MS Marintjänst

Er personliga Båtförmedlare och Båtcharteragent med Kroatien och Grekland som specialiteter!

Båtcharter i Kroatien och Grekland

MS Marintjänst är er personliga Båtcharteragent med Kroatien och Grekland som specialiteter. Vi skräddarsyr er båtcharter efter era önskemål om vilken båt och vilka upplevelser ni vill ha under er bästa båtsemester någonsin. Välj mellan 3.000 båtar av alla typer och modeller i Kroatien eller bland 3.200 båtar i Grekland. Skeppa båten själva eller hyr skeppare.

Båtförmedling

Vi är din personliga Båtförmedlare med erfarenheten, kunskapen, kunnigheten, kontakterna och verktygen som krävs för att hjälpa dig att få din motorbåt eller motoryacht såld på ett professionellt sätt och ett pris som är till din belåtenhet. Vi tar säljuppdrag på motorbåtar i hela Sverige och i Danmark. Vi utannonserar våra kunders båtar i hela Europa och erbjuder våra svenska köpare förmånlig finansiering genom marknadsledande kreditbolag.

Motorbåtar till salu

Vi har alltid flera fina välskötta begagnade motorbåtar upp till kring 70 fot till salu. Bland våra samarbetspartners finns många internationella båthandlare och båtmäklare. Därför har vi alltid flera båtar att erbjuda dig än de vi har utannonserade. Vi erbjuder förmånlig finansiering genom marknadsledande kreditbolag. Kontantinsats från 20%. Ränta från 2,65%. Avbetalningstid upp till 240 månader. Välkommen att kontakta oss.

Importera båt från annat land i Europa

Letar du efter en båt som du inte kan finna till salu på vår svenska marknad? Vi hjälper dig att finna och köpa hem din drömbåt från annat land i Europa i en bra och säker affär. Vi har lång erfarenhet av att köpa hem båtar från andra länder i Europa och därmed ett väl utbyggt kontaktnät med professionella båthandlare, båtmäklare och marina serviceföretag att erbjuda dig. Behöver du hjälp med förmånlig finansiering av båten du vill köpa så kan vi hjälpa dig med detta.

Service, reparationer, installationer

Med 15 års erfarenhet i branschen vet vi vad din båt och drivlina behöver för att bibehålla sin bästa kondition och sitt värde. Vi är ett fullservicevarv som erbjuder allt inom underhåll av båtar och vi arbetar med alla kända varumärken och tillverkare. Kontakta oss för konsultation om din båt.

Vinterförvaring i varmhall

Vi erbjuder en säker förvaring för båtar upp till kring 65 fot i varmhall under vintersäsongen. Vi fixar allt från tvätt och förberedelser till själva förvaringen så du slipper fundera. Vi kan transportera eller hämta din båt från den hamn du önskar. Vi har båtvagga som du kan hyra.

Reparation, tvätt, impregnering och tillverkning av båtkapell och förtält till husvagn och husbil

Behöver du hjälp med kapell till båten, suflett till cabben eller med förtält till husvagnen eller till husbilen? Med 20 års erfarenhet av reparation och tillverkning av kapell gör vår kapellverkstad i Landskrona gärna jobbet åt dig. Skicka in din förfrågan till oss idag så återkommer vi till dig.

Reparation, restaurering, omklädning och tillverkning av möbler och inredning

Behöver du hjälp med inredning till båten, bilen, husvagnen eller till husbilen? Med 40 års erfarenhet av sadelmakeri gör vi gärna jobbet åt dig. Vi erbjuder även restaurering och tillverkning av möbler och inredning till restauranger, hotell, frisörsalonger m.fl. verksamheter med kundmottagning. Skicka in din förfrågan till oss idag så återkommer vi till dig. 

Båtvänner och livsnjutare! MS Marintjänst är er personliga Båtförmedlare och Båtcharteragent med Kroatien och Grekland som specialiteter

MS Marintjänst och 360marine på väg för att utforska ön Korcula i Kroatien 2019

Välkommen till vår sida som vi skapat för att bekräfta vår stora passion för det underbara båtlivet och för att hjälpa er som har samma intresse som oss att få ut det bästa ur ert båtliv.

Den bästa semestern vi vet är en lyxig semester med en egen motorbåt nere på varmare breddgrader i en storslagen natur och i sagolika miljöer. Då detta är en helt fantastisk upplevelse som faktiskt inte behöver kosta mer än vad en vanlig klassisk chartersemester under våra högsommarmånader kan kosta oss så vill vi gärna se till att flera av er som tycker om att åka motorbåt och att segla här hemma och att åka på vanlig chartersemester också provar på en riktig båtchartersemester. Därför är vi, förutom din personliga Båtförmedlare, också er personliga Båtcharteragent med det underbara seglingslandet Kroatien som specialitet!

Utgångspunkter och ruttförslag för båtcharter i Kroatien
Flera charterbåtar ligger förtöjda till kajen intill en av de väldigt många underbara strandpromenaderna i Kroatien en dag under juli månad. Kan du tänka dig att ligga här med er charterbåt under er båtchartersemester i Kroatien? Här sätter den solsäkra seglingssäsongen igång redan i april och den avtar först i mitten på oktober.

Sedan vi 2015 började hyra båt i Kroatien, seglingslandet nummer ett i Europa, har vi insett att vi ej behöver ha en egen båt för att kunna njuta av allt det bästa med båtlivet. För pengarna vi sparar varje år då vi ej har en egen båt, eller för pengarna vi sparat till en vanlig chartersemester för familjen kan vi istället hyra en båt till vår semester. Dessutom kan vi försäkra oss om att vi får värme, sol och bad under vår semester med båten, så länge vi hyr den i Kroatien eller i ett annat av de flera varma och solsäkra seglingsländerna runt om i världen. Vi har idag utforskat nästan hela Kroatiens långa mycket ö-rika kustlinje med båt och vi kan ännu inte få nog av detta underbara och prisvärda land som vi älskar att vistas i under sommarhalvåren.

”Efter att vi p.g.a. kallt, tråkigt och ostabilt väder var tvungna att ställa in ännu en av våra planerade båtsemestrar här hemma så tog vi beslutet att åka ner till solsäkra Kroatien och hyra båt där istället. Där, på kristallklart azurblått vatten och i helt fantastiska sagolika seglingsmiljöer upplevde vi våra drömmars båtsemester. Det var nästan för bra för att vara sant. Det var som att vi konstant var mitt inne i en sagovärld och vi fick varje dag nypa oss i skinnet för att påminna oss om att detta var på riktigt!” /Citat av Sandra Ljungqvist under MS Marintjänst första upptäcktsfärd med båt i Kroatien 2015.

Kroatien har en storslagen och en sagolikt vacker seglingsmiljö som måste upplevas!

Vill ni uppleva en varm och skön båtsemester med mycket sol, bad och njutning i en helt fantastisk storslagen medelhavsmiljö? Då är Kroatien landet ni ska satsa på. Med sitt kristallklara azurblåa vatten, sin hänförande natur och sina sagolika seglingsmiljöer som avlöser varandra längst landets 250 sjömil långa lättnavigerade kuststräcka som är fylld med över 1200 öar och massor av vackra skyddade naturvikar med små underbara stränder så är Kroatien med all rätt det topprankade seglingslandet i Europa. Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi er att göra era drömmars semester med segelbåt, katamaran, motorbåt eller motoryacht i Kroatien till verklighet. Ni som vill uppleva er nästa båtchartersemester i  Grekland eller i ett  av de andra populära seglingsländerna runt om i världen är också välkomna att kontakta oss så återkommer vi till er med våra bästa erbjudanden efter era önskemål.

Delar av den stora mäktiga ö-gruppen Kornati Islands i region Zadar, Kroatien. Här finns så många sagolika miljöer och underbara platser som ni måste uppleva under er båtchartersemester i detta sällsynt vackra område!

Vi finns här för att hjälpa er att få uppleva era drömmars båtsemester

Efter att vi under de senaste åren haft rena drömvistelser med båt i Kroatien och utforskat näst intill hela den kroatiska kusten är vi helt förlorade i att spendera en stor del av våra sommarledigheter med båt här nere. Vi delar gärna med oss av våra erfarenheter och av alla de underbara upplevelserna vi har haft i Kroatien till er. Därför ska ni låta oss hjälpa er när ni vill uppleva er drömsemester med båt i en helt underbar medelhavsmiljö. Boka er båtcharter av oss så kommer vi se till att ni får en oförglömlig upplevelse!

MS Marintjänst på upptäcksfärd ute på Saint Clements öarna just nedanför den stekheta semesterön Hvar i Split regionen.

Vi finns här för att hjälpa dig när du vill köpa eller sälja motorbåt eller motoryacht

Genom vår båtförmedling och vår långa erfarenhet av båtbranschen så är vi specialiserade på att hjälpa er att göra bra och trygga båtaffärer. Vår specialitet är att hjälpa dig att köpa och sälja motorbåtar och motoryachts upp till ca 65 fot. Bland våra samarbetspartners finns båthandlare runt om i Norden och i övriga Europa och flera andra marina företag i vårt närområde.

Lycklig köpare och nöjd förmedlare framför denna vackra Sunseeker Manhattan 50 som MS Marintjänst förmedlade till Danmark.

Vi strävar alltid efter att du ska få den bästa upplevelsen och vara nöjd med våra insatser för dig när du väljer att köpa vår prisvärda båtförmedlingstjänst eller någon annan av våra andra marina tjänster.

Att vara omtyckt av våra kunder och ha ett gott renommé betyder allt för oss då vi är ett familjeföretag som har en stor passion för det vi gör. Därför har vi genom alla våra båtförsäljningar sedan vi startade företaget 2013 fått många nya kunder och båtvänner som fortsätter anlita oss när det är dags för dem att  sälja båten vi tidigare sålt till dem vidare för att köpa en ny båt.

Er du i Danmark? Vi har god erfaring med danske kunder og har arbejdet sammen i flere år med flere af de største danske bådforhandlere. Velkommen til at kontakte os hvis du er interesseret i at sælge din båd i Sverige så vil vi gerne hjelpe dig med dette.

Brinnande intresse för båtar och båtliv sedan barnsben

Intresset för havet och båtar har jag haft sedan jag var barn. Då satt jag på stranden och spanade på motorbåtarna som körde förbi. Jag drömde om att en dag äga en större lyxig motorbåt. Idag har jag haft många olika motorbåtar och upplevt många härliga och oförglömliga stunder av det underbara båtlivet tillsammans med familj och vänner. Och flera härliga stunder och upplevelser väntar oss med våra nuvarande båtar däribland en amerikansk midkabin och en amerikansk sportbåt.

Markus L Svensson, CEO på MS Marintjänst, en båttokig och hårt arbetande livsnjutare som brinner för båtförmedling och båtcharter och för att hjälpa er att få ut det bästa ur era båtliv!

Hyr båt i Kroatien eller i Grekland 2024!

Anmäl ert intresse IDAG och få våra bästa ERBJUDANDEN på båtcharter i Kroatien eller i Grekland 2024!

Boka er båt nu med upp till 30% rabatt på båtens hyrpris! Skeppa båten själv eller hyr skeppare

JUST NU – PERSONLIG RUTTGENOMGÅNG PÅ KÖPET!

Vill ni boka er båtcharter av en riktig båtcharterspecialist som ger er hög personlig service och ser till att er båtcharter 2024 blir riktigt lyckad och minnesvärd? Nu bjuder vi våra 20 första kunder som bokar båtcharter 2024 på vår populära personliga ruttgenomgång där vi förbereder er och hjälper er att optimera er båtcharter efter era önskemål!

Denna webbplats använder cookies för att förbättra användarupplevelsen