Motorbåtar till salu

Fairline Targa 43 2004 Volvo Penta TAMD 75P

Arrow
Arrow
PlayPause
ArrowArrow
Slider

Letar du efter en vacker exklusiv targa i storlek 13-14m i en mycket god kondition för ca 2 mio SEK? Denna premiumbåt Fairline Targa 43 med de stora moderna Volvo Penta TAMD 75 EDC drivlinorna med axeldrift och låg gångtid har ny påkostad ”facelift” och mycket ny dyrbar utrustning installerad sedan -19. Missa inte tillfället på denna båt som framstår som mycket nyare än sin årgång!

Båten som är importerad från England 2018 har breda skarndäck och trappsteg som gör att det är enkelt att röra sig ombord. Den lättmanövrerad tack vare sin kraftfulla bogpropeller och sin axeldrift och den går väldigt fint även i grövre sjö.

Båten har härlig rymd och en optimal planlösning bl.a. med en stor inbjudande U-soffa med klaffbord för 6 personer och stor wet-bar med grill och kylbox i sittbrunn, nedbäddbar U-soffa för 6 personer i salong, ädel inredning i körsbärsfaner, stora fina stängda dubbelkabiner, stort badrum med duschkabin i förkabinen, toalett med dusch i salongen, stort komplett kök, välplanerad och uppgraderad förarplats med dubbelt kaptenssäte, enkelt passagerarsäte på BB-sida, lyxigt soldäck för 3 personer i aktern, elektriskt öppningsbart garage med el-winsch för jetski eller rib, infälld elektrisk landgång vid badbryggan m.m.

Båten har nytt komplett campingkapell, nya soldynor på fördäck, ny klädsel i hela sittbrunnen, ny nedfällbar plattform på targan med antenner, 2 nya SAT domes, nytt elektriskt sökarljus med fjärrkontroll och kontrollpanel m.m, kraftfull generator, Eberspräscher värmesystem med utblås i alla kabiner, salong och i sittbrunn, dubbla aircondition värme/kyla och utblås i alla kabiner och i salong, elektriskt ankarspel med Delta ankare i rf i fören, inverter, nya undervattensljus, teakdäck i sittbrunn, på trappsteg och ny teak på badbryggan, elektroniska reglage (EDC), uppgraderad navigation med Raymarine 120w GPS-plotter och autopilot m.m.

Båten som har ej har några skador och skavanker utöver normalt slitage sett till sin ålder finns i Berlin i Tyskland. Den säljes med garanti på att båtens drivlinor och alla elektriska funktioner som rör båtens drift och säkerhet är fungerande vid båtens försäljnings- och leveranstillfälle. Leverans av båten till Landskrona kan erbjudas.

Underhåll/service: Båten är alltid kontinuerligt underhållen och servad. Senaste motorservice inkl. nya trimcylidrar med kontrollenheter och nya gastryckspjäll -20. Båten är alltid konserverad och förvarad inomhus under vinterhalvåren.

Är du intresserad av denna båt? Välkommen att kontakta oss här!

Pris: 1 999 900 SEK

År 2004
Längd 13,80 meter
Bredd 3,81 meter
Motor 2x Volvo Penta TAMD 75P EDC
Läs mer

Jeanneau 755 Runabout 2007

Arrow
Arrow
PlayPause
ArrowArrow
Slider

Letar du efter en läcker premium daycruiser kring 8 m i prisklass kring 400.000 SEK för sol och bad och härliga dags- och weekendturer i skärgården eller längst kusten? Missa inte denna mycket fina klassiska Jeanneau 755 Runabout i italiensk Riva design med riktigt härlig planlösning.

Båten som är såld ny i Sverige och är i en god kondition har endast gått dryga 200 timmar sedan ny. Den kraftfulla Volvo Penta 5.7l GXI motorn på 320hk har nyligen fått nya avgaslimpor och knän och drevet har fått nya bälgar. Tack vare båtens vassa välformade skrov och den stora bensinmotorn med duopropdrev så toppar båten hela ca 40 knop och den går mycket bra i sjön.

I sittbrunnen finns stor soffa för 4 personer med avtagbart bord och dubbla förarstolar (med uppfällbara främre sittdelar för maximal utsikt) som kan vidas bakåt så hela 6 personer kan sitta mittemot varandra till bords. Bak finns stor, djup och lyxig solbädd för 3 personer. Trappsteg finns ned till båtens badplattform med dusch, vattenskidfäste och infälld badbrygga. Motorrummet är gigantiskt och framför finns stort skott där vattenleksaker och kylbox kan förvaras.

Utrustningsmässigt finns 30 km boogietrailer, elektriskt ankarspel i fören, äkta teakdäck, nyare Garmin 7″ GPS-plotter med touch och ekolod/fishfinder, Volvo Penta EVC/digital motordata, biminitopp med soltak, hamnkapell m.m.

Båten som ej har några skador och skavanker utöver normalt slitage finns för visning i Malmö och säljes med garanti på att båtens drivlina är i fullt fungerande kondition mekaniskt och att alla elsystem till båtens drift- och säkerhet är fungerande vid båtens försäljnings- och leveranstillfälle.

Underhåll: Båten är underhållen och motor- och drevservad av varv. Nya avgaslimpor, knän och ny generator på motorn och nya drevbälgar -19. Ny polering & vaxning och ny bottenmålning -20. Båten är alltid vinterkonserverad och vinterförvarad inomhus.

Är du intresserad av denna båt? Välkommen att kontakta oss här!

Pris: 399 900 SEK

År 2007
Längd 7,85 meter
Bredd 2,59 meter
Motor Volvo Penta 5.7 GXI EVC
Läs mer

Azimut 42 Fly 2006

Arrow
Arrow
PlayPause
ArrowArrow
Slider

Letar du efter en nyare välhållen, välplanerad och rymlig flybridge i premiumklassen i storlek 40-45 fot med låga gångtimmar? Missa inte denna  fina Azimut 42 i vacker design med stora kraftfulla Caterpillar dieslar som endast har 1 tidigare ägare och endast gått 500h sedan ny.

Utmärkande för denna italienska mycket prisvärda premiumbåt som är i samma höga kvalitet som sina konkurrenter Princess, Fairline och Sealine m.fl. är att båten är exklusivt inredd och mycket rymlig för sin storleksklass.

Planlösningen är väl genomtänkt med stor U-soffa med stort flyttbart klaffbord i teak i salongen som kan bäddas ned så 6 personer kan sova gott ombord, rymligt akterdäck med bekväm aktersoffa och plats för det stora klaffbordet och flera klaffstolar, rejäl trappa upp till flybridge med inbjudande U-soffa, soldäck och dubbel kaptensfåtölj.

Båten som tack vare sin axeldrift och bogpropeller är lätt att manövrera har bl.a. elektriskt ankarspel med digital kedjeräknare  i fören, teak på badbrygga, akterdäck och på trappsteg, elektrisk hydraulisk landgång i aktern, aircondition med värme och kyla, generator, navigationssystem med GPS-plotter, autopilot och tridata och elektroniska reglage både i styrhus och på fly.

Båten som har ett litet slitage sett till sin ålder och är mycket ren och fräsch invändigt och har mycket fina hela dynor på akterdäck och på flybridge är ett bra långsiktigt val för dig som vill ha en större rymlig flytande sommarstuga att njuta av under under sommharhalvåren finns för visning på vårt fullservicevarv i Trelleborg fr.o.m. början av november. Båtens säljes med garanti på att båtens drivlinor och alla system till båtens drift och säkerhet är genomgångna och fullt fungerande vid båtens försäljnings- och leveranstillfälle.

Underhåll: Båten är kontinuerligt servad sedan ny. Stor motorservice inkl. skifte av drivremmar & genomspolning av kylsystemen gjord för 70 gångtimmar sedan (2018). Ny service av generator med skifte av olja plus filter & impeller (2019). Ny bottenmålning -19 & nya zinkanoder -20.

Anmärkningar: Teaken på badbryggan är i dålig kondition. Teaken i sittbrunnen är fin men är i behov av ny nåtning på BB-sida.

Är du intresserad av denna båt? Välkommen att kontakta oss här!

Pris: 1 899 900 SEK

År 2006
Längd 13,21 meter
Bredd 4,12 meter
Motor 2x Caterpillar 3126 DITA
Läs mer

Rodman 38 Fly 2005

Arrow
Arrow
PlayPause
ArrowArrow
Slider

Letar du efter en nyare mycket välhållen, välplanerad och rymlig flybridge i premiumklassen i storlek kring 40 fot med låga gångtimmar? Missa inte denna mycket fina Rodman 38 Fly i vacker design med kraftfulla Volvo Penta 370hk dieslar med axeldrift som endast gått 510h.  Båten är kontinuerligt underhållen och servad av aukt. marinmekaniker varje år. Full service- och underhållshistorik för båten kan uppvisas.

Utmärkande för denna spanska mycket prisvärda premiumbåt som är av samma höga kvalitet som sina engelska konkurrenter Princess, Fairline och Sealine är att den är exklusivt inredd och maximalt rymlig för sin storleksklass. Planlösningen är mycket väl genomtänkt med stor nedbäddbar U-soffa inne i salongen så 6 personer kan sova fint ombord, rymligt akterdäck med stor bekväm aktersoffa och möjlighet att sätta upp ett klaffbordsmöblemang med 4 stolar, rejäl trappa upp till flybridge med inbjudande loungegrupp, soldäck och dubbel kaptenssoffa.

Båtens mycket välbyggda och vassa V-botten skrov är utvecklat från Rodmans välbyggda populära snabbgående fiskebåtar som Rodman först blev internationellt kända för. Ytterligare ett bevis på att Rodmans mycket höga kvalitet är att de har ett komplett modellprogram av snabbgående arbetsbåtar som t.ex. patrullbåtar som spanska kustbevakningen, polisen och militären använder.

Båten som är enkel att manövrera tack vare sin axeldrift och bogpropeller har bl.a. gummibåt med utombordsmotor, elektriskt ankarspel med rostfritt ankare i fören, teak på badbrygga, akterdäck och trappsteg, elektrisk hydraulisk landgång i aktern, generator, inverter, komplett Raymarine E120 navigationssystem med radar, autopilot och fishfinder m.m.

Båten har ett litet slitage sett till sin ålder är ett mycket bra långsiktigt val för dig som vill ha en smidig och oslagbart rymlig premium familjebåt med stängd kabin och flybridge att bo i och njuta av under sommarhalvåren. Båten som finns i Frankrike säljes med garanti på att båtens drivlinor och alla system till båtens drift och säkerhet är genomgångna och fullt fungerande samt att inget sjövattenläckage finns i skrov eller genomföringar vid båtens försäljnings- och leveranstillfälle. Transport av båten till vårt fullservicevarv i Trelleborg ingår i båtens pris.

Underhåll: Båten är kontinuerligt servad och underhållen sedan  ny. Den är upptagen, genomgången, polerad, vaxad och bottenmålad varje år.

Är du intresserad av denna båt? Välkommen att kontakta oss här!

Pris: 1 629 900 SEK

År 2005
Längd 11,80 meter
Bredd 3,91 meter
Motor 2x Volvo Penta TAMD 63P
Läs mer

Azimut 75 2005

Arrow
Arrow
PlayPause
ArrowArrow
Slider

Letar du efter en nyare välhållen och välplanerad lyxyacht i premiumklassen kring 75 fot? Missa inte denna imponerande Azimut 75 Fly i vacker design med kraftfulla MAN 1360hk dieslar. Båten är fullt varvsskött, kontinuerligt underhållen &och servad varje år. Full servicehistorik kan erbjudas.

Båten har en stor otroligt rymlig salong med utdragbar avskiljningsskärm till den främre delen, 4 kabiner med egna badrum med separata duschkabiner, crewcabin i aktern, stort rymligt akterdäck med wet-bar och stor dineringsgrupp för 10 pers, stor lyxig flybridge med wet-bar, stor loungegrupp för 12 personer & en stor solbädd m.m.

Utmärkande för båten som är i samma höga kvalitet som sina engelska konkurrenter är att den är mycket prisvärd, den har en vacker unik design, gedigen exklusiv träinredning och att den erbjuder väldigt mycket rymd för sin storlek.

Båten som har ett litet slitage sett till sin ålder är det perfekta valet för er som vill ha ett flytande lyxhus att bo i och glida runt med under sommarhalvåren. Den fungerar också utmärkt till båtcharter eller varför inte som ett flytande exklusivt lyxhotell? Båten finns i Frankrike och säljes med garanti på att dess drivlinor och alla system till båtens drift och säkerhet är genomgångna och fullt fungerande. Transport av båten till vårt fullservicevarv i Trelleborg kan erbjudas.

Är du intresserad av denna båt? Välkommen att kontakta oss här!

Pris: 7 499 900 exkl. moms

År 2005
Längd 23 meter
Bredd 5,6 meter
Motor 2x MAN V10
Läs mer

Azimut 39 Fly 2007/2010

Arrow
Arrow
PlayPause
ArrowArrow
Slider

TILLFÄLLE JUST NU!

Letar du efter en nyare välhållen, välplanerad och rymlig flybridge i premiumklassen i storlek kring 40 fot med låga gångtimmar i prisklass 1,5 – 2 mio SEK? Missa inte denna mycket fina välutrustade Azimut 39 Fly i vacker design med stora kraftfulla Cummins 355hk  dieslar som är UTTAGEN 2010 OCH ENDAST GÅTT 415h sedan ny.  Båten är fullt varvsskött, kontinuerligt underhållen och servad av aukt. mekaniker varje år. Full servicehistorik för båten kan erbjudas och den kan säljas ex. moms.

Utmärkande för denna populära italienska mycket prisvärda  premiumbåt som är i samma höga kvalitet som sina populära konkurrenter Princess, Fairline och Sealine m.fl. är att båten har en vacker utmärkande design, den är exklusivt inredd och mycket rymlig för sin storleksklass. Planlösningen är väl genomtänkt med stor nedbäddbar L-soffa i salongen så 6 personer kan sova gott ombord, rymligt akterdäck med bekväm aktersoffa med avtagbart bord (möjlighet finns att sätta upp 4 klaffstolar kring bordet), rejäl trappa upp till flybridge som har en inbjudande U-soffa, ett stort soldäck och en enkel kaptensfåtölj vid den välplanerade förarplatsen vartifrån du har fantastisk utsikt när du manövrerar båten.

Båten som tack vare sin axeldrift och både bog- och akterpropeller är mycket lätt att manövrera har bl.a. elektriskt ankarspel i fören, teak på akterdäck och trappsteg, elektrisk hydraulisk landgång i aktern, aircondition med värme och kyla, generator, komplett Raymarine C90w navigationssystem med autopilot och fishfinder m.m.

Båten som har ett litet slitage sett till sin ålder är ett riktigt bra långsiktigt val för dig som vill ha en smidig och rymlig flytande sommarstuga att njuta av under under sommharhalvåren finns i Frankrike. Den säljes med garanti på att båtens drivlina och alla system till båtens drift och säkerhet är genomgångna och fullt fungerande samt att inget sjövattenläckage finns i skrov eller genomföringar vid båtens försäljnings- och leveranstillfälle. Transport av båten till vårt fullservicevarv i Trelleborg ingår i båtens pris.

Underhåll: Båten är kontinuerligt fullservad/varvsskött sedan ny och är upptagen, genomgången, servad, polerad och vaxad och bottenmålad varje år. Full service- och underhållshistorik för båten kan uppvisas.

Är du intresserad av denna båt? Välkommen att kontakta oss här!

Pris: 1 799 900 SEK (ex moms 1 459 000 SEK)

År 2007 (Uttagen 2010)
Längd 12,22 meter
Bredd 4,02 meter
Motor 2x 6,7l Cummins 355 CV
Läs mer

Four Winns 338 Vista 2008/2010

Arrow
Arrow
PlayPause
ArrowArrow
Slider

VINTERERBJUDANDE – VINTERFÖRVARING AV BÅTEN I VARMHALL KAN INGÅ I BÅTENS PRIS!

Du som letar efter en nyare riktigt snygg och mäktig 35 fots midkabin / flytande sommarstuga i premiumklassen med targa, god rymd och gott om sov- och sittplatser i prisklass kring 900.000 SEK, missa inte denna pedantskötta välutrustade Four Winns 338 Vista 2008 som såldes ny 2010 och nu säljes till ett bra vinterpris! Båten som är såld ny i Europa och endast har 1 tidigare ägare är i en mycket god kondition med endast dryga 500 gångtimmar sedan ny.

Denna eftertraktade modell av det populära amerikanska premiummärket Four Winns med bredd på hela 3,51 m är mycket välplanerad rakt igenom. Tack vare båtens breda skarndäck, den öppningsbara vindrutan, de rejäla trappstegen med grabbräcke ned till sittbrunnen och den stora djupa badbryggan är det enkelt och säkert att röra sig överallt ombord. Sittbrunnen som är optimalt planerad för den större familjen och paret som vill ha gott om plats för gäster ombord har en stor skön U-soffa med stort bord för 6 personer som enkelt kan bäddas ned till en inbjudande solbädd eller extra sovplatser för 2 personer. Wet-bar med vask med kallvatten, isbox, mugghållare, nytt kylskåp och avställning finns bredvid U-soffan. I främre sittbrunn finns en skön 2-sitssoffa som också är en perfekt solbrits. Dubbla bekväma kaptensstolar med uppfällbara främre sittdelar finns vid den välplanerade förarplatsen.

Den exklusivt inredda mysiga kabinen med vacker träinredning har rikligt med förvaring, stort komplett kök, stort badrum med vakuumspoltoa och ordentlig dusch med draperi, loungegrupp med teakbord för 4 pers i midkabinen som är nedbäddbar till en stor dubbelbädd och en stor stängd förkabin med stor dubbelbädd. I salongen finns en stor 4-sits soffa med förvaring under och ett stort klaffbord i teak som kan sättas upp framför soffan.

Finishen och kvaliteten på båten är hög och det kraftiga vassa V-bottenskrovet erbjuder tillsammans med båtens 2 st. kraftfulla 320hk Volvo Penta multipoint insprutningsmotorer med duopropdrev en mjuk och härlig körupplevelse även när det går lite grövre sjö. Båten går snabbt och lätt upp i planing även när ni är ett större sällskap ombord.

Exempel på båtens utrustning är komplett nygenomgånget campingkapell, hamnkapell, ny bogpropeller, dieselgenerator, elektriskt ankarspel i fören, aircondition med kyla och värme, stor Garmin GPS-plotter med nytt sjökort, elektrikst sökarljus, komplett kök, stort badrum med vakuumspoltoa och dusch, wet-bar med nytt kylskåp m.m.

Båten som ej har några skador och skavanker utöver minimalt slitage finns för visning i Landskrona och säljes med garanti på att båtens drivlinor är i fullgod kondition mekaniskt vid båtens försäljnings- och leveranstillfälle.

Underhåll/service: Båten är kontinuerligt underhållen och servad. Senaste motor- och drevservice är gjord inför säsong -19 (ny motor- och drevservice ska göras inför nästa säsong). Kyllimpor och knän på båda motorerna är skiftade -16, trimkolvarna till dreven är skiftade till nya -18, styrservopump  och vattenpumpar är skiftade till nya -19, ny rekond av skrov och överbyggnad och ny botten- och drevmålning är gjorda i juni i år.

Är du intresserad av denna båt? Välkommen att kontakta oss här!

Pris: 899 900 SEK 849 900 SEK

År 2008 (uttagen 2010)
Längd 10,67 meter
Bredd 3,51 meter
Motor 2x Volvo Penta 5.7 GXI år 2010
Läs mer

Fairline Targa 43 2002 Caterpillar 3126

Arrow
Arrow
PlayPause
ArrowArrow
Slider

Letar du efter en läcker, rymlig och välplanerad 13-14 m targa i premiumklassen i riktigt fin kondition med kraftfulla dieslar i prisklass 1,5-2 mio SEK? Missa inte denna exklusiva välskötta Fairline Targa 43 som är väl uppgraderad och i god kondition rakt igenom.

Båten har peke med teaksteg i fören och breda skarndäck så det är enkelt att röra sig ombord, den är lättmanövrerad och går riktigt fint även i grövre sjö. Den har en härlig rymd och en optimal planlösning med stora bekväma U-soffor både i sittbrunn och i salong (soffan i salongen är nedbäddbar till dubbelbädd), ädel träinredning, stängda sovkabiner, dubbla badrum varav det ena med separat duschkabin, stort kök med spishäll/induktion, microugn, kylskåp med frysfack och massor av förvaring och avställningsytor, stor wet-bar med grill och kylskåp i sittbrunn, välplanerad förarplats med dubbelt kaptenssäte, stort lyxigt soldäck i aktern, el-öppningsbart garage med el-vinsch för förvaring av vattenskoter eller rib m.m.

Ex. utrustning: Komplett campingkapell i gott skick, nyomklädda dynor i silvertex i sittbrunn och nya soldynor i silvertex på fördäck -19, Onan 9 kw generator, bog- och akterpropeller, inverter 3500w, Victron Energy digitalt batteriövervakningssytem, aircondition/värme och kyla, teakdäck i sittbrunn och på badbrygga, Garmin 5012 GPS-plotter med radar -18, Raymarine autopilot m.m.

Båten som alltid är vinterförvarad inomhus finns för visning i Landskrona och säljes med garanti på att drivlinor, elsystem och all övrig betydande utrustning är i fullt fungerande kondition vid båtens försäljnings- och leveranstillfälle.

Underhåll/service: Båten är alltid kontinuerligt motorservad och ordentligt vinterkonserverad inför varje vinterförvaring. Senaste motorservice är gjord -20. Ny polering och vaxning och ny bottenmålning är gjorda -20.

Är du intresserad av denna båt? Välkommen att kontakta oss här!

 

Pris: 1 749 900 SEK

År 2002
Längd 13,80 meter
Bredd 3,81 meter
Motor 2x Caterpillar 3126
Läs mer

Fairline Targa 43 2002 Volvo Penta TAMD 74P

Arrow
Arrow
PlayPause
ArrowArrow
Slider

SISTA CHANSEN INNAN UPPTAGNING – NU TILL KRAFTIGT SÄNKT VINTERPRIS!

Letar du efter en vacker exklusiv targa i storlek 13-14m i en god kondition i prisklass kring 1,5 mio SEK? Denna premiumbåt Fairline Targa 43 med de stora Volvo Penta TAMD 74 EDC drivlinor med axeldrift och låg gångtid är påkostad med mycket ny utrustning under de senaste åren. Missa inte tillfället på denna båt som har precis det efterfrågade utrustningspaket som många vill ha!

Båten har i år fått nytt peke med teaksteg, utfällbar stävstege och öppnade grabbräcken i fören och de breda skarndäcken gör att det är enkelt att röra sig ombord. Den är mycket lättmanövrerad tack vare både bog- och akterpropeller och sin axeldrift och den går väldigt fint även i grövre sjö. Båten har härlig rymd och en optimal planlösning bl.a. med en stor inbjudande U-soffa med klaffbord för 6 personer och stor wet-bar med grill och kylbox i sittbrunn, nedbäddbar U-soffa för 6 personer i salong, ädel inredning i körsbärsfaner, stora fina stängda dubbelkabiner, stort badrum med duschkabin i förkabinen, toalett med dusch i salongen, stort komplett kök, välplanerad och uppgraderad förarplats med dubbelt kaptenssäte, enkelt passagerarsäte på BB-sida, lyxigt soldäck för 3 personer i aktern, elektriskt öppningsbart specialmodifierat garage med el-winsch som inrymmer en Seadoo Spark Trix vattenscooter eller en rib upp till ca 3m, infälld elektrisk landgång vid badbryggan m.m.

Båten har även en kraftfull generator, dubbla Webasto värmesystem med utblås i alla kabiner, salong, på toaletter och i sittbrunn, dubbla aircondition med utblås i salong och i midkabin, elektriska ankarspel både i fören och i aktern, ny kraftfull inverter, teakdäck i sittbrunn och på badbrygga, elektriska reglage (EDC), uppgraderad navigation med ny Garmin 1020 GPS-plotter med ny 4K radar, autopilot, uppgraderat kraftfullt ljudsystem Alpine med bluetooth och Carplay, sköna soldynor på fördäck, Fairline emblem bak på akterspegeln upplyst i vit LED  m.m.

Båten som har ej har några skador och skavanker utöver normalt slitage sett till sin ålder visas i Stockholm. Den säljes med garanti på att båtens drivlinor och alla elektriska funktioner som rör båtens drift och säkerhet är fungerande vid båtens försäljnings- och leveranstillfälle.

Underhåll: Båten är kontinuerligt underhållen och servad. Senaste motorservice gjordes i juli-20 (alla filter inkl. luftfilter). Senaste oljeservice gjordes i sept-19 (oljor kontrollerade i juli-20). Axeltätningarna är kontrollerade/ok i juli-20. Nya drivremmar på båda motorerna, ny turbotrycksgivare och ny generator på ena motorn -20. Elverket är nyrenoverad för över 50.000 kr -19. Nytt kraftfullt fördröjningsrelä till akterpropellern är monterat -20. Båten är alltid konserverad och förvarad inomhus under vinterhalvåren.

Är du intresserad av denna båt? Välkommen att kontakta oss här!

Pris: 1 699 900 SEK NU 1 499 900 - EJ PRUTBART!

År 2002
Längd 13,78 meter
Bredd 3,78 meter
Motor 2x Volvo Penta TAMD 74P EDC
Läs mer

Bayliner 305 SB 2007

Arrow
Arrow
PlayPause
ArrowArrow
Slider

TILLFÄLLE ! Letar du efter en större modern midkabin / flytande sommarstuga med targa, oslagbar rymd och maximalt antal sov- och sittplatser i prisklass 600-700 tusen SEK? Missa inte denna svensksålda mycket välhållna och pedantskötta Bayliner 305 SB 2007 som endast gått ca 570 timmar sedan ny.

Varför Bayliner 305 SB med sin bredd på hela 3,35m är mycket populär är för att den är den rymligaste midkabinen med den bästa planlösningen i sin storlek. 4 vuxna och 2 barn sover gott i den stora ljusa trivsamma kabinen med stort kök och nedbäddbar 4-sits soffa. I sittbrunnens stora U-soffgrupp kan 8 personer sitta bekvämt kring uppdukat bord. Soffgruppen kan också bäddas ned till en stor lyxig solbädd eller extra sovplatser för ytterligare 3 personer.

Båten som är mycket väl underhållen och servad sedan den var ny har 2 moderna kraftfulla Mercruiser 260hk MPI motorer (går lätt upp i planing med många ombord) med skiftade kyllimpor på bägge motorerna.
Exempel på båtens utrustning är komplett fullhöjdscampingkapell i gott skick, hamnkapell, bogpropeller, elektriskt ankarspel, stor 12″ GPS-plotter med sjökort, Mercruiser Smartcraft komplett motordata, automatiska hydrauliska trimplan, stort komplett kök, wet-bar m.m.

Båten som ej har några skador och skavanker utöver minimalt slitage finns för visning i Råå och säljes med garanti på att båten är i fullt fungerande kondition mekaniskt och att alla båtens elektriska system till båtens drift och säkerhet är fungerande. Vinterförvaring av båten i varmhall kan ingå i båtens pris.

Underhåll: Båten är motor- och drevservad samt vinterkonserverad varje år. Alla kyllimpor och tändstift är skiftade 2016. Senaste motor- och drevservice är gjord senast i april i år. Båten är vaxad och polerad varje år. I övrigt är alltid förebyggande löpande underhåll gjort på båten.

Är du intresserad av denna båt? Välkommen att kontakta oss här!

Pris: 664 900 SEK

År 2007
Längd 9,81 meter
Bredd 3,35 meter
Motor 2x Mercruiser 5.0 MPI
Läs mer