Intresseanmälan Hyra båt i Kroatien eller i Grekland

Vill ni att vi ska återkomma till er med våra bästa erbjudanden och förslag på båtar att hyra efter era behov och önskemål så gör vi gärna detta. Fyll i er intresseanmälan nedan och skicka in den till oss så återkommer vi till er med våra bästa erbjudanden. Vill  ni göra er intresseanmälan till oss på telefon så är ni varmt välkomna att ringa oss.

Är ni osäkra på om ni ska skeppa båten själva eller hyra skeppare och kanske även en värdinna som ni behöver hyra om ni vill ha frukost och lunch serverad ombord? Hör av er till oss och berätta om den skepparkompetens som finns i ert sällskap och vilket eller vilka skepparintyg ni har så hjälper vi er att ta rätt beslut.

Är det första gången ni planerar att hyra båt i Kroatien eller i Grekland eller har ni gjort det tidigare och vill utforska ett nytt område? Vi hjälper er gärna att bestämma utgångspunkten för er båtcharter och vilken rutt ni ska ta för att alla i ert sällskap ska få sina önskemål tillgodosedda.

Att hyra båt i Kroatien eller Grekland genom oss är ert nöje. Vi brinner för att hjälpa er och se till att ni får uppleva er drömsemester med er favoritbåt, med eller utan inhyrd skeppare och till det bästa priset!

För att ni ska få er drömsemester med båt i Kroatien hjälper MS Marintjänst er gärna med att välja båt, utgångspunkt och rutt efter era önskemål och behov. Fyll i vårt formulär nedan och skicka in det till oss så återkommer vi till dig med våra bästa förslag.

Intresseanmälan hyra båt i Kroatien eller i Grekland

Notera! När ni har skickat in er intresseanmälan till oss så tänk på att våra erbjudanden som vi skickar till er kan hamna i er skräppost. Så kontrollera er skräppost om ni ej har mottagit våra erbjudanden inom 48 timmar efter ni skickat in er intresseanmälan till oss.

Denna webbplats använder cookies för att förbättra användarupplevelsen