Motorbåtar till salu

Nya begagnade motorbåtar på väg in till försäljning!

Just nu har vi många nya bra begagnade motorbåtar på väg in till försäljning. Nedan finner du ett par av dessa båtar som vi kommer utannonsera i januari.  Är du intresserad av en av dessa båtarna så välkommen att kontakta oss för mer information om den aktuella båten.

  • Jeanneau Prestige 50S 2007 Volvo Penta D9 EVC
  • Beneteau Antares 13.80 2005 Volvo Penta TAMD 75 EDC
  • Chaparral 250 Signature 2008 Volvo Penta D4-260

Fjord 36 Xpress 2x350hk Mercury Verado 2018

previous arrow
next arrow
PlayPause
previous arrownext arrow
Slider

Letar du efter en stor och snabb öppen motorbåt i storlek 11-12m i absoluta premiumklassen för sol, bad och transport? Fjord 36 Xpress är en exklusiv och väldesignad lyxbåt som verkligen drar ögonen till sig. Men sina 2 stora Mercury Verado 350hk utombordare, joystick control och Verado:s elektro-hydrauliska servostyrning är denna båt en ren fröjd att köra med sin maxfart på hela 45 knop!

Båtens T-top konstruktion ger en maximerad rymd ombord. I fören finns stor V-soffgrupp med höj- & sänkbart bord som lätt bäddas ned till en stor lyxig solbädd. Bak i aktern finns dubbla badplattformar och en stor soffgrupp med stort höj- & sänkbart klaffbord för 6 personer som också kan bäddas ned till en stor lyxig solbädd. Pentry/wet-bar med gasolspis, vask och rf kylskåp finns framför soffgruppen. Med andra ord är båten som en stor öppen solterass med alla bekvämligheter ni behöver för att njuta av sommarens varma soliga dagar till max på det blå.

I kabinen finns en stor dubbelkabin, kylskåp och förvaringsutrymme samt ett rymligt badrum med dusch och elektrisk spoltoalett med septitank (tömning överbord & via däcksventil).

Båten som ej har några skador eller skavanker utöver minimalt slitage är löpande underhållen och servad. Senaste motorservice gjord -20. Båten finns i Frankrike och säljes med garanti på att båten, dess drivlinor och alla system är fullt fungerande vid båtens försäljnings- och leveranstillfälle. Kostnad för inspektion av båten inkl. lyft, provkörning och transport av båten till vårt fullservicevarv i Trelleborg tillkommer.

Är du intresserad av denna båt? Välkommen att kontakta oss här!

Pris: 2 899 900 SEK

År 2018
Längd 11,32 meter
Bredd 3,64 meter
Motor 2x 6 cyl Mercury Verado med rf prop
Läs mer

Beneteau Ombrine 801 2003 Volvo Penta KAD 300 EDC

previous arrow
next arrow
PlayPause
previous arrownext arrow
Slider

DENNA BÅT ÄR RESERVERAD

Ingen annan motorbåt i denna klass kan mäta sig med denna eleganta Beneteau Ombrine 801 när det handlar om rymlighet och känslan av att vara ombord på en yacht. Denna mycket populära premiumbåt med den stora starka Volvo Penta KAD 300 dieselmotorn med duopropdrev är ädelt inredd med imponerande snickeriarbeten och beslag som normalt bara finns på en klassisk premiumbåt.

Den stora perfekt planerade sittbrunnen med ett stort komplett fullhöjdscampingkapell uppsatt över sig är optimerad för sol, bad och socialt umgänge. En stor U-soffa med klaffbord för 6 personer som lätt kan konverteras till en stor inbjudande solbädd eller extra sovplatser finns bak i aktern. Framför finns en stor kaptenssoffa vid den välplanerade förarplatsen varifrån du har kanonfin uppsikt ut när du kör. Den integrerade badplattformen som du når genom dörr i aktern är stor och djup. Här finns dusch med varm- och kallvatten och infälld badstege.

Breda skarndäck och ett rymligt fördäck sträcker sig runt den ljusa luftiga kabinen som är ytterst välplanerad med en stor stängd midkabin med 2-sits soffa och stor garderob. Köket som har mycket förvaring är precis lagom stort och perfekt planerat. I förpiken finns stor U-soffa för 6 personer som lätt bäddas ned till en stor dubbelbädd. Stängd toalett med dusch och spoltoa finns mittöver köket på BB-sida.

Båtens köregenskaper är mycket goda och skrovet är rejält och vasst vilket gör att båten går utmärkt också i grövre sjö. Detta är den perfekta all around båten för den lilla familjen eller för paret som vill utforska skärgården och kunna bo i båten med en hög bekvämlighet.

Båten är mycket välutrustad med elektriskt ankarspel i fören, bogpropeller, nyare Garmin GPS-plotter, äkta teak på badbryggan och i sittbrunnen, varmvattenbredare, septitank med tömningsfunktion och elverk m.m.

Båten som är i en mycket god kondition mekaniskt är kontinuerligt servad och underhållen av aukt. Volvo Penta mekaniker. Turbon är totaltgenomgången och renoverad och värmeväxlarna är genomgångna och rengjorda -19. Dokumenterad servicehistorik för båten finns.

Båten som är i god kondition finns i Frankrike och säljes med garanti på att båtens drivlina och alla system till båtens drift och säkerhet är fullt fungerande vid båtens försäljnings- och leveranstillfälle. Inspektion av båten inkl. lyft, provkörning och transport av båten till vårt fullservicevarv i Trelleborg ingår i pris.

Är du intresserad av denna båt? Välkommen att kontakta oss här!

Pris: 549 900 SEK

År 2003
Längd 8,32 meter
Bredd 2,98 meter
Motor Volvo Penta KAD 300 EDC
Läs mer

Chaparral 280 Signature 2008 2x190hk Volvo Penta D3 EVC

previous arrow
next arrow
PlayPause
previous arrownext arrow
Slider

DENNA BÅT ÄR RESERVERAD

Letar du efter en nyare elegant midkabin / flytande sommarstuga i premiumklassen kring 30 fot med dieselmotorer, targabåge, maximal rymd och gott om sov- och sittplatser i prisklass 900.000 – 1 mio SEK? Missa inte tillfället på denna väldigt fina välutrustade Chaparral 280 Signature som är såld ny i Danmark 2010 med kraftfulla Volvo Penta D3 190hk dieslar. Båten som är minimalt använd har endast gått 174h är nästan i nyskick!

Denna eftertraktade modell av det populära amerikanska premiummärket Chaparral med bredd på hela 2,90m är optimalt planerad! Stora sittbrunnen har en stor skön U-soffa m avtagbart teakbord för 5 pers. Wet-bar med vask och kylbox finns bredvid U-soffan. I främre sittbrunnen finns skön 2-sitssoffa som också är en perfekt solbrits. Dubbel kaptenssoffa med uppfällbara främre sittdelar finns på förarplatsen från vilken du har god uppsikt ut när du kör.

Fördäcket når du enkelt genom den öppningsbara vindrutan. Ordentliga trappsteg upp från sittbrunnen finns. Vid den djupa externa badbryggan finns dusch med varm- & kallvatten, infälld badstege och stort förvaringsutrymme på utsidan av akterspegeln.

Kabinen är optimalt planerad med dinett för 4 personer, stort fullutrustat kök, stor dubbelbädd i förpiken, djup midkabin och en lagom stor toalett med dusch och vakuum-spoltoa.

Båten som är fri från skador utöver minimalt slitage finns i Danmark och säljes med garanti på att dess drivlinor, elsystem och all övrig betydande utrustning är i fullt fungerande kondition vid båtens försäljnings- och leveranstillfälle.

Underhåll/service: Alltid inomhusförvarad över vinterhalvåren. Ny bottenmålning & nya zinkanoder -21. Ny genomgång av hela båten inkl. ny motor- och drevservice av Volvo Penta Danmark -21

Är du intresserad av denna båt? Välkommen att kontakta oss här!

Pris: 969 900 SEK

År 2008 (uttagen 2010)
Längd 8,84 meter
Bredd 2,90 meter
Motor 2x Volvo Penta D3-190 EVC
Läs mer

Nord West 390 Fly 2000 Volvo Penta KAD 44 EDC

previous arrow
next arrow
PlayPause
previous arrownext arrow
Slider

DENNA BÅT ÄR RESERVERAD

Detta är en båt för den kräsne köparen som letar efter ett genuint skandinaviskt hantverk i form av en exklusiv 12m flybridge i premiumklassen. Missa inte tillfället att köpa denna svenska mycket välhållna och välutrustade Nord West 390 Fly servad och fullt vårrustad inför säsongen! Båten har en imponerande kondition och finish som måste upplevas.

Komforten, exklusiviteten och kvaliteten i båten med bl.a. vackert trähantverk, teakdäck och fönsterinfattningar i rf stål är på toppnivå. Skrovet är ytterst välbyggt välbyggt och  drivlinorna, Volvo Penta KAD 44 EDC med duopropdrev, är mycket väl underhållna och i god kondition.

Båten är mycket rymlig och välplanerad sett till sina mått. Fören har ett rejält  peke med teak och nedfällbar stävstege och öppna grabbräcken. De teakklädda skarndäcken är breda och den stora rymliga sittbrunnen med 3-sits soffa, klaffbord i teak och 2 klaffstolar i teak är verkligen inbjudande. En rejäl robust trappstege leder dig upp från sittbrunnen till en perfekt välplanerad teakklädd flybridge med L-soffa för 4 pers med avtagbart klaffbord i teak och 2 vridbara kaptensfåtöljer vid förarplatsen. Bakom L-soffan finns en skön solbädd.

Salongen är ljus, rymlig och välplanerad in i minsta detalj med en stor inbjudande U-soffa med klaffbord i teak, ett riktigt välutrustat kök med ny corian bänkskiva och en förarplats med dubbel kaptenssoffa från vilken du har bra överblick ut när du kör.

Planlösningen som öppnar upp sig i ett ljust och luftigt hallutrymme när du kommer ner i förskeppet är imponerande, ingen korridorskänsla här. Från hallen finns ingångar till båtens 2 sidokabiner, den stora lyxiga förkabinen och till det ljusa rymliga badrummet som har separat duschkabin med sittbänk.

Den integrerade badplattformen med rejäla dävertar till gummibåt är stor och djup. Akterspegelns utsida har flera förvaringsutrymmen och fäste till utombordare. Utrustningsmässigt finns bl.a. bog- och akterpropeller, kraftfullt elverk, elektriskt ankarspel i aktern, nyare fint akterkapell och överdragskapell till flybridge, stort värmesystem, radar, autopilot, automatiska trimplan m.m.

Båten som är fri från skador och skavanker och alltid är vinterförvarad inomhus i varmhall finns för visning i Landskrona och säljes med garanti på att drivlinor, elsystem och all övrig betydande utrustning är i fullt fungerande kondition vid båtens försäljnings- och leveranstillfälle.

Underhåll/service: Båten är servad och underhållen av aukt. Volvo Penta mekaniker varje år. Senaste motorservice är gjord inför säsong -21. Dreven är servade vartannat år, senast inför säsong -20. Ny turbo, nya magnetkontakter och ny vattenpump på Sb motor -19. Nya batterier -18.

Är du intresserad av denna båt? Välkommen att kontakta oss här!

Pris: 1 799 900 SEK

År 2000
Längd 11,80 meter
Bredd 3,70 meter
Motor 2x Volvo Penta KAD 44 EDC
Läs mer

Sealine S42 2008 Volvo Penta D6-330

previous arrow
next arrow
PlayPause
previous arrownext arrow
Slider

Letar du efter en rymlig, välplanerad och prisvärd targa i storlek 12-13 m i en mycket god kondition med moderna dieselmotorer i prisklass 1,5-2 mio SEK? Missa inte tillfället på denna välskötta 100% sötvattenkörda premiumbåt Sealine S42 2008 med de nya Volvo Penta D6-330 dieslarna som endast gått ca 320h sedan ny och har en fin utrustningslista med bogpropeller, nytt Ebersprächer värmesystem med extra utblås i sittbrunn, elektriskt ankarspel i fören, wet-bar med BBQ grill och kylskåp i sittbrunn, äkta teak på badbrygga, trappsteg och i sittbrunn, omklädda dynor i sittbrunn och i kabin och nytt komplett fullhöjdscampingkapell m.m.

Båten har öppna grabbräcken i fören och rejäl badplattform. Skarndäcken är breda och fördäcket är stort så det är enkelt att röra sig ombord.

Sittbrunnen är med sina totalt 14 sittplatser maximerad för socialt umgänge och sol och bad. I aktern på SB sida finns L-soffa med avtagbart bord för 4 personer. Framför på BB-sida finns wet-bar med BBQ grill och avställning. Framför finns stor L-soffa med avtagbart bord för 5 personer. Mittöver på SB sida finns 3-sits soffa. Akter om soffan/framför L-soffan i aktern finns en vask med kylskåp. Förarplatsen har en bekväm dubbel kaptenssoffa med uppfällbar främre sittdel på förarplatsen för halvsittande körning .

Den stora lyxiga kabinen med ädel träinredning har en maximerad rymlig midkabin med stor dubbelsäng plus en enkelsäng, en egen toalett med dusch och 2 garderober. I den stora salongen finns U-soffa med teakbord för 5 personer som kan bäddas ned till extra dubbelbädd. På BB-sida finns stort komplett vackert kök med glasskåp, mycket avställning och förvaring. I fören finns stor stängd dubbel sovkabin med garderober och egen ingång till toaletten mellan köket och förkabinen som också har ingång från salongen. På SB-sida mellan salongen och förkabinen finns duschrum med ingång från förkabinen.

Båten som är kontinuerligt underhållen och servad finns i Holland och säljes med garanti på att båtens drivlinor och alla system till båtens drift och säkerhet är fullt fungerande samt att inget sjövattenläckage finns i skrov eller genomföringar vid båtens försäljnings- och leveranstillfälle. Full inspektion av båten inkl. lyft, provkörning och motordiagnostik och transport av båten till vårt fullservicevarv i Trelleborg ingår i pris.

Underhåll: Stor genomgång och service av motorer och drevservice -19. Nya anoder & ny bottenmålning -21. Båten är löpande underhållen och servad och alltid vinterförvarad inomhus. Fakturor på båtens service och underhåll finns.

Är du intresserad av denna båt? Välkommen att kontakta oss här!

Pris: 1 899 900 SEK

År 2008
Längd 12,80 meter
Bredd 4,09 meter
Motor 2x Volvo Penta D6-330 EVC
Läs mer

Princess V48 Open 2016 Volvo Penta IPS-600

previous arrow
next arrow
PlayPause
previous arrownext arrow
Slider

Letar du efter en premium sportyacht i storlek 45-50 fot i prisklass 5-6 mio SEK? Missa inte denna eftertraktade lyxiga Princess V48 Open 2016 i HT-utförande med stort elektrisk öppningsbart soltak och en stor välplanerad sittbrunn som är maximerad för socialt umgänge, sol och bad. Båtens kraftfulla IPS-600 drivlinor med joystick control erbjuder dig en fantastisk körupplevelse och en svårslagen manövreringsförmåga.

Denna imponerande yacht som endast gått dryga 400h sedan ny och är i 2 kabins versionen har alla bekvämligheter som gör att du och dina nära kan njuta av båtlivet när det är som bäst. Den stora inbjudande sittbrunnen med sin stora soffgrupp med teakbord och sitt utekök med BBQ grill smälter perfekt ihop med den stora bakre solbritsen och den stora hydrauliska badbryggan som kan sänkas ned i vattnet. När solen och värmen kommer så är det här du vill vara och njuta av god mat och dryck, sol & bad och avkoppling och umgänge med familj och vänner.

Den lättöverskådliga förarplatsen med dubbla lyxiga kaptensfåtöljer är fylld med all elektronik som du kan önska dig är noga planerad och här sitter du som en kung när du kör. Mittöver på BB-sida finns en bekväm 2-sits soffa/solbrits som gör att ni kan sitta samlade 4 personer när ni kör.

En rejäl trappa leder ner till båtens stora fullutrustade kök med spishäll, diskmaskin och gott om avställningsyta. I salongen på SB-sida finns ett dinettmöblemang för 5 personer som är nedbäddbart till dubbelbädd. VIP kabinen i fören med en stor dubbelbädd som kan separeras har egen ingång till toalett med separat duschkabin. Midskepps finns den stora lyxiga Master kabinen som med sin stora dubbelbädd, 2-sits soffa och egna badrum med separat duschkabin känns som ett deluxe hotellrum för 2 personer.

Exempel på båtens utrustning är kraftfull generator, bogpropeller, Zipwake helautomatiska trimplan, stor 12” hybrid touch GPS plotter, autopilot, elektrisk hydraulisk badplattform, elektriskt öppningsbart garage för rib och infälld elektrisk landgång i aktern, stort aircondition system med kyla och värme med utblås även i sittbrunn, watermaker, diskmaskin m.m.

Båten som är kontinuerligt underhållen och fullservad av aukt. Volvo Penta varv finns i Frankrike och säljes med garanti på att den är i fullt fungerande kondition vid båtens försäljnings- och leveranstillfälle. Komplett inspektion av båten inkl. provkörning och motordiagnostik samt transport av båten till vårt fullservicevarv i Trelleborg erbjudes.

Är du intresserad av denna båt? Välkommen att kontakta oss här!

Pris: 5 899 900 SEK

År 2016
Längd 14,07-15.52 meter
Bredd 4,11 meter
Motor 2x Volvo Penta IPS-600
Läs mer

Azimut 42 Fly 2006

previous arrow
next arrow
PlayPause
previous arrownext arrow
Slider

DENNA BÅT ÄR RESERVERAD

Letar du efter en nyare rymlig och välplanerad flybridge i premiumklassen i storlek 40-45 fot med låga gångtimmar? Missa inte denna  exklusiva Azimut 42 i vacker design med stora kraftfulla Caterpillar dieslar med endast 1 tidigare ägare som gått endast ca 500h sedan ny!

Båten har ett litet slitage sett till sin ålder. Den är mycket ren och fräsch invändigt alla dynor är i mycket fint skick. Båten har just fått ny bottenmålning, restaurering av all teak på akterdäck inkl. trappsteg och restaurering av alla fönsterkarmar i skrovet.

Utmärkande för denna italienska lyxbåt som är i samma höga kvalitet som sina konkurrenter Princess, Fairline och Sealine m.fl. är att båten är exklusivt inredd och mycket prisvärd!

Planlösningen är väl genomtänkt med stor U-soffa med stort flyttbart klaffbord i teak i salongen som kan bäddas ned så 6 personer kan sova gott ombord, rymligt akterdäck med bekväm aktersoffa och plats för det stora klaffbordet och flera klaffstolar, rejäl trappa upp till flybridge med inbjudande U-soffa, soldäck och dubbel kaptensfåtölj.

Båten som tack vare sin axeldrift och bogpropeller är lätt att manövrera har bl.a. elektriskt ankarspel med digital kedjeräknare  i fören, teak på badbrygga, akterdäck och på trappsteg, elektrisk hydraulisk landgång i aktern, aircondition med värme och kyla, generator, navigationssystem med GPS-plotter, autopilot och tridata och elektroniska reglage både i styrhus och på fly.

Båten som är ett bra långsiktigt val för dig som vill ha en större rymlig flytande sommarstuga att njuta av under under sommharhalvåren finns för visning på vårt fullservicevarv i Trelleborg och säljes med garanti på att båtens drivlinor och alla betydande system är fullt fungerande vid båtens försäljnings- och leveranstillfälle.

Underhåll: Båten är kontinuerligt servad sedan ny. Stor motorservice inkl. skifte av drivremmar & genomspolning av kylsystemen gjord för 70 gångtimmar sedan (2018). Ny service av generator med skifte av olja plus filter & impeller (2019). Nya zinkanoder -20. Ny polering & vaxning, restaurering av all teak på akterdäck inkl. trappsteg, restaurering av alla fönsterkarmar i skrovet och ny bottenmålning -21.

Anmärkningar: Teaken på badbryggan är i dålig kondition och ett par mindre ytliga gelcoatskavanker finns vilket är helt normalt sett till båtens ålder.

Är du intresserad av denna båt? Välkommen att kontakta oss här!

Pris: 1 999 900 SEK

År 2006
Längd 13,21 meter
Bredd 4,12 meter
Motor 2x Caterpillar 3126 DITA
Läs mer

Azimut 75 2005

previous arrow
next arrow
PlayPause
previous arrownext arrow
Slider

Letar du efter en nyare välhållen och välplanerad lyxyacht i premiumklassen kring 75 fot? Missa inte denna imponerande Azimut 75 Fly i vacker design med kraftfulla MAN 1360hk dieslar. Båten är fullt varvsskött, kontinuerligt underhållen &och servad varje år. Full servicehistorik kan erbjudas.

Båten har en stor otroligt rymlig salong med utdragbar avskiljningsskärm till den främre delen, 4 kabiner med egna badrum med separata duschkabiner, crewcabin i aktern, stort rymligt akterdäck med wet-bar och stor dineringsgrupp för 10 pers, stor lyxig flybridge med wet-bar, stor loungegrupp för 12 personer & en stor solbädd m.m.

Utmärkande för båten som är i samma höga kvalitet som sina engelska konkurrenter är att den är mycket prisvärd, den har en vacker unik design, gedigen exklusiv träinredning och att den erbjuder väldigt mycket rymd för sin storlek.

Båten som har ett litet slitage sett till sin ålder är det perfekta valet för er som vill ha ett flytande lyxhus att bo i och glida runt med under sommarhalvåren. Den fungerar också utmärkt till båtcharter eller varför inte som ett flytande exklusivt lyxhotell? Båten finns i Frankrike och säljes med garanti på att dess drivlinor och alla system till båtens drift och säkerhet är genomgångna och fullt fungerande. Transport av båten till vårt fullservicevarv i Trelleborg kan erbjudas.

Är du intresserad av denna båt? Välkommen att kontakta oss här!

Pris: 7 499 900 exkl. moms

År 2005
Längd 23 meter
Bredd 5,6 meter
Motor 2x MAN V10
Läs mer

Fairline Targa 43 2002 Caterpillar 3126

previous arrow
next arrow
PlayPause
previous arrownext arrow
Slider

Letar du efter en läcker, rymlig och välplanerad 13-14 m targa i premiumklassen i riktigt fin kondition med kraftfulla dieslar i prisklass  1,7-1,8 mio SEK? Missa inte denna exklusiva välskötta Fairline Targa 43 som är väl uppgraderad och i en god kondition rakt igenom.

Båten har peke med teaksteg i fören och breda skarndäck så det är enkelt att röra sig ombord, den är lättmanövrerad och går riktigt fint även i grövre sjö. Den har en härlig rymd och en optimal planlösning med stora bekväma U-soffor både i sittbrunn och i salong (soffan i salongen är nedbäddbar till dubbelbädd), ädel träinredning, stängda sovkabiner, dubbla badrum varav det ena med separat duschkabin, stort kök med spishäll/induktion, microugn, kylskåp med frysfack och massor av förvaring och avställningsytor, stor wet-bar med grill och kylskåp i sittbrunn, välplanerad förarplats med dubbelt kaptenssäte, stort lyxigt soldäck i aktern, el-öppningsbart garage med el-vinsch för förvaring av vattenskoter eller rib m.m.

Ex. utrustning: Komplett campingkapell i gott skick, nyomklädda dynor i silvertex i sittbrunn och nya soldynor i silvertex på fördäck -19, Onan 9 kw generator, bog- och akterpropeller, inverter 3500w, Victron Energy digitalt batteriövervakningssytem, aircondition/värme och kyla, teakdäck i sittbrunn och på badbrygga, Garmin 5012 GPS-plotter med radar -18, Raymarine autopilot m.m.

Båten som alltid är vinterförvarad inomhus finns för visning i Landskrona och säljes med garanti på att drivlinor, elsystem och all övrig betydande utrustning är i fullt fungerande kondition vid båtens försäljnings- och leveranstillfälle.

Underhåll/service: Båten är alltid kontinuerligt motorservad och ordentligt vinterkonserverad inför varje vinterförvaring. Senaste motorservice är gjord -20. Ny polering och vaxning och ny bottenmålning är gjorda -21.

Är du intresserad av denna båt? Välkommen att kontakta oss här!

Pris: 1 749 900 SEK

År 2002
Längd 13,80 meter
Bredd 3,81 meter
Motor 2x Caterpillar 3126
Läs mer