigt har båten äkta teak på alla däck, trappsteg och på badbryggan undantaget flybridge som har flexiteak, stor generator, stor inverter med kraftfull batteriladdare, elektriska ankarspel i för och i akter, hydraulisk landgång i aktern, aircondition i salongen, bogpropeller, radar, AIS, nytt fint akterkapell m.m.

Båten finns för visning och provkörning i Västerås och säljes fullt redo för säsongen med garanti på att dess drivlinor, elsystem och all övrig betydande utrustning är i fungerande kondition vid båtens försäljnings- och leveranstillfälle.

Är du intresserad av denna båt? Välkommen att kontakta oss här!

Pris: 1 949 900 SEK

År 2005
Längd 13,95 meter
Bredd 4,30 meter
Motor 2x Volvo Penta TAMD 75P EDC
Läs mer

Fjord 36 Xpress 2x350hk Mercury Verado 2018

previous arrow
next arrow
PlayPause
previous arrownext arrow
Slider

Letar du efter en stor och snabb öppen motorbåt i storlek 11-12m i absoluta premiumklassen för sol, bad och transport? Fjord 36 Xpress är en exklusiv och väldesignad lyxbåt som verkligen drar ögonen till sig. Men sina 2 stora Mercury Verado 350hk utombordare, joystick control och Verado:s elektro-hydrauliska servostyrning är denna båt en ren fröjd att köra med sin maxfart på hela 45 knop!

Båtens T-top konstruktion ger en maximerad rymd ombord. I fören finns stor V-soffgrupp med höj- & sänkbart bord som lätt bäddas ned till en stor lyxig solbädd. Bak i aktern finns dubbla badplattformar och en stor soffgrupp med stort höj- & sänkbart klaffbord för 6 personer som också kan bäddas ned till en stor lyxig solbädd. Pentry/wet-bar med gasolspis, vask och rf kylskåp finns framför soffgruppen. Med andra ord är båten som en stor öppen solterass med alla bekvämligheter ni behöver för att njuta av sommarens varma soliga dagar till max på det blå.

I kabinen finns en stor dubbelkabin, kylskåp och förvaringsutrymme samt ett rymligt badrum med dusch och elektrisk spoltoalett med septitank (tömning överbord & via däcksventil).

Båten som ej har några skador eller skavanker utöver minimalt slitage är löpande underhållen och servad. Senaste motorservice gjord -20. Båten finns i Frankrike och säljes med garanti på att båten, dess drivlinor och alla system är fullt fungerande vid båtens försäljnings- och leveranstillfälle. Kostnad för inspektion av båten inkl. lyft, provkörning och transport av båten till vårt fullservicevarv i Trelleborg tillkommer.

Är du intresserad av denna båt? Välkommen att kontakta oss här!

Pris: 2 899 900 SEK

År 2018
Längd 11,32 meter
Bredd 3,64 meter
Motor 2x 6 cyl Mercury Verado med rf prop
Läs mer

Chaparral 280 Signature 2008 2x190hk Volvo Penta D3 EVC

previous arrow
next arrow
PlayPause
previous arrownext arrow
Slider

DENNA BÅT ÄR RESERVERAD

Letar du efter en nyare elegant midkabin / flytande sommarstuga i premiumklassen kring 30 fot med dieselmotorer, targabåge, maximal rymd och gott om sov- och sittplatser i prisklass 900.000 – 1 mio SEK? Missa inte tillfället på denna väldigt fina välutrustade Chaparral 280 Signature som är såld ny i Danmark 2010 med kraftfulla Volvo Penta D3 190hk dieslar. Båten som är minimalt använd har endast gått 174h är nästan i nyskick!

Denna eftertraktade modell av det populära amerikanska premiummärket Chaparral med bredd på hela 2,90m är optimalt planerad! Stora sittbrunnen har en stor skön U-soffa m avtagbart teakbord för 5 pers. Wet-bar med vask och kylbox finns bredvid U-soffan. I främre sittbrunnen finns skön 2-sitssoffa som också är en perfekt solbrits. Dubbel kaptenssoffa med uppfällbara främre sittdelar finns på förarplatsen från vilken du har god uppsikt ut när du kör.

Fördäcket når du enkelt genom den öppningsbara vindrutan. Ordentliga trappsteg upp från sittbrunnen finns. Vid den djupa externa badbryggan finns dusch med varm- & kallvatten, infälld badstege och stort förvaringsutrymme på utsidan av akterspegeln.

Kabinen är optimalt planerad med dinett för 4 personer, stort fullutrustat kök, stor dubbelbädd i förpiken, djup midkabin och en lagom stor toalett med dusch och vakuum-spoltoa.

Båten som är fri från skador utöver minimalt slitage finns i Danmark och säljes med garanti på att dess drivlinor, elsystem och all övrig betydande utrustning är i fullt fungerande kondition vid båtens försäljnings- och leveranstillfälle.

Underhåll/service: Alltid inomhusförvarad över vinterhalvåren. Ny bottenmålning & nya zinkanoder -21. Ny genomgång av hela båten inkl. ny motor- och drevservice av Volvo Penta Danmark -21

Är du intresserad av denna båt? Välkommen att kontakta oss här!

Pris: 969 900 SEK

År 2008 (uttagen 2010)
Längd 8,84 meter
Bredd 2,90 meter
Motor 2x Volvo Penta D3-190 EVC
Läs mer