Motorbåtar till salu

Nya begagnade motorbåtar på väg in till försäljning!

Just nu har vi många nya bra begagnade motorbåtar på väg in till försäljning. Nedan finner du ett par av dessa båtar. Är du intresserad av en av dessa båtar så välkommen att kontakta oss för mer information.

 • Regal 3560 Commodore 2x260hk Volvo Penta D4 2006
 • Absolute 47 HT 2x435hk Volvo Penta IPS 600 2008
 • Sunseeker Portofino 47 HT 2x575hk Volvo Penta D9 2007
 • Sunseeker Manhattan 56 2x800hk MAN diesel  2003
 • Airon 400 T-Top Volvo Penta IPS 400 2009
 • Jeanneau Leader 805 Mercruiser 4.2l diesel 2001
 • Beneteau Swift Trawler 34 Cummins QSB 6.7l 425hk 2015
 • Beneteau Gran Turismo 46 2x435hk Volvo Penta D6 2016
 • Delphia 1350 Nanni T4 200hk 2015
 • Paragon 25 Cabin Volvo Penta D4-300 2012
 • Jeanneau Cap Camarat 10.5 WA 2x300hk Suzunki Fourstroke 2019
 • Sunseeker Predator 61 REFIT 2x1050hk MAN V10 2001
 • Jeanneau Prestige 500 Fly Volvo Penta IPS 600 2018

Carver 350 Aft Cabin Volvo Penta KAMD 42A 1993

previous arrow
next arrow
PlayPause
previous arrownext arrow
Slider

TILLFÄLLE! Letar du efter det ultimata flytande sommarhuset i storlek 11-12 meter och har budget på dryga miljonen? Missa inte denna imponerande Carver 350 Aft Cabin med stort pilothouse, stor härlig balkong i aktern och dubbla Volvo Penta KAMD 42A dieslar med axeldrift som nu ska säljas. I denna båt som har en maximal rymd sett till sin storlek och känns som ett riktigt flerplanshus när du är inne i den bor den stora familjen eller två par riktigt bra från tidig försäsong till sen eftersäsong. Kom och se båten!

Konditionen på båten är mycket god både exteriört och interiört och dess Volvo Penta drivlinor är alltid fullservade och i toppkondition bl.a. med nya turbos i år.

Interiören i ädelt trä är näst intill som ny och mycket trivsam. Alla dynor är omklädda. Den stora ljusa salongen med stor L-soffa med avtagbart klaffbord i teak (nedbäddbar till dubbelbädd) på BB sida är som ett riktigt vardagsrum och det är högt till tak (över 2 meter) överallt inne i båten. På SB sida finns TV, avställning, förvaringsskåp och en fin hall leder dig ned till båtens stora stängda lyxiga mastercabin med kingsize dubbelsäng, stort fönster på BB sida och gott om förvaring. På SB sida finns ett stort badrum med separat stängd duschkabin med sittbänk och elektrisk spoltoalett.

Styrhuset framför L-soffan på BB sida i salongen är infällt i en stor modul med stor avställningsyta och ett barskåp. Höger om denna modul finns trappsteg ned till den nedbäddbara dinetten där 4 personer kan sitta och avnjuta en god frukost. Bredvid finns ett stort kök med stort kylskåp med separat frys och mycket förvaring. Mittöver på SB sida finns gästtoalett med dusch och elektrisk spoltoalett. I den stängda förkabinen med stor dubbelbädd, avställning och förvaring.

Ovanpå salongen/framför balkongen finns ett stort pilothouse med enkel kaptensfåtölj och dubbelt passagerarsäte som är stängt med ett stort campingkapell. Härifrån styr du båten med optimal uppsikt ut och framför den välplanerade förarplatsen finns en framåtvänd 3-sits soffa så hela 6 personer kan sitta och umgås under färd.

Utrustningsmässigt finns bl.a. bog- och akterpropeller, Eberspräscher dieselvärmare, ny dyrbar Garmin navigation med ekolod/fishfinder och radar, ribbåt med 8hk motor, stort välutrustat kök med gasolspis och ugn m.m.

Båten visas i Landskrona och säljes med garanti på att dess drivlina och all övrig betydande utrustning och funktioner som rör båtens drift och säkerhet är fungerande vid båtens försäljnings- och leveranstillfälle.

Underhåll: Båten är årligen underhållen och fullservad. Ny motorservice är gjord varje år inkl. byte av olja i backslag. Impellrar skiftade vartannat år. Nya turbos och rengöring av laddluftkylare 2021. Spridarspetsar på båda motorerna är skiftade och dieselpumparna är renoverade 2016. Ny bottenmålning och ny polering & vaxning är gjorda varje år. Båten är alltid konserverad och förvarad inomhus i varmhall under vinterhalvåren.

Är du intresserad av denna båt? Välkommen att kontakta oss här!

Pris: 1 099 900 SEK

År 1993
Längd 11,89 meter
Bredd 4,04 meter
Motor 2x Volvo Penta KAMD 42A
Läs mer

Silverton 34C Volvo Penta KAMD-300 EDC 2005

previous arrow
next arrow
PlayPause
previous arrownext arrow
Slider

Letar du efter en klassisk flybridge i premiumkvalitet i storlek kring 35 fot i absolut toppkondition och har en budget på  1,2-1,3 mio SEK? Missa inte denna mycket välutrustade och rejält uppgraderade/påkostade Silverton 34C Fly med nya Volvo Penta KAMD 300 EDC dieslar med elektroniska reglage installerade av aukt. Volvo Penta mekaniker 2006 som endast gått 700h och är den perfekta flytande sommarstugan för barnfamiljen eller paret som vill kunna nyttja sin båt så lång tid som möjligt varje år.

Denna vackra båt som har samma extremt pedantiska ägare sedan 1991 påminner mycket om Nord West och Storebro. Den har en ädel träinredning, en imponerande rymd och maximalt med sovplatser sett till sin storlek. Hela 7 personer kan sova gott ombord och det finns riktigt gott om sittplatser bl.a. i form av 3 stora L-soffor varav 2 med höj- & sänkbart teakbord i bakre och främre salong.

En stor extern badbrygga, ett stort och rymligt akterdäck med klaffmöblemang i teak och en rejäl trappstege med grabbräcken som leder upp till båtens välplanerade flybridge där hela 8 personer kan sitta bekvämt, öppnat grabbräcke med stora handtag i fören för enkel ombordstigning, breda skarndäck med grabbräcken runt kabinen, ett stort välplanerat kök och ett stort badrum med separat duschkabin är flera exempel på fina plus med båten.

Utrustningsmässigt finns det mesta som t.ex. nytt komplett akterkapell med sun-top, nytt komplett körkapell och ny biminitopp till flybridge, kraftfull bog- och akterpropeller, Volvo Penta automatiska elektriska trimplan, värmesystem Wallas med utblås i förkabin och i båda salonger, elektriskt ankarspel med rf ankare i aktern, ny fin Garmin navigation med Garmin HD radar, Volvo Penta digital motordata med bränsleförbrukning, turbotryck m.m.

Båten visas i Landskrona och säljes med garanti på att dess drivlina och all övrig betydande utrustning och funktioner som rör båtens drift och säkerhet är fungerande vid båtens försäljnings- och leveranstillfälle.

Underhåll: Båten är årligen underhållen och fullservad. Ny motorservice är gjord varje år. Fabriksnya motorer år 2005 blev installerade 2006 av auktoriserad Volvo Penta mekaniker. Ventiljustering gjord  2016 på båda motorerna. Ny bottenmålning och ny polering & vaxning är gjorda varje år. Båten är alltid konserverad och förvarad inomhus i varmhall under vinterhalvåren.

Är du intresserad av denna båt? Välkommen att kontakta oss här!

Pris: 1 249 900 SEK

År 1990
Längd 10,55 meter
Bredd 3,83 meter
Motor 2x Volvo Penta KAMD 300 EDC år 2005 (installerade 2006)
Läs mer

Mochi Craft Sonic 19 MAN V10 1997

previous arrow
next arrow
PlayPause
previous arrownext arrow
Slider

Letar du efter en riktig motoryacht i storlek 60-70 fot i prisklass kring 3 – 3,5 mio SEK? Missa inte denna mäktiga Mochi Craft Sonic 19 med ett äkta yachtskrov och 3 stora dubbelkabiner plus crew-cabin i aktern som nu ska säljas.

Denna italienska premiumyacht i en tidlös modern design bestyckad med stora MAN V10 dieslar är verkligen en imponerande syn. Planlösningen är öppen och modern och konditionen på skrov, överbyggnad och interiör är mycket god sett till båtens ålder.

Båten står inomhus på vårt varv i Trelleborg sedan höst -18 och där finns arbeten att göra på den för att få den klar för sjösättning. En ny genomgång och service av båtens framdrift samt ett par reparationer och uppgraderingar av den behövs göras för att båten ska vara välfungerande.

Då båten ej är i en välfungerande kondition säljes den som ett objekt i sin befintliga kondition. Service, reparation och uppgradering av båten för sjösättning och användning av den kan köpas till.  Välkommen att kontakta oss för mer information och visning av båten.

Underhåll: Delar av båtens elsystem skiftat -10. Renovering/service av backslag och vinkelväxlar -17. Senaste motorservice med skifte av motoroljor och alla filter -17.  Båten är förvarad inomhus i varmhall sedan höst-18.

Är du intresserad av denna båt? Välkommen att kontakta oss här!

Pris: 2 899 900 SEK

År 1997
Längd 19,65 meter
Bredd 5,18 meter
Motor 2x MAN V10
Läs mer

Rinker Captiva 272 Mercruiser MX 6.2 MPI 2001

previous arrow
next arrow
PlayPause
previous arrownext arrow
Slider

TILLFÄLLE! Letar du efter en stor och sportig äkta daycruiser i storlek 8-9m med härliga kraftresurser och stor rejäl trailer i prisklass 350-400 tusen kr? Missa inte tillfället att köpa detta mycket välbevarade exemplar av den eftertraktade Rinker Captiva 272 serien med den stora extra externa badbryggan och den största motorn i form av en  nyservad sötvattenkyld 320hk Mercruiser MX 6.2 MPI med Bravo 3 duopropdrev. Båten har endast gått dryga 500h sedan ny!

Denna mycket populära amerikanska DC med bredd närmare 3m är den rymligaste och för många också den bäst planerade daycruisern i sin storlek. I den stora öppna sittbrunnen med inbjudande soffkombinationer och avtagbart cocktailbord sitter hela 10 personer bekvämt inkl. kaptenen i den förarfåtöljen med uppfällbar främre sittdel för halvstående körning som kan vridas 90gr mot främre 2-sits soffan/solbtitsen på BB sida. Wet-bar med stort kylskåp, vask med kallvatten, förvaring och mugghållare samt ett stort förvaringsutrymme för bl.a. wakeboard/vattenskidor finns också i denna optimalt planerade sittbrunn!

Då båten har den stora extra externa badbryggan vilket förstorar båtens öppna ytor ytterligare är den helt perfekt för det större sällskapet som vill ha en stor daycruiser till sol, bad, vattensport och övernattning. Framme i den stora stängda kabinen med nedbäddbar U-soffa sover 2-3 personer gott. Här finns också ett stängt toalettrum med porta-potti och ett stort förvaringsskåp.

Båten visas i Landskrona och säljes med garanti på att dess drivlina och all övrig betydande utrustning och funktioner som rör båtens drift och säkerhet är fungerande vid båtens försäljnings- och leveranstillfälle.

Underhåll: Ny motor- och drevservice inkl. ny impeller, nytt olje- och bränslefilter, nya zinkanoder och ny polering och vaxning -21. Drevbälgar skiftade -19. Nytt oljetråg till motorn inkl. ny motor- och drevolja -19. Motorns avgaslimpor och knän är skiftade -17.

Är du intresserad av denna båt? Välkommen att kontakta oss här!

Pris: 399 900 SEK NU 379 900 SEK

År 2001
Längd 8,23 meter
Bredd 2,74 meter
Motor Mercruiser MX 6.2 MPI
Läs mer

Jeanneau Prestige 50 S Volvo Penta D9-575 2007

previous arrow
next arrow
PlayPause
previous arrownext arrow
Slider

Letar du efter den optimala HT båten i storlek kring 50 fot och har en budget på max 3 mio SEK? Missa inte att uppleva denna vackra väldigt välhållna och påkostade Jeanneau Prestige 50 S 2007 med 2x575hk Volvo Penta D9 dieslar med axeldrift som bl.a. erbjuder dig 2 stora lyxiga dubbelkabiner varav midkabinen är båtens minisvit med kingsize dubbelbädd, exklusivt skrivbord med ny 32” pop-up TV och gott om förvaring, rymliga toaletter med nya elektriska spoltoaletter och duschkabiner, stort fullutrustat kök med keramisk spis, kyl, frys, microugn med grill och bardisk samt tvättmaskin i kabinen, nybehandlad teak i sittbrunn, på badbrygga och på trappsteg, en stor öppen sittbrunn optimerad för socialt umgänge med stort elektrisk öppningsbart soltak, stor härlig U-soffa med fint teakbord för 8 personer, stor lyxig solbädd för 4 personer och stort utekök med induktionshäll och kylskåp m.m.

Båtens nuvarande ägare har lagt väldigt mycket tid på att få denna exklusiva premiumbåt som är det perfekta flytande sommarhuset för paret eller familjen restaurerad till mint condition och uppgraderad med massor av fin dyrbar utrustning så du kan leva i lyx ombord. Bl.a. är innertaken i alla kabiner nyomklädda och alla golv har nya fina mattor. Konditionen på all interiör och exteriör i båten är väldigt god.

Planlösningen i den stora ljusa inbjudande salongen med stora skylight takfönster, exklusiv Cherry wood high-gloss träinteriör och cremefärgad klädsel i vinyl är underbar med en stor U-soffa med stort klaffbord i teak för 6 personer och en trevlig minibar framför det stora lyxiga fullutrustade köket.

Utrustningsmässigt har båten bl.a. stor 11,5kW generator, stort elektriskt öppningsbart garage med el-vinsch för rib eller jetski, infälld elektrisk hydraulisk landgång Besenzoni i aktern, förtöjningsvinsh i aktern på BB-sida, dubbla aircondition kyla/värme system med med utblås i kabiner, salong, på toaletter och i cockpit, nya dubbla Raymarine 12” GPS-plotter med interface uppkoppling från motorer, tvättmaskin, dubbla premium ljudsystem med bluetooth, stort soldäck på fördäck, automatiska trimplan Zipwake med digital kontrollpanel m.m.

Båten som finns för visning och provkörning i Båstad och säljes med nyligen gjord motorservice och garanti på att dess drivlinor, elsystem och all övrig betydande utrustning är i fungerande kondition vid båtens försäljnings- och leveranstillfälle. Båten är fullt vårrustad med ny polering och vaxning m.m.

Är du intresserad av denna båt? Välkommen att kontakta oss här!

Pris: 3 199 900 SEK 2 999 900 SEK

År 2007
Längd 15,30 meter
Bredd 4,36 meter
Motor 2x Volvo Penta D9-575 EVC
Läs mer

Fjord 36 Xpress 2x350hk Mercury Verado 2018

previous arrow
next arrow
PlayPause
previous arrownext arrow
Slider

Letar du efter en stor och snabb öppen motorbåt i storlek 11-12m i absoluta premiumklassen för sol, bad och transport? Fjord 36 Xpress är en exklusiv och väldesignad lyxbåt som verkligen drar ögonen till sig. Men sina 2 stora Mercury Verado 350hk utombordare, joystick control och Verado:s elektro-hydrauliska servostyrning är denna båt en ren fröjd att köra med sin maxfart på hela 45 knop!

Båtens T-top konstruktion ger en maximerad rymd ombord. I fören finns stor V-soffgrupp med höj- & sänkbart bord som lätt bäddas ned till en stor lyxig solbädd. Bak i aktern finns dubbla badplattformar och en stor soffgrupp med stort höj- & sänkbart klaffbord för 6 personer som också kan bäddas ned till en stor lyxig solbädd. Pentry/wet-bar med gasolspis, vask och rf kylskåp finns framför soffgruppen. Med andra ord är båten som en stor öppen solterass med alla bekvämligheter ni behöver för att njuta av sommarens varma soliga dagar till max på det blå.

I kabinen finns en stor dubbelkabin, kylskåp och förvaringsutrymme samt ett rymligt badrum med dusch och elektrisk spoltoalett med septitank (tömning överbord & via däcksventil).

Båten som ej har några skador eller skavanker utöver minimalt slitage är löpande underhållen och servad. Senaste motorservice gjord -20. Båten finns i Frankrike och säljes med garanti på att båten, dess drivlinor och alla system är fullt fungerande vid båtens försäljnings- och leveranstillfälle. Kostnad för inspektion av båten inkl. lyft, provkörning och transport av båten till vårt fullservicevarv i Trelleborg tillkommer.

Är du intresserad av denna båt? Välkommen att kontakta oss här!

Pris: 2 899 900 SEK

År 2018
Längd 11,32 meter
Bredd 3,64 meter
Motor 2x 6 cyl Mercury Verado med rf prop
Läs mer

Regal 3560 Commodore VP KAD 300 EDC 2005

previous arrow
next arrow
PlayPause
previous arrownext arrow
Slider

TILLFÄLLE! Letar du efter en snygg och rymlig midkabin / familjebåt i premiumklassen i storlek kring 40 fot i prisklass 1 – 1,5 mio SEK? Denna stora mycket fina och välutrustade europasålda Regal 3560 Commodore med starka bränslesnåla Volvo Penta KAD 300 285 hk dieslar med låg gångtid är sparsamt använd och har minimalt slitage sett till sin ålder. Båten är pedantskött och påkostad med ny dyrbar utrustning för ca 300.000 SEK under de 3 senaste åren. Missa inte att se och uppleva denna exklusiva cruiser!

Båten har ett vasst V-botten skrov som gör att den går riktigt mjukt och fint även i grövre sjö. Planlösningen i den rymliga lyxiga kabinen med exklusiv teakinredning är optimal. 6 personer sover gott här. I förpiken som är avgränsad från salongen med skiljevägg och infälld dragdörr finns stor King-size dubbelbädd, en enkel fåtölj och garderob med innerbelysning. Stor dineringsgrupp med klaffbord i teak som enkelt kan bäddas ned till dubbelbädd finns i den rymliga salongen. Den stora 4-sits soffan har utfällbart benstöd så du kan sitta lika gott som hemma i vardagsrummet och titta på TV ombord. I midkabinen finns stor lounge/nedbäddbar U-soffa med stora förvaringsutrymmen under, förvaringsskåp och avskärmningsdraperi. Komplett kök med bra förvaring och fint badrum med vakuumspoltoalett och separat dusch finns.

På det stora fördäcket med pulpet med stävstege i fören finns stor lyxig solbädd för 2-3 personer med uppfällbart ryggstöd och mugghållare. Skarndäck med rejäla trappsteg ned till sittbrunnen finns. Sittbrunnen är stor, lyxig och välplanerad. Här kan 10 pers sitta bekvämt varav 4 i den stora U-soffan med avtagbart bord på BB sida som kan bäddas ned till stor solbädd eller extra sovplats. Den välplanerade förarplatsen har en bekväm dubbel kaptenssoffa med uppfällbar främre sittdel för halvstående körning. Bakre delen av sittbrunnen har stor wet-bar med kylskåp, mugghållare, avställning och förvaring. Bakre delen av sittbrunnen har stor wet-bar m kyl, mugghållare, avställning och förvaring. Stor 4-sits soffa som kan konverteras till solbädd för 3 personer genom att soffans flippbara ryggstöd fälls framåt finns bak på BB-sida. Under soffan finns stort förvaringsutrymme för kapell och bord m.m. Båtens stora externa badbrygga med infälld badstege rymmer en större rib. Vid badbryggan finns dusch med varm- och kallvatten.

Utrustningsmässigt har båten bogpropeller, Zipwake automatiska trimplan, Webastovärmare, elektriskt ankarspel i fören, nytt komplett fullhöjdscampingkapell -18, ny Garmin och Raymarine navigation med stor integrerad GPS-plotter/ekolod, autopilot och radar, trådlöst nätverk med Glomex 4G router, larm med GPS positionering, flexiteak på badbryggan m.m.

Båten som är ett riktigt bra långsiktigt val för den kvalitetsmedvetna köparen visas i Uppsala och säljes med garanti på att båtens drivlinor och alla elektriska funktioner som rör båtens drift och säkerhet är i fullt fungerande kondition vid båtens försäljnings- och leveranstillfälle.

Underhåll: Båten som är rejält påkostad är kontinuerligt underhållen och motor- och drevservad av båtvarv. Notera att motorerna har fått nya turbos och avgaskrökar -20-21 vilket är stora plus! Båten har alltid blivit ordentligt vinterkonserverad och förvarad inomhus över vinterhalvåren.

Är du intresserad av denna båt? Välkommen att kontakta oss här!

Pris: 1 349 900 SEK

År 2005
Längd 11,58 meter
Bredd 3,70 meter
Motor 2x Volvo Penta KAD 300
Läs mer