Motorbåtar till salu

Nya begagnade motorbåtar på väg in till försäljning!

Just nu har vi många nya bra begagnade motorbåtar på väg in till försäljning. Nedan finner du ett par av dessa båtar. Är du intresserad av en av dessa båtar så välkommen att kontakta oss för mer information.

  • Regal 3560 Commodore 2x260hk Volvo Penta D4 2006
  • Airon 400 T-Top Volvo Penta IPS 400 2009
  • Jeanneau Leader 805 Mercruiser 4.2l diesel 2001
  • Beneteau Swift Trawler 34 Cummins QSB 6.7l 425hk 2015
  • Beneteau Gran Turismo 46 2x435hk Volvo Penta D6 2016
  • Delphia 1350 Nanni T4 200hk 2015
  • Paragon 25 Cabin Volvo Penta D4-300 2012
  • Jeanneau Cap Camarat 10.5 WA 2x300hk Suzunki Fourstroke 2019
  • Sunseeker Predator 61 REFIT 2x1050hk MAN V10 2001
  • Jeanneau Prestige 500 Fly Volvo Penta IPS 600 2018

Sealine T51 Volvo Penta D12-675 EVC 2003

previous arrow
next arrow
PlayPause
previous arrownext arrow
Slider

Letar du efter en välplanerad och välutrustad 3 kabins flybridge i premiumklassen i storlek kring 50 fot och har budget ca 2,5 mio SEK? Missa inte denna mycket välskötta svensksålda Sealine T51 som endast har 1 tidigare ägare och låg gångtid sett till båtens årsmodell.

Sealine T51 2003 som är näst intill samma båt som den efterföljande modellen Sealine T52 som kom 2004, har en fantastisk rymd och en mycket väl genomtänkt planlösning rakt igenom. Alla däck inkl. båtens stora salong och kabiner som är dekorerade med ädel träinredning är stora och rymliga. Konditionen på båtens interiör är mycket god och alla dynor på akterdäck och på flybridge är skiftade till nya i Silvertex.

På akterdäck finns 4-sits soffa, framför denna kan ett stort klaffbord och 4 klaffstolar sättas upp så hela 8 personer kan sitta bekvämt och njuta av kvällens a la carté. En rejäl trappa med grabbräcken leder upp till båtens stora flybridge med inbjudande soldäck för 2 personer, wet-bar med varm- & kallvatten, grill och kylskåp, stor U-soffa för 6 pers med flyttbart klaffbord och dubbel kaptensfåtölj vid förarplatsen på SB sida varifrån du har kanonfin panoramautsikt när du kör båten.

Salongen är imponerande, ljus och rymlig. på SB sida finns stor U-soffa med teakbord för 6 personer. Mittöver på BB sida finns stor vardagsrumsmöbel med skåp, fack och avställningsytor där båtens TV står perfekt. Framför på BB-sida finns 2-sits soffa och framför denna båtens dinett i form av ännu en U-soffa med teakbord för 5 personer. Mittöver på SB sida finns båtens välplanerade styrhus med dubbel kaptenssoffa. Också härifrån har du, mycket tack vare de stora välvda fram- och sidorutorna med elektriskt öppningsbara sidorfönster mycket god uppsikt ut när du kör.

En rejäl ädel trappa leder ned till båtens båda rymliga midkabiner med mycket förvaring och avställning, en med stor dubbelbädd och den andra med 2 enkelsängar. Gästtoalett finns med ingång både från hallen och från BB sida gästkabin. I förpiken finns båtens stora Master kabin med stor dubbelbädd, mycket förvaring och avställning samt egen ingång till båtens stora badrum med separat duschkabin.

Båtens motorrum och stora lazarette rum i med förvaring/stuvutrymme, tvättmaskin m.m. med ingång genom stor lucka i akterdäck är imponerande rena och fina.

Utrustningsmässigt finns det mesta som bog- och akterpropeller, stort värmesystem Eberspräscher med utblås i salong, alla kabiner och i badrum, elektriska ankarspel både i för och i akter, inverter, hydraulisk landgång, nyomklädda dynor i Silvertex på akterdäck och på flybridge m.m.

Båten visas inomhus på vårt varv i Trelleborg och säljes med garanti på att dess drivlinor och all övrig betydande utrustning och funktioner som rör båtens drift och säkerhet är fungerande vid båtens försäljnings- och leveranstillfälle.

Underhåll: Båten är kontinuerligt servad och underhållen. Mer detaljerad information kommer inom kort.

Är du intresserad av denna båt? Välkommen att kontakta oss här!

Pris: 2 499 900 SEK

År 2003
Längd 15,67 meter
Bredd 4,58 meter
Motor 2x Volvo Penta D12-675 EDC
Läs mer

Yamarin 79 DC Yamaha F300 2021 MMG Edition

previous arrow
next arrow
PlayPause
previous arrownext arrow
Slider

Letar du efter en ny eller näst intill ny välplanerad och välutrustad nordisk DC i premiumklassen i storlek kring 8 meter och har en budet på max 1 mio SEK? Missa inte denna Yamarin 79 DC med kraftfull och bränslesnål Yamaha F300 4-takt som endast gått 30h sedan ny och just har fått sin första motorservice.

Yamarin 79 DC är en premiumbåt med ypperliga köregenskaper och en mycket väl genomtänkt interiör, bl.a. med en stor U-soffa med avtagbart dineringsbord i teak för 6 personer i bakre sittbrunn som är nedbäddbar till en stor bekväm solbädd eller extra sovplatser. Ett bra pentry med vask, Wallas dieselspis och ett stort toppmatat kylskåp i sittbrunnen och en exklusivt inredd ljus och rymlig kabin med stor dubbelbädd i förpiken och en djup stickkoj in under främre delen av sittbrunnen gör att båten passar perfekt till camping för barnfamiljen, kompisgänget eller för paret som vill ha gott om plats ombord.

I aktern finns bra djupa badplattformar med utfällbar badstege på BB sida som gör båten perfekt för sol, bad och vattensport.

Utrustningsmässigt finns bl.a. bogpropeller, Wallas dieselvärmare med utblås i sittbrunn och i kabin, stor Garmin 10″ GPS-plotter med ekolod/fishfinder, Yamaha digital motordata, teak i sittbrunn, på trappsteg och på badbrygga, stort komplett campingkapell m.m.

Båten visas inomhus på vårt varv i Trelleborg och säljes med garanti på att den är fullt fungerande. Motorgaranti och vinterförvaring av båten inomhus fram till nästa säsong ingår också.

Underhåll: Båten har fått sin första motorservice (efter 20h gångtid) i juli -21.  Fakturakopia på denna service finns

Är du intresserad av denna båt? Välkommen att kontakta oss här!

Pris: 999 900 SEK

År 2021
Längd 8,02 meter
Bredd 2,60 meter
Motor Yamaha F300 4-takt 2021
Läs mer

Absolute 47 HT Volvo Penta IPS-600 EVC 2008

previous arrow
next arrow
PlayPause
previous arrownext arrow
Slider

Letar du efter en riktigt läcker och exklusiv HT i storlek 45 – 50 fot i absolut toppkondition och har en budget på 3,5 – 4 mio SEK? Denna imponerande svensksålda italienska premiumbåt Absolute 47 HT med Volvo Penta IPS 600 drivlinor med låg gångtid är väldigt välhållen, fullservad samt förbättrad, förädlad och uppgraderad för närmare 1 mio SEK under de senaste åren. Missa inte tillfället att uppleva denna skönhet!

Båten har breda skarndäck så det är enkelt att röra sig ombord. Den är mycket lättmanövrerad tack vare sina IPS drivlinor med joystick control och nyinstallerad Yacht controller och går fantastiskt fint i sjön.

Båten har en härlig rymd och en kanonfin planlösning med stora bekväma U-soffor för 7 personer i sittbrunn samt för 5 personer i salong, ädel inredning i ljusare faner, stängda lyxiga sovkabiner med egna badrum med separata duschkabiner, komplett kök med ny exklusiv Corian bänkskiva, elektrisk ugn, dubbla kylskåp och separat frys, stor wet-bar med induktionshäll, kylskåp och isbox i sittbrunn, välplanerad förädlad och rejält uppgraderad exklusiv förarplats med stort kaptenssäte, stort lyxigt soldäck för 3 personer i aktern, elektriskt öppningsbart garage för rib upp till 3m och en stor lyxig badbrygga med ny smidig vagga för RIB eller vattenskoter, infälld elektrisk landgång, dusch och infälld badstege.

Utrustningsmässigt har båten bl.a. nya exklusiva golvmattor i salong och kabiner, ny klädsel i Silvertex i hela sittbrunnen, nya soldynor i Silvertex till fördäck, nytt akterkapell i nordisk premiumkvalitet, Volvo Penta elektriska automatiska trimplan typ Zipwake, kraftfull generator, Webasto värmesystem och 3x aircondition system med utblås i alla kabiner, i badrum och i sittbrunn, elektriskt ankarspel med fjärrkontroll i fören, nytt komplett navigationssystem med 2x Garmin 8410 GPS-plottrar, Garmins bästa ekolod och senaste GMR-radar, autopilot, backkamera och VHF med AIS för kostnad ca 250.000 SEK, teakdäck i toppkonditon i sittbrunn, på badbrygga och på trappsteg m.m.

Båten visas inomhus på vårt varv i Trelleborg och säljes med garanti på att dess drivlina och all övrig betydande utrustning och funktioner som rör båtens drift och säkerhet är fungerande vid båtens försäljnings- och leveranstillfälle.

Underhåll: Båten är kontinuerligt underhållen och motor- & drevservad, polerad & vaxad och botten- & drevmålad varje år. Motorerna servade -20, IPS-dreven genomgångna och servade -20. Generatorn genomgången och servad -19. Skrovet nedslipat till epoxyn & målat med ny primer & ny bottenfärg -19. Båten är alltid inomhusförvarad i varmhall under vinterhalvåren.

Är du intresserad av denna båt? Välkommen att kontakta oss här!

Pris: 3 649 900 SEK

År 2008
Längd 14,61 meter
Bredd 4,19 meter
Motor 2x Volvo Penta IPS-600
Läs mer

Sunseeker Manhattan 56 MAN 800hk 2003

previous arrow
next arrow
PlayPause
previous arrownext arrow
Slider

TILLFÄLLE! Letar du efter en premium flybridge i storlek 50-60 fot i god och välfungerande kondition i prisklass 3-3,5 mio SEK? Missa inte denna mäktiga Sunseeker Manhattan 56 2003 med hydraulisk badplattform, stora driftsäkra MAN 800 hk dieslar med elektroniska reglage och gångtid endast dryga 1000 timmar.

Interiören i denna engelska lyxyacht med 3 rejäla sovkabiner plus crew-cabin är fin och välbevarad. Träinredningen är mycket fin och skrov och överbyggnad har minimalt slitage sett till båtens ålder.

Planlösningen i båten är god. En stor soffa för hela 8 personer finns i aktern. En rejäl trappa med grabbräcken leder upp till flybridge som erbjuder en stor loungegrupp med bord för hela 8 personer som är nedbäddbar till ett stort soldäck, wet-bar med vask och dubbla kylboxar, ett dubbelt kaptenssäte och ett enkelt passagerarsäte.

Båtens salong är i 2 plan. Bakre delen har dubbla L-soffor och övre delen har på BB sida en stor dinette med teakbord med förvaringslådor för 6 personer. På SB sida finns förarplatsen med en enkel elektriskt justerbar kaptensfåtölj. Bakom förarplatsen finns en rejäl trappa som leder upp till en stor öppningsbar taklucka till flybridge.

Båtens mastercabin med eget badrum med separat duschkabin eget finns i förpiken och bakom finns de båda gästkabinerna med dubbla enkelbäddar samt ett gästbadrum med separat duschkabin. Det stora fullutrustade köket når du via trappa ned från SB sida främre salong. På BB-sida om köket finns båtens stända crew-cabin med enkelbädd och toalett med dusch.

Utrustningsmässigt finns det mesta du kan tänka dig förutom akterpropeller och ankarspel i aktern. Akterkapell och överdragskapell samt biminitopp till flybridge finns ej men dessa kan beställas och bli monterade på båten innan leverans.

Båten finns hos vår samarbetspartner i Holland och säljes med garanti på att båten, dess drivlinor och alla betydande system är fullt fungerande vid båtens försäljnings- och leveranstillfälle. Kostnad för inspektion av båten inkl. lyft, provkörning och hemkörning av båten till Sverige tillkommer.

Underhåll:  Båtens drift och alla betydande system är genomgånga och fungerande -21. Ny polering och vaxning -21. Ny golvmatta blir lagd i salongen. Ny motorservice bör göras innan hemkörning av båten.

Är du intresserad av denna båt? Välkommen att kontakta oss här!

Pris: 3 399 900 SEK NU 3 299 900 SEK

År 2003
Längd 17,90 meter
Bredd 4,59 meter
Motor 2x MAN V8 diesel
Läs mer

Jeanneau Prestige 50 S Volvo Penta D9-575 2007

previous arrow
next arrow
PlayPause
previous arrownext arrow
Slider

Letar du efter den optimala HT båten i storlek kring 50 fot och har en budget på max 3 mio SEK? Missa inte att uppleva denna vackra väldigt välhållna och påkostade Jeanneau Prestige 50 S 2007 med 2x575hk Volvo Penta D9 dieslar med axeldrift som bl.a. erbjuder dig 2 stora lyxiga dubbelkabiner varav midkabinen är båtens minisvit med kingsize dubbelbädd, exklusivt skrivbord med ny 32” pop-up TV och gott om förvaring, rymliga toaletter med nya elektriska spoltoaletter och duschkabiner, stort fullutrustat kök med keramisk spis, kyl, frys, microugn med grill och bardisk samt tvättmaskin i kabinen, nybehandlad teak i sittbrunn, på badbrygga och på trappsteg, en stor öppen sittbrunn optimerad för socialt umgänge med stort elektrisk öppningsbart soltak, stor härlig U-soffa med fint teakbord för 8 personer, stor lyxig solbädd för 4 personer och stort utekök med induktionshäll och kylskåp m.m.

Båtens nuvarande ägare har lagt väldigt mycket tid på att få denna exklusiva premiumbåt som är det perfekta flytande sommarhuset för paret eller familjen restaurerad till mint condition och uppgraderad med massor av fin dyrbar utrustning så du kan leva i lyx ombord. Bl.a. är innertaken i alla kabiner nyomklädda och alla golv har nya fina mattor. Konditionen på all interiör och exteriör i båten är väldigt god.

Planlösningen i den stora ljusa inbjudande salongen med stora skylight takfönster, exklusiv Cherry wood high-gloss träinteriör och cremefärgad klädsel i vinyl är underbar med en stor U-soffa med stort klaffbord i teak för 6 personer och en trevlig minibar framför det stora lyxiga fullutrustade köket.

Utrustningsmässigt har båten bl.a. stor 11,5kW generator, stort elektriskt öppningsbart garage med el-vinsch för rib eller jetski, infälld elektrisk hydraulisk landgång Besenzoni i aktern, förtöjningsvinsh i aktern på BB-sida, dubbla aircondition kyla/värme system med med utblås i kabiner, salong, på toaletter och i cockpit, nya dubbla Raymarine 12” GPS-plotter med interface uppkoppling från motorer, tvättmaskin, dubbla premium ljudsystem med bluetooth, stort soldäck på fördäck, automatiska trimplan Zipwake med digital kontrollpanel m.m.

Båten som finns för visning och provkörning i Båstad och säljes med nyligen gjord motorservice och garanti på att dess drivlinor, elsystem och all övrig betydande utrustning är i fungerande kondition vid båtens försäljnings- och leveranstillfälle. Båten är fullt vårrustad med ny polering och vaxning m.m.

Är du intresserad av denna båt? Välkommen att kontakta oss här!

Pris: 3 199 900 SEK 2 999 900 SEK

År 2007
Längd 15,30 meter
Bredd 4,36 meter
Motor 2x Volvo Penta D9-575 EVC
Läs mer

Regal 3560 Commodore VP KAD 300 EDC 2005

previous arrow
next arrow
PlayPause
previous arrownext arrow
Slider

TILLFÄLLE! Letar du efter en snygg och rymlig midkabin / familjebåt i premiumklassen i storlek kring 40 fot i prisklass 1 – 1,5 mio SEK? Denna stora mycket fina och välutrustade europasålda Regal 3560 Commodore med starka bränslesnåla Volvo Penta KAD 300 285 hk dieslar med låg gångtid är sparsamt använd och har minimalt slitage sett till sin ålder. Båten är pedantskött och påkostad med ny dyrbar utrustning för ca 300.000 SEK under de 3 senaste åren.

Missa inte att säkra denna exklusiva cruiser inför kommande säsong 2022! Vinterförvaring av båten inomhus i varmhall ingår i båtens pris!

Båten har ett vasst V-botten skrov som gör att den går riktigt mjukt och fint även i grövre sjö. Planlösningen i den rymliga lyxiga kabinen med exklusiv teakinredning är optimal. 6 personer sover gott här. I förpiken som är avgränsad från salongen med skiljevägg och infälld dragdörr finns stor King-size dubbelbädd, en enkel fåtölj och garderob med innerbelysning. Stor dineringsgrupp med klaffbord i teak som enkelt kan bäddas ned till dubbelbädd finns i den rymliga salongen. Den stora 4-sits soffan har utfällbart benstöd så du kan sitta lika gott som hemma i vardagsrummet och titta på TV ombord. I midkabinen finns stor lounge/nedbäddbar U-soffa med stora förvaringsutrymmen under, förvaringsskåp och avskärmningsdraperi. Komplett kök med bra förvaring och fint badrum med vakuumspoltoalett och separat dusch finns.

På det stora fördäcket med pulpet med stävstege i fören finns stor lyxig solbädd för 2-3 personer med uppfällbart ryggstöd och mugghållare. Skarndäck med rejäla trappsteg ned till sittbrunnen finns. Sittbrunnen är stor, lyxig och välplanerad. Här kan 10 pers sitta bekvämt varav 4 i den stora U-soffan med avtagbart bord på BB sida som kan bäddas ned till stor solbädd eller extra sovplats. Den välplanerade förarplatsen har en bekväm dubbel kaptenssoffa med uppfällbar främre sittdel för halvstående körning. Bakre delen av sittbrunnen har stor wet-bar med kylskåp, mugghållare, avställning och förvaring. Bakre delen av sittbrunnen har stor wet-bar m kyl, mugghållare, avställning och förvaring. Stor 4-sits soffa som kan konverteras till solbädd för 3 personer genom att soffans flippbara ryggstöd fälls framåt finns bak på BB-sida. Under soffan finns stort förvaringsutrymme för kapell och bord m.m. Båtens stora externa badbrygga med infälld badstege rymmer en större rib. Vid badbryggan finns dusch med varm- och kallvatten.

Utrustningsmässigt har båten bogpropeller, Zipwake automatiska trimplan, Webastovärmare, elektriskt ankarspel i fören, nytt komplett fullhöjdscampingkapell -18, ny Garmin och Raymarine navigation med stor integrerad GPS-plotter/ekolod, autopilot och radar, trådlöst nätverk med Glomex 4G router, larm med GPS positionering, flexiteak på badbryggan m.m.

Båten som är ett riktigt bra långsiktigt val för den kvalitetsmedvetna köparen visas i varmhall i Strängnäs och säljes med garanti på att båtens drivlinor och alla elektriska funktioner som rör båtens drift och säkerhet är i fullt fungerande kondition vid båtens försäljnings- och leveranstillfälle.

Underhåll: Båten som är rejält påkostad är kontinuerligt underhållen och motor- och drevservad av båtvarv. Notera att motorerna har fått nya turbos och avgaskrökar -20-21 vilket är stora plus! Båten har alltid blivit ordentligt vinterkonserverad och förvarad inomhus över vinterhalvåren.

Är du intresserad av denna båt? Välkommen att kontakta oss här!

Pris: 1 349 900 SEK

År 2005
Längd 11,58 meter
Bredd 3,70 meter
Motor 2x Volvo Penta KAD 300
Läs mer

Bayliner 305 SB Mercruiser 5.0 MPI/Bravo 3 2007

previous arrow
next arrow
PlayPause
previous arrownext arrow
Slider

TILLFÄLLE ! Letar du efter en större modern midkabin / flytande sommarstuga med targa, oslagbar rymd och maximalt antal sov- och sittplatser i prisklass 600-700 tusen SEK? Missa inte denna svensksålda mycket välhållna och pedantskötta Bayliner 305 SB 2007 som endast gått ca 575 timmar sedan ny.

Varför Bayliner 305 SB med sin bredd på hela 3,35m är mycket populär är för att den är den rymligaste midkabinen med den bästa planlösningen i sin storlek. 4 vuxna och 2 barn sover gott i den stora ljusa trivsamma kabinen med stort kök och nedbäddbar 4-sits soffa. I sittbrunnens stora U-soffgrupp kan 8 personer sitta bekvämt kring uppdukat bord. Soffgruppen kan också bäddas ned till en stor lyxig solbädd eller extra sovplatser för ytterligare 3 personer.

Båten som är mycket väl underhållen och servad sedan den var ny har 2 moderna kraftfulla Mercruiser 260hk MPI motorer (går lätt upp i planing med många ombord) med skiftade kyllimpor på bägge motorerna.

Exempel på båtens utrustning är komplett fullhöjdscampingkapell i gott skick, hamnkapell, bogpropeller, elektriskt ankarspel, stor 12″ GPS-plotter med sjökort, Mercruiser Smartcraft komplett motordata, automatiska hydrauliska trimplan, stort komplett kök, wet-bar m.m.

Båten som ej har några skador och skavanker utöver minimalt slitage finns för visning i Västerås och säljes med garanti på att båten är i fullt fungerande kondition mekaniskt och att alla båtens elektriska system till båtens drift och säkerhet är fungerande.

Underhåll: Alla kyllimpor och tändstift är skiftade 2016. Senaste motorservice är gjord 2020 och senaste drevservice är gjord 2019.  Skifte av drevolja efter båtens upptagning i höst är beställt. Båten är vaxad och polerad varje år. I övrigt är alltid förebyggande löpande underhåll gjort på båten och den är alltid vinterförvarad inomhus i varmhall t.o.m. 2020.

Är du intresserad av denna båt? Välkommen att kontakta oss här!

Pris: 689 900 SEK

År 2007
Längd 9,81 meter
Bredd 3,35 meter
Motor 2x Mercruiser 5.0 MPI
Läs mer