Köpa båt eller yacht

Tankar på att köpa båt eller yacht? Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri konsultation

Går du i tankar om att köpa en motorbåt eller en motoryacht och undrar över vilken modell som är den rätta för dig? Daycruiser, midkabin, flybridge, hardtop, walk-around eller Center Console? Helplanande, halvplanande eller deplacementskrov? Bensin eller diesel? Inom- eller utombordare? Vad kostar det att äga en båt och vilka är sakerna du behöver tänka på inför ett båtköp? Måste du ha nautisk kompetens och tidigare erfarenhet av att köra båt för att kunna köpa en högfartsgående motorbåt eller en motoryacht och klara av att hantera denna? Förhoppningsvis har vi svaren på alla dina frågor och oavsett vilken båtmodell du är intresserad av och vi har alltid en bra båtaffär att erbjuda dig. Välkommen att kontakta oss för en gratis konsultation och för förslag på båtar som kan passa dina önskemål.
Lycklig köpare och nöjd förmedlare framför denna vackra Sunseeker Manhattan 50 2007 som MS Marintjänst förmedlat till Danmark.

Vi är din personliga båtförmedlare och båtkonsult

Har du bestämt dig för att köpa en motorbåt och känner att det kan vara en god idé att ta få några goda råd från en som är specialist på motorbåtar och motoryachts? Kanske har du hittat en båt som intresserar dig som du skulle vilja ha hjälp med att köpa och därmed få det säkerställt att du gör en bra och trygg affär?  Med vårt kunnande om motorbåtar och båtmotorer, vårt kontaktnät med nationella och internationella samarbetspartners och över 20 års erfarenhet av försäljning i bagaget så kan vi ofta hjälpa våra kunder på ett bra och effektivt sätt.

Vi tar säljuppdrag på motorbåtar i Sverige, Danmark och i Sydeuropa och vi har alltid flera fina välskötta begagnade motorbåtar upp till kring 70 fot till salu. Har vi ingen motorbåt utannonserad som du är intresserad av så kontakta oss ändå då det är mycket möjligt att en av våra många samarbetspartners kan ha båten som du letar efter till salu.

Vi kan erbjuda dig en förmånlig finansiering genom marknadsledande finansbolag när du köper din båt genom oss. Låna upp till 80% av båtens köpesumma till ränta från 2,65%. Välj avbetalningstid upp till 240 månader. Välkommen att kontakta oss om du vill ha ett finansförslag så återkommer vi till dig med detta.

Lastning av vår kunds nyinköpta Absolute 47 HT 2007 i Koper, Slovenien efter att vi kört upp båten till Koper från Baska Voda i Kroatien som var båtens tidigare hemmahamn.

Vi hjälper dig att köpa hem din drömbåt från annat land i Europa

Letar du efter en båt som du inte kan finna till salu här på den svenska marknaden? Låt oss hjälpa dig att köpa hem din drömbåt från annat land i Europa i en bra och säker affär. Vi kan hantera allt från inspektion, provkörning och förhandling till kontrakt, affär, hemtransport och leveransklargörande av båten åt dig på vårt varv i Trelleborg. Läs mer om att importera båt från annat land i Europa genom oss här och välkommen att kontakta oss för mer information.

Varför köpa båt genom oss?

Då vi själva har ett brinnande intresse för båtar och tycker att det är kul att hjälpa våra kunder att göra bra båtaffärer är tryggheten i varje affär den avgörande faktorn för oss. Vi är alltid ärliga och öppna mot våra kunder så du kan alltid lita på våra ord. Båtarna vi har till salu har vi noga valt ut. Ett par av dem är våra egna och resten är förmedlingsobjekt med ägare som garanterat oss att deras båt är fri från skador och skavanker utöver normalt slitage samt att båten är ordentligt omhändertagen, välservad, genomgången och i fullt fungerande kondition mekaniskt. Känner vi en osäkerhet kring en kund som vill ha vår hjälp att sälja sin båt så avböjer vi uppdraget då vi ej vill riskera att få en kund som ej är nöjd med sin båtaffär genom oss.

Vill du ha referenser så har vi massor av kunder som köpt båt av eller genom oss som du kan få prata med. Fråga oss så får du kontakten till ett par av dem.

Anmäl ditt intresse för att köpa båt eller yacht

Fyll i din kontaktinformation och dina önskemål och skicka in din intresseanmälan till oss så återkommer vi till dig när vi har en båt som matchar den båt du söker.

Denna webbplats använder cookies för att förbättra användarupplevelsen