Sälja båt eller yacht

Vi är din personliga båtförmedlare specialiserad på motorbåtar och motoryachts

Att sälja sin båt privat kan vara tidskrävande, frustrerande och kostsamt. Därför kan vi rekommendera dig att anlita en professionell båtförmedlare när du vill sälja din båt eller yacht. Visst tar båtförmedlaren en provision vid försäljningen. Men i gengäld är din båt mer lättsåld när den är till salu hos en erfaren och kunnig båtförmedlare som jobbar aktivt med att få den såld åt dig. Ofta får du också mera betalt för din båt jämfört med om du skulle sälja den själv.

 

MS Marintjänst är din personliga båtförmedlare specialiserad på motorbåtar och motoryachts
Nöjda och glada köpare och säljare tillsammans framför denna vackra Astondoa 43 Fly som MS Marintjänst, din personliga båtförmedlare, sålde upp till Örebro.

Varför sälja din motorbåt eller motoryacht genom oss?

Vi har arbetat med försäljning, marknadsföring och utveckling av goda kundrelationer till vardags i 20 år och vi har över 15 års erfarenhet av underhåll av båtar och yachter. Motorbåtar har varit vårt stora intresse sedan vi var barn och vi har idag sålt och handlat med motorbåtar och motoryachter i 10 år . Sedan dess har vi ett ständigt växande kontaktnät innehållandes allt från båthandlare inom Norden och i övriga Europa som är specialiserade på de mest populära båtmärkena idag. Många av de andra marina företagen i vårt närområde, allt från marinmekaniker och plast- och rekondspecialister till kapellmakare, sadelmakare, marinor och båtförvaringsföretag är också våra samarbetspartners.

Vi hjälper köparen av din båt med en bra finansieringslösning

Vi har sedan flera år tillbaka ett bra samarbete med Wasa Kredit som gör att vi kan erbjuda våra kunder en förmånlig finansieringslösning vid köp av en båt genom oss. Detta kan många gånger vara en underlättande faktor för att det ska bli affär.

Vi  är din personliga båtförmedlare med erfarenheten, kunskapen, kunnigheten, kontakterna och verktygen som krävs för att hjälpa dig att få din motorbåt eller motoryacht såld på ett professionellt sätt. Välkommen att kontakta oss om du vill du ha vår hjälp med detta.

 

Intresseformulär sälja båt
Fyll i din kontaktinformation och information om din båt och tryck på ”Skicka in” så återkommer vi till dig så snart vi har tillfället.

 

Maila gärna bilder på din båt till: msmarintjanst@live.se

 

Anlita MS Marintjänst, din personliga Båtförmedlare med motorbåtar och motoryachts som specialitet, när du vill ha din motorbåt eller motoryacht såld.

I samarbete med

360marine - Ditt fullservicevarv med båtförvaring i varmhall i Trelleborg.

MS Marintjänst hjälper dig med förmånlig finansiering av ditt båtköp genom samarbetspartner Wasa Kredit.