Sälja båt eller yacht

Vi är din personliga båtförmedlare specialiserad på motorbåtar och motoryachts

Att sälja sin båt privat kan vara tidskrävande, frustrerande och kostsamt. Därför kan vi rekommendera dig att anlita en professionell båtförmedlare när du vill sälja din båt eller yacht. Visst tar båtförmedlaren en provision vid försäljningen. Men i gengäld är din båt mer lättsåld när den är till salu hos en erfaren och kunnig båtförmedlare som jobbar aktivt med att få den såld åt dig. Ofta får du också mera betalt för din båt jämfört med om du skulle sälja den själv.

Vi  är din personliga internationella båtförmedlare med erfarenheten, kunskapen, kunnigheten, kontakterna och verktygen som krävs för att hjälpa dig att få din motorbåt eller motoryacht såld på ett professionellt sätt som är till din belåtenhet. Välkommen att kontakta oss om du vill du ha vår hjälp med detta. Vi har annonskonton på flera av de största köp & sälj sajterna för båtar i Europa så vi kan utannonsera din båt ordentligt och se till att den blir uppmärksammad runt om i hela Europa. 

Nöjda och glada köpare av denna imponerande Princess V52 år 2014 som MS Marintjänst, din personliga båtförmedlare, förmedlat upp till Stockholm.

Varför sälja din motorbåt eller motoryacht genom oss?

Vi arbetar med försäljning, marknadsföring och utveckling av goda kundrelationer till vardags sedan över 20 år tillbaka och har idag nästan 20 års erfarenhet av underhåll av båtar och yachter. Båtar har varit vårt stora intresse sedan vi var barn. Vi har idag handlat med motorbåtar och motoryachter i över 10 år och har ett ständigt växande kontaktnät med båthandlare, båtmäklare och övriga marina serviceföretag inom Norden och i övriga Europa som är specialiserade på de mest populära båtmärkena idag. Många av de andra marina företagen i vårt närområde, allt från marinmekaniker och plast- och rekondspecialister till kapellmakare, sadelmakare, marinor och båtförvaringsföretag är också våra samarbetspartners.

Lyckliga köpare av en fin Rodman 38 Fly år 2007 som vi förmedlat från Frankrike till en av våra många kunder i Danmark.

Vi hjälper köparen av din båt med en bra finansiering.

Vi har bra samarbeten med marknadsledande finansbolag vilket gör att vi alltid kan erbjuda våra kunder en förmånlig finansieringslösning vid köp av en båt genom oss. Detta kan många gånger vara en underlättande faktor för att det ska bli affär. Vill du ha finansförslag för köp av en båt genom oss så välkommen att kontakta oss om detta så hjälper vi dig.

Intresseformulär sälja båt

Fyll i din kontaktinformation och information om din båt och skicka in dessa till oss genom formuläret nedan så återkommer vi till dig så snart vi har tillfället.

Maila gärna bilder på din båt till: msmarintjanst@live.se

Denna webbplats använder cookies för att förbättra användarupplevelsen