Båtcharter

VILL DU HA VÅRA BÄSTA ERBJUDANDEN PÅ BÅTCHARTER I KROATIEN ELLER GREKLAND 2023? Anmäl ditt intresse IDAG och få upp till 20% RABATT på båthyran! Skeppa båten själv eller hyr skeppare.

”Vi är ett familjeföretag med brinnande intresse för båtlivet och Kroatien. Vi skräddarsyr er båtcharter efter era önskemål om vilka upplevelser ni vill ha och njuta av under er bästa båtsemester. Att hyra båt i Kroatien genom oss är ert nöje och ni kan räkna med hög personlig service. Vi har tillsammans med våra kroatiska samarbetspartners upp till 25 års erfarenhet av branschen.”

Hyra båt i Kroatien - Gör er drömsemester till verklighet!

Ni som tycker om att båtsemestra här hemma. Skulle ni vilja uppleva samma semester fast i ett Medelhavsklimat och i en sagolik miljö med en fin motorbåt, segelbåt eller katamaran på Adriatiska havets kristallklara azurblåa vatten? Är ert svar på denna fråga ”Ja” så kan vi verkligen rekommendera er att hyra båt i Kroatien genom oss!

Kroatiens hänförande vackra 250 sjömil långa kustlinje är fylld med över 1.200 öar och massor av underbara naturvikar med kristallklart azurblått vatten som är perfekta stopp för er under er båtchartersemester i Kroatien.

Att hyra båt i Kroatien är höjden av lyx och frihet!

Oavsett om ni vill ha en båtsemester med sol och bad, vattensport, äventyr och nöjen eller en spännande upptäcktsresa i sagolika miljöer fylld med njutning, avkoppling och god mat så måste ni prova att hyra båt i Kroatien. Är ni flera par eller familjer? Hyr en större båt med eller utan kapten och dela på hyreskostnaden. Att hyra båt i Kroatien genom oss innebär att ni kommer få bästa personliga service och ni kan lita på att vi gör vårt yttersta för att se till att ni får en helt oförglömlig upplevelse!
Att hyra båt i Kroatien är verkligen höjden av lyx och frihet! MS Marintjänst hjälper er att förverkliga er drömsemester med segelbåt, katamaran eller motorbåt i Kroatien!

Njut av allt det bästa med båtlivet utan egen båt!

Sedan vi 2015 började åka båt i fantastiska Kroatien har vi insett att vi ej behöver äga en båt för att kunna njuta av allt det bästa med båtlivet. För pengarna vi sparar varje år då vi ej har en egen båt, eller för pengarna vi sparat till en chartersemester för hela familjen kan vi istället hyra en båt till semestern. Dessutom kan vi försäkra oss om att vi får värme, sol och bad under vår semester med båten, så länge vi hyr den i Kroatien eller i ett annat av de flera varma och solsäkra seglingsländerna i Europa.
Delar av den fantastiska ögruppen Kornati Islands i region Zadar, Kroatien. Här finns många sagolika miljöer och platser som måste upplevas under en båtchartersemester i detta storslagna område!

Därför ska ni hyra båt i Kroatien genom oss!

Sedan 2016 är MS Marintjänst er personliga agent för båtcharter med motorbåt, motoryacht, segelbåt, segelyacht, katamaran och lyxjakt i Europa med Kroatien som specialitet. Vårt mål är inte att ha en stor volym av båtcharterkunder. Vi vill ha ett lagom antal kunder och ge varje kund mer tid, kvalitet och en hög personlig service från första kontakt t.o.m. hela vägen genom varje kunds båtchartersemester.

Efter att vi själva varje år sedan 2015 haft rena drömvistelser med båt i Kroatien och varit runt nästan överallt längst den fantastiska örika kroatiska kusten är vi helt förlorade i att spendera en del av våra somrar med båt här nere. Vi delar gärna med oss av våra erfarenheter och alla de underbara upplevelserna vi haft i Kroatien till er. Låt oss hjälpa er när ni vill hyra båt i Kroatien och uppleva er drömsemester med båt i storslagna och sagolikt vackra seglingsmiljöer.

De underbara seglingsområdena i Kroatien avlöser varandra och de erbjuder er de optimala förutsättningarna för att ni ska få er bästa båtsemester någonsin!

Upplev det fantastiska seglingslandet Kroatien med storslagna och sagolikt vackra seglingsmiljöer!

Kanske vet ni det inte idag. Men vi som har utforskat nästan hela kroatiska kustlinjen med båt och våra kunder som haft sina båtchartersemestrar i Kroatien vet det med säkerhet. Att Kroatien är ett av fantastiskt land att båtsemestra i. Här är mycket solsäkert, nederbörden är minimal och vindarna är lagom. Dessutom ligger Kroatien nära, endast ca 160 mil från Malmö med bil, och är mycket prisvärt jämfört med många andra seglingsländer. Många erfarna seglare som vi träffat som seglat i de andra populära seglingsländerna i Europa säger att Kroatien är deras klara favorit.

Läs mer om den hänförande naturen och det rika kulturlivet som Kroatien erbjuder er genom att klicka här!

Vi erbjuder er ett stort utbud av charterbåtar i Kroatien och i övriga Europa. Välj mellan 3.200 båtar i Kroatien av alla typer, storlekar och modeller av alla kända märken!

Motorbåtar och motoryachts av alla kända märken som Sea Ray, Bavaria, Jeanneau, Beneteau, Fairline, Sealine, Sunseeker, Princess, Cranchi, Azimut m.fl. Ett flertal av andra och för oss i Norden mindre kända märken som t.ex. Mirakul, Salpa och SAS Vektor m.fl. är mycket bra alternativ och väl värda att hyra.

Ett imponerande stort utbud av segelbåtar samt ett bra utbud av katamaraner och motorseglare i alla storlekar och modeller av alla kända märken finns att välja mellan.

Hyr en lyxig Jeanneau Prestige 420 Fly 2022 eller en annan av de flera hundratals motorbåtarna och motoryachterna i Kroatien som vi kan erbjuda er!
Hyr denna lyxiga Dufour 460 Cruiser från 2018 eller en annan av de tusentals segelbåtarna i Kroatien som vi kan erbjuda er!

Läs mer och se prisförslag på flera motorbåtar, motoryachts, segelbåtar, segelyachts och katamaraner genom att klicka här!

Utgångspunkter och ruttförslag

När det handlar om att bestämma utgångspunkten och rutten för er båtchartersemester i Kroatien så finns där många alternativ att välja mellan oavsett vilken typ av båtsemester ni vill ha. Oavsett vilken utgångspunkt och vilken rutt ni väljer när ni väljer att hyra er båt i Kroatien genom oss så ser vi till att ni får uppleva storslagna vyer, sagolika miljöer och helt fantastiska platser. Vi hjälper er gärna att välja utgångspunkt och rutt efter era önskemål. Maila eller ring oss gärna.

I Rogoznica i region Sibenik kan ni lägga till vid en av strandpromenaderna i den fina centrumkärnan som erbjuder er allt ni behöver för att kunna njuta till max av er båtsemester.

Läs mer om alla områden, utgångspunkter och rutter vi kan rekommendera er genom att klicka här!

Charter med Motoryacht, Segelyacht, Katamaran och Lyxyacht med besättning

För er som har en större semesterbudget och är intresserade av att hyra en yacht i storlek från ca 50 fot och uppåt, kanske med egen kapten eller t.o.m. kapten och en värdinna, så finns naturligtvis också denna möjlighet i Kroatien. I samarbete med vår partner NCP & Mare i Sibenik, ledande kroatiskt båtcharterföretag med mer än 20 års erfarenhet, erbjuder vi er charter med ett tiotal lyxjakter i storlek upp till 87 fot med egen besättning.
Har du en större semesterbudget och intresse av att hyra en motoryacht, segelyacht eller rent av en lyxjakt så har vi flera fina alternativ för dig att välja mellan

Se flera fina alternativ på motoryachter, segelyachter och lyxyachter som du kan hyra med egen besättning genom att klicka här!

Hur reser ni ner till Kroatien?

Den kroatiska kustlinjen ligger endast ca 160 mil bort från Malmö med bil. Utan att stressa tar vi oss ner till region Zadar i norra Dalmatien utan övernattning på dryga 20 timmar. Till södra Dalmatien med Split i centrum tar det ytterligare ca 1,5 timme. Vill ni ta ett stopp på vägen ner så är t.ex. staden Nürnberg i södra Tyskland ett bra övernattningsalternativ. Vill ni flyga så finns direktflyg ner till Rijeka, Zadar och Split från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn.

Läs mer genom att klicka här!

Försäkringar och deposition för båtcharter

Då vi lever i en tid präglad av Covid-19 och att vår semester handlar om att vi ska kunna koppla av och njuta av livet till max så ska ni, om ni bestämmer er för att hyra båt i Kroatien genom oss, inte behöva vara oroliga för att er båtchartersemester kan medföra plötsliga tråkiga kostnader för er. En bra komplett reseskyddsförsäkring kan vara en god idé för er att teckna om ni vill ha möjligheten att kunna avboka er båtcharter p.g.a. sjukdom, inställda flygresor eller nya Covid-19 rekommendationer eller restriktioner inför er avresa och få era pengar som ni har betalat för er båtcharter tillbaka.

Läs om vilken eller vilka försäkringar som kan vara bra för er att teckna inför er båtcharter genom att klicka här!

Intresseanmälan Hyra båt i Kroatien – Fyll i och skicka in till oss om du vill ha våra bästa förslag

Vill du, istället för att själv söka efter din båtcharter i vår sökmotor, att vi ska återkomma till dig med våra bästa förslag efter era önskemål och behov så gör vi gärna detta. Fyll i era önskemål i vårt formulär ”Hyra båt i Kroatien” och skicka in det till oss så återkommer vi till dig med våra bästa erbjudanden.

Båtcharter i Kroatien och Grekland 2023

Anmäl ert intresse IDAG och få våra bästa BOKA TIDIGT erbjudanden på hyra av båt i Kroatien eller i Grekland 2023!

Vill ni säkra er Båtchartersemester 2023 till bästa priset? Boka er båt nu med upp till 25% rabatt på båtens hyrpris! Skeppa båten själva eller hyr skeppare.

ERBJUDANDE JUST NU – PERSONLIG RUTTGENOMGÅNG PÅ KÖPET!

Vill ni boka er båtchartersemester av en riktig båtcharterspecialist som ger er hög personlig service och ser till att er båtchartersemester 2023 blir en av era bästa semestrar någonsin? Nu bjuder vi våra 20 första kunder som bokar sina båtchartersemestrar 2023 av oss på vår personliga ruttgenomgång där vi förbereder er och hjälper er att optimera er Båtchartersemester efter era önskemål.

Denna webbplats använder cookies för att förbättra användarupplevelsen